TableOnline IconTableOnline Logo

Maxill

Korkeavuorenkatu 4, Helsinki
International

The kitchen, run by Chef Niko Pelin, cooks authentic and honest food.

The kitchen draws inspiration mainly from France, Italy and Scandinavia. Lunch is served between 11.30 and 16 pm. The à la carte changes four times a year according to the seasons. Maxill is also a safe choice for a late dinner, as the kitchen takes orders up to 11 pm on weekdays, and till midnight on weekends. The Bar at Maxill is a stylish and intimate meeting place. We have a nice selection of wine and champagne by the glass, a perfect gin & tonic and outstanding espresso.

Restaurant reviews

TableOnline logo4.4 / 5
Overall
4.41 / 5
Kitchen
4.46 / 5
Atmosphere
4.63 / 5
Service
5 / 5

Illallinen

Todella kiva ilta kiitos!

Johan
5 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
4 / 5

Hyvä palvelu ja ruoka!

Hyvä palvelu ja ruoka!

Kari
4 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
4 / 5
Service
5 / 5

hyvä meininki

erinomainen ravintola

Antti
5 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
5 / 5

Travelers

Very nice restaurant. The service was great.

James
5 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
3 / 5

Pitkästä aikaa

Pitkästä aikaa Maxillissa. Kiva tunnelma, ystävällinen ja mutkaton palvelu. Ruoka ei yllä ihan samalle tasolle, vaikka menu on houkutteleva.

Päivi
3 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
4 / 5
Service
4 / 5

Kiitos,palautteeksi.

Kynttilä pöytään olisi luonut mukavaa tunnelmaa iltaan.Me viihdyimme ja oli rauhallista.Kiitos.

Leena
5 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
4 / 5
Service
4 / 5

Hyvä, siisti paikka lounaalle

Pienehkö, siisti paikka. Hyvä palvelu ja ruoka. Annos oli laadukas ja erinomaisesti valmistettu. Hinta ja laatu kohdallaan.

Antti
4 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
4 / 5
Service
5 / 5

Still great

Had another great meal here. Glad to see Maxill is still a very nice restaurant. Food is still top notch. Server had personality plus.

Scott e
5 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service