TableOnline IconTableOnline Logo

Periscope Restaurant

Vuolteenkatu 1, Tampere
Rahvusvaheline

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa.

Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima. Arkisin ravintolassa on tarjolla maukasta lounasta.

Ravintolan ainutlaatuisista maisemista voi nauttia myös Periscopen avonaisella kattoterassilla. Toisessa kerroksessa sijaitseva Loungebar puolestaan tarjoaa viihtyisät puitteet myöhäiseenkin illanviettoon sekä kokoustamiseen ja unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin.

Avatud täna 11:00-23:00

Esmaspäev11:00-23:00
Teisipäev 11:00-23:00
Kolmapäev 11:00-23:00
Neljapäev11:00-23:00
Reede11:00-23:00
Laupäev12:00-23:00
Pühapäev13:00-18:00

Restorani üritused


 • Äitienpäivä
  12.5.2019

  Äitienpäivä

  Juhlistetaan äitejä yhdessä Periscopessa!


  Üritus toimub:
  12.5.201911:00 - 18:00
 • Kuohuviini-illallinen
  22.5.2019

  Kuohuviini-illallinen

  Villa Conchi Winemakers Dinner (Mikäli haluat nauttia ála carte listan antimista, voit tehdä varauksen toiseen kellon aikaan) Ravintola Periscope, 7. kerros. 22.5 klo 18 Menu viineineen: 42€ Suuren suosion saaneet Periscopen viini-illat jatkuvat tällä kertaa kuohuviinin ympärille rakennetulla kokonaisuudella! Tervetuloa nauttimaan herkullisesta viiden ruokalajin illallisesta kolmen upean Cavan kera. Bodegas Villa Conchin Stanley Moss kertoo Cavan eri tyyleistä, Katalonian viinialueesta ja Villa Conchin tarinan synnystä. Arto Rastaan loihtiman menun rinnalla tarjotaan kolme erilaista Cavaa: Villa Conchi Brut Reserva Villa Conchi Extra Brut Cuvée Imperial Villa Conchi Brut Rose Villa Conchi Villa Conchi on Javier Ruiz de Galarretan 2013 perustama Cava-talo, jonka tuotteille luonteenomaista ovat raikkaus ja tyylikkyys. Javierin ajatuksena oli tehdä “modernia” Cavaa ja muutaman vuoden ajan hän etsi alueelta sopivia viinitarhoja ja yhteistyökumppaneita toteuttaakseen haaveensa. Viinitarhat sijaitsevat Katalonian alueella Montserrat-vuorien suojassa. Tarhojen sijainti korkealla sekä yön viileämpi lämpötila auttavat säilyttämään rypäleiden miellyttävän hapokkuuden. Chardonnayn hyödyntäminen talon cavoissa tuo viineihin paljon hedelmäisyyttä ja hienostuneita piirteitä. Villa Conchin cavat ovat kunnianosoitus erityisesti Javierin äidille, joka oli suuri cavan ystävä ja toimi inspiraationa näille raikkaille ja eleganteille cavoille ja talo nimetty hänen mukaan. Menu BEETS & TRUFFLE & WATERCRESS Punajuuritartar, tryffeliä, parmesania ja vesikrassia Beet root tartar with truffle, parmesan and watercress NEXT & LEVEL & BRUSCHETTA Mozzarella-sichuaninpippurimoussea, grillattua briossia, hillottua tomaattia ja basilika-anchopesto Mozzarella Sichuan pepper mousse, grilled brioche with tomato jam and basil ancho chili pesto Villa Conchi Cava Brut Reserva *** TOM YAM SALMON & LEMONGRASS Tom Yam glaseerattua lohta, retikka-omenaslaw, sitruunaruohomajoneesi ja punaista paksoita Tom Yam glased salmon with white radish apple slaw, lemon grass mayo and red paksoi Villa Conchi Cava Cuvée Imperial *** BABY LAMB & APPLE & MALT Karitsarilletteä, karamellisoitua omenaa ja grillattua mallasleipää Baby lamb rillette, caramelised apple and grilled malt bread PERIS SLAW!!! Villa Conchi Brut Rose *** TAMARIND & LEMON GRASS & PINEAPPLE Tamarindijäätelöä, sitruunaruohokinuskia, ananasta ja kookoskeksiä Tamarind ice cream, lemongrass caramel, braised pineapple and coconut bisquit


  Üritus toimub:
  22.5.201918:00 - 18:00

Restorani arvustused

TableOnline logo4.13 / 5
Üleüldine
4.12 / 5
Köök
4.3 / 5
Atmosfäär
4.45 / 5
Teenindus
4 / 5

Viihtyisä lounashetki

Periscopen lounaalla on aina yhtä mukavaa käydä. Erityisen loistavana olen pitänyt sitä, että kasvisruuat ovat poikkeuksellisen onnistuneita ja kekseliäitä (sekasyöjänäkin valitsen mieluiten täällä aina kasvisvaihtoehdon), mutta tällä kerta ...

Jenni
4 / 5
Köök
5 / 5
Atmosfäär
5 / 5
Teenindus
4 / 5

arvostelu

arvostelu

Timo
4 / 5
Köök
4 / 5
Atmosfäär
4 / 5
Teenindus
5 / 5

Hyvä palvelu, hyvät maut

Synttärisankari sai arvoisensa illallisen ja erinomaista palvelua mukavassa tunnelmassa.

Anne
5 / 5
Köök
5 / 5
Atmosfäär
5 / 5
Teenindus
4 / 5

Illallinen Periscope

Hyvänmakuiset ja kauniit annokset. Ystävällinen palvelu ja kivat näkymät. Pientä miinusta ruokailuvälineistä (esim. veitset voisivat olla liharuualle toisenlaiset) sekä parista unohduksesta tarjoilujen suhteen. Nämä kuitenkaan eivät kokonaisuutta heikentäneet ja suosittelen lämpimästi.

Sanna
4 / 5
Köök
4 / 5
Atmosfäär
4 / 5
Teenindus
5 / 5

Erinomaista asiakaspalvelua rennolla fiiliksellä.

Ruoka ja meille suositeltu viini olivat erinomaisia, tarjoilija erittäin ammattitaitoinen ja asiakaspalvelu täydellistä. Tulen toistekin!

Johanna
5 / 5
Köök
4 / 5
Atmosfäär
5 / 5
Teenindus
3 / 5

Ruokailemassa

Palvelu oli erinomaista, mutta Periscope Menu ei maistunut meistä kenestäkään hyvältä. Kokki oli ollut myös melkoisen reilulla tuulella suolaa laittaessaan. Onneksi hyvä punaviini, mukava seura ja loistava näköala paransivat kokemusta.

Sari
1 / 5
Köök
3 / 5
Atmosfäär
4 / 5
Teenindus
4 / 5

dinner

Ruoka ja palvelu oli hyvää mutta pöytämme oli ravintolaan päin, maiseman vuoksi kun ravintolaan ajattelimme tulla niin tältä osin kokemus jäi vajaaksi.

Juha
5 / 5
Köök
3 / 5
Atmosfäär
5 / 5
Teenindus
2 / 5

Ei ihan toimi kaikilta osin

Pyysin vastausta kahdesti saammeko ikkunapöydän, koska se oli ainoa kriteeri tulollemme. Muuten olisin valinnut vierailleni toisen ravintolan. Olisin toivonut tietoa, että isojen ryhmien vuoksi emme saa ikkunapöytää, koska tämä oli jo tiedo ...

Kirsti
3 / 5
Köök
3 / 5
Atmosfäär
2 / 5
Teenindus