TableOnline IconTableOnline Logo

Periscope Restaurant

Vuolteenkatu 1, Tampere
International

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa.

Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima. Arkisin ravintolassa on tarjolla maukasta lounasta.

Ravintolan ainutlaatuisista maisemista voi nauttia myös Periscopen avonaisella kattoterassilla. Toisessa kerroksessa sijaitseva Loungebar puolestaan tarjoaa viihtyisät puitteet myöhäiseenkin illanviettoon sekä kokoustamiseen ja unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin.

Open today 11:00-23:00

Monday11:00-23:00
Tuesday11:00-23:00
Wednesday11:00-23:00
Thursday11:00-23:00
Friday11:00-23:00
Saturday12:00-23:00
Sunday13:00-18:00

Restaurant events


 • Kuohuviini-illallinen
  22.5.2019

  Kuohuviini-illallinen

  Villa Conchi Winemakers Dinner (Mikäli haluat nauttia ála carte listan antimista, voit tehdä varauksen toiseen kellon aikaan) Ravintola Periscope, 7. kerros. 22.5 klo 18 Menu viineineen: 42€ Suuren suosion saaneet Periscopen viini-illat jatkuvat tällä kertaa kuohuviinin ympärille rakennetulla kokonaisuudella! Tervetuloa nauttimaan herkullisesta viiden ruokalajin illallisesta kolmen upean Cavan kera. Bodegas Villa Conchin Stanley Moss kertoo Cavan eri tyyleistä, Katalonian viinialueesta ja Villa Conchin tarinan synnystä. Arto Rastaan loihtiman menun rinnalla tarjotaan kolme erilaista Cavaa: Villa Conchi Brut Reserva Villa Conchi Extra Brut Cuvée Imperial Villa Conchi Brut Rose Villa Conchi Villa Conchi on Javier Ruiz de Galarretan 2013 perustama Cava-talo, jonka tuotteille luonteenomaista ovat raikkaus ja tyylikkyys. Javierin ajatuksena oli tehdä “modernia” Cavaa ja muutaman vuoden ajan hän etsi alueelta sopivia viinitarhoja ja yhteistyökumppaneita toteuttaakseen haaveensa. Viinitarhat sijaitsevat Katalonian alueella Montserrat-vuorien suojassa. Tarhojen sijainti korkealla sekä yön viileämpi lämpötila auttavat säilyttämään rypäleiden miellyttävän hapokkuuden. Chardonnayn hyödyntäminen talon cavoissa tuo viineihin paljon hedelmäisyyttä ja hienostuneita piirteitä. Villa Conchin cavat ovat kunnianosoitus erityisesti Javierin äidille, joka oli suuri cavan ystävä ja toimi inspiraationa näille raikkaille ja eleganteille cavoille ja talo nimetty hänen mukaan. Menu BEETS & TRUFFLE & WATERCRESS Punajuuritartar, tryffeliä, parmesania ja vesikrassia Beet root tartar with truffle, parmesan and watercress NEXT & LEVEL & BRUSCHETTA Mozzarella-sichuaninpippurimoussea, grillattua briossia, hillottua tomaattia ja basilika-anchopesto Mozzarella Sichuan pepper mousse, grilled brioche with tomato jam and basil ancho chili pesto Villa Conchi Cava Brut Reserva *** TOM YAM SALMON & LEMONGRASS Tom Yam glaseerattua lohta, retikka-omenaslaw, sitruunaruohomajoneesi ja punaista paksoita Tom Yam glased salmon with white radish apple slaw, lemon grass mayo and red paksoi Villa Conchi Cava Cuvée Imperial *** BABY LAMB & APPLE & MALT Karitsarilletteä, karamellisoitua omenaa ja grillattua mallasleipää Baby lamb rillette, caramelised apple and grilled malt bread PERIS SLAW!!! Villa Conchi Brut Rose *** TAMARIND & LEMON GRASS & PINEAPPLE Tamarindijäätelöä, sitruunaruohokinuskia, ananasta ja kookoskeksiä Tamarind ice cream, lemongrass caramel, braised pineapple and coconut bisquit


  Event is valid:
  22.5.201918:00 - 18:00

Restaurant reviews

TableOnline logo4.17 / 5
Overall
4.18 / 5
Kitchen
4.33 / 5
Atmosphere
4.46 / 5
Service
4 / 5

Illallinen kahdeksalle

Miasema oli upea ja! Tulen varmasti uudelleen ja voin myös suositella toisille. Ruokalistaan voisi laittaa maininnan siitä, sopiiko ruoka esim laktoosi-intolerantikoille tms.

Anna
4 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
4 / 5
Service
4 / 5

Hääpäivä

Kaunis miljöö ja kauniit annokset. Turhan kiireinen palvelu ja hieman tyrkyttämisen makua. Keittiöstä kuului avoimesta oviaukosta tiskikoneen ja siivouksen ääniä.

Ulla
4 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
4 / 5
Service
4 / 5

Itämainen twist

Mielenkiintoinen ruokalista. Mukavaa sosiaalista syömistä. Hyvä talon shamppanja. Ruuat erittäin maukkaita, erityisesti ribsit.

Jyrki
4 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
4 / 5
Service
4 / 5

Ei halpa, mutta maistuvaa

Upea paikka ja ilmapiiri. Livemusiikki plussaa ! Yllättävän tyhjä tosin klo 22 lauantaina. Ruoka hyvää, mutta joko hienostunutta tai varovainen makumaailma

Ari
4 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
4 / 5
Service
3 / 5

ribsit

Ravintolaan oli vaikea osata Ratinan sisältä. Ribseissä oli kummallinen kastike, olisi mieluummin syönyt rapeita ribsejä. Annos aivan liian suuri.

Helena
3 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
4 / 5
Service
3 / 5

Ok mutta ei mitään yllättävää

Alkupaloista jättiravun pyrstöt olivat niin voimakkaasti marinoitu limellä, että makuaisti meni. Pääruoat saapuivat haaleina. Listalla olisi hyvä mainita, että sea bass tarjoillaan kokonaisena.

Heli
3 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
4 / 5
Service
4 / 5

Arvostelu

Hyvin otettiin koko ajan huomioon, kyseltiin pidetäänkö ruoasta. Ruoka oli täydellistä. Tosin, vaikkakin oli kuuden ruokalajin menu, vatsa ei tullut niin täyteen kuin olisin toivonut. Annokset olisivat voineet olla hieman suurempia. Mutta maistuvia olivat, erinomaiset maut jokaisessa annoksessa.

Tommi
5 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
5 / 5

Hyvä ruoka ja mahtava palvelu

Suosittelen!

Marianne
4 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service