TableOnline IconTableOnline Logo

Restaurant Eevert

Ratakatu 9, Helsinki
Finnish

Wonderful pure flavors from the Northern forests, fields and lakes carefully prepared with a modern twist!

Design restaurant Eevert is located in a protected estate designed by Alvar Aalto in Punavuori in Helsinki.

Eevert´s food philosophy is Scandinavian and inspiration comes from the natural environment of Finland with alternating seasons, diverse and fantastic tastes and colours. Eevert represents genuine Finnish food culture with respect to both the senses and handcraft. Menus include local ingredients such as berries, wild mushrooms, game, reindeer and different fishes. Furthermore, Eevert even serve a lot of different smoked products which are traditional and unique for the Finnish food culture.

Domestic small producers and natural cultivation are something that restaurant are very proud of and use on daily basis as much as they can.

You can recognize many famous Finnish designers in their furniture, lighting and tableware. You will see the signature styles of Alvar Aalto, Harri Koskinen, Yrjö Kukkapuro, Lars Sonck, Seppo Koho, Oiva Toikka and many other respected designers at the restaurant.

Open today 17:00-23:00

MondayClosed
Tuesday17:00-23:00
Wednesday17:00-23:00
Thursday17:00-23:00
Friday17:00-23:00
Saturday17:00-23:00
SundayClosed

Restaurant reviews

TableOnline logo4.51 / 5
Overall
4.59 / 5
Kitchen
4.51 / 5
Atmosphere
4.62 / 5
Service
5 / 5

Ainutlaatuinen ravintola, suosittelen!

Yksityinen ja kotimainen ravintola, jossa Alvar Aalto ja suomalaisuus teemana - todella tyylikkäästi. Rauhallinen ympäristö ja henkilökuntaan sai kivasti kontaktin - koki tulleensa kohdatuksi ja olevansa vertainen :) Riesling-menussa ...

Kaisa
5 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
4 / 5

Illallinen kolmelle

Miellyttävä paikka ja hyvä palvelu

Hannu
4 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
3 / 5

Palaute vappulounas

Alkuruoat olivat kovin lopussa, joitakin lajeja lisättiin, mutta melko lailla jämiä saimme. Pääruoka hyvä, mutta pienet annokset. Lastenlista olisi ollut ehdoton alle 12- vuotiaille. Palvelu oli hyvää ja tunnelma kiva.

Hanna-maria
2 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
4 / 5
Service
5 / 5

Vappulounas

Vappulounas oli maukas kokonaisuus ja mieleeni erityisesti jäi alkupalapöydän täydellinen mätikakku ja pääruuan herkullinen hereford annos. Vaikka ravintola oli tupaten täynnä palvelu pelasi hyvin ja tunnelma oli kohdillaan.

Janne
5 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
4 / 5

Erinomainen ravintola

Hyvä kokemus, pelkkää plussaa

Lauri
5 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
5 / 5

Ihana illallinen

Neljän ruokalajin parsamenu oli mainio: ruoka oli maukasta, annokset kekseliäitä, kauniita ja sopivan kokoisia ja ihastuttavat Alsacen viinit loistavasti matchatty ruokien makuihin. Palvelu oli miellyttävää ja asiantuntevaa. Kaikki sujui lu ...

Aino
5 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
5 / 5

Synttäri-illallinen 4 henk

Erinomaisen hyvin koottu parsamenu. Ruuat tosi maukkaita ja niiitä täydensi hieno viinivalkoima. Palvelu oli kohteiasta ja asiantuntevaa.

Raimo
5 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
4 / 5

Lähes täydellinen!

Eevert'in hieno miljöö luo erinomaiset puitteet onnistuneelle ravintolakokemukselle. Söimme Parsamenun, joka oli erinomainen; tosin jotkut ruokalajit olisivat saaneet olla lämpimämpiä pöytään tuotaessa, ja leipää olisi spontaanisti saanut ...

Ilkka
4 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
4 / 5
Service