TableOnline IconTableOnline Logo

Kustavin Kipinä

Pohjolanniementie 2, Turku
International

Seitsemättä kertaa järjestettävä Pop Up Ravintola Kipinä tuo tänä kesänä kaksi huippukeittiömestaria Kustaviin, keskelle saaristoa, kokkaamaan paikallisista ja oman alueensa parhaista raaka-aineista. 4 ruokalajin menu tarjoillaan modernin arkkitehtuurin ja taiteen keskellä, vain tunnin päässä Turusta.

18.–22.7.2018 - Georg Arnar Halldórsson, Óx, Reykjavik.

Islannin kokkimaajoukkueen jäsen ja nykyään 11-paikkaisen Óx ravintolan keittiömestari käyttää yhdistelee makuja luovasti. Hän on ollut avaamassa uutta Sumac nimistä ravintolaa Reykjavikissa sekä ollut kolme vuotta kongressikeskus ja konserttitalo Harpan ravintolan Kolbrautinin keittiömestari. Hän tuo mukanaan islantilaisia raaka-aineita menulleen.

25.–29.7.2018 - Rene Uusmees, MEKK, Tallinna.

Rene on vieraillut kipinässä jo pari kertaa aiemminkin, levittämässä uuden virolaisen keittiön ilosanomaa. Uudessa virolaisessa keittössä tuodaan vanhoja paikallisia ja slaavilaisia menetelmiä sekä raaka-aineita nykypäivään. Rene on MEKK ravintolan keittömestari sekä kehittänyt Tartossa sijaitsevan Viron Kansallismuseon ruokakonseptin.

Aiempina vuosina vierailleita keittiömestareita ovat olleet muunmuassa Suomesta Pekka Terävä (Olo), Erik Mansikka (Kaskis), Matti Jämsen (Sesonki Gastro Bar, Suomen Bocuse d'Or edustaja 2010-11 & 2014-15), Islannista Sigurdur Haraldsson (Grillið), Fannar Vernhardsson (Mathús Garðabæjar), Siggi Hall (Food & Fun), Baskimaasta Patxi Rincon, Miamista Jonah Kim sekä Norjasta Tony Martin.

Open today 16:00-23:00

MondayClosed
TuesdayClosed
Wednesday17:00-23:00
Thursday16:00-23:00
Friday16:00-23:00
Saturday1300-23:00
Sunday15:00-22:00

Restaurant events


  • Kustavin Kipinä: 17.-21.7.2019 Georg Arnar Halldórsson, Óx, Reykjavik
    17.7.2019 - 21.7.2019

    Kustavin Kipinä: 17.-21.7.2019 Georg Arnar Halldórsson, Óx, Reykjavik

    Islannin kokkimaajoukkueen jäsen ja nykyään 11-paikkaisen Óx ravintolan keittiömestari käyttää yhdistelee makuja luovasti. Hän on ollut avaamassa uutta Sumac nimistä ravintolaa Reykjavikissa sekä ollut kolme vuotta kongressikeskus ja konserttitalo Harpan ravintolan Kolbrautinin keittiömestari. Hän tuo mukanaan islantilaisia raaka-aineita menulleen. Kattaukset kello 16.00 sekä 19.00. 4 ruokalajin menu: 67€ Viinipaketti 1: 38€ Viinipaketti 2: 55€ Alkoholiton juomapaketti: 30€


    Event is valid:
    17.7.2019 - 21.7.201916:00 - 23:00
  • Kustavin Kipinä: 24.–28.7.2019 Rene Uusmees, MEKK, Tallinna
    24.7.2019 - 28.7.2019

    Kustavin Kipinä: 24.–28.7.2019 Rene Uusmees, MEKK, Tallinna

    Rene on vieraillut kipinässä jo pari kertaa aiemminkin, levittämässä uuden virolaisen keittiön ilosanomaa. Uudessa virolaisessa keittössä tuodaan vanhoja paikallisia ja slaavilaisia menetelmiä sekä raaka-aineita nykypäivään. Rene on MEKK ravintolan keittömestari sekä kehittänyt Tartossa sijaitsevan Viron Kansallismuseon ruokakonseptin. Kattaukset kello 16.00 sekä 19.00. 4 ruokalajin menu: 67€ Viinipaketti 1: 38€ Viinipaketti 2: 55€ Alkoholiton juomapaketti: 30€


    Event is valid:
    24.7.2019 - 28.7.201916:00 - 23:00

Restaurant reviews

TableOnline logo4.87 / 5
Overall
4.93 / 5
Kitchen
4.87 / 5
Atmosphere
4.87 / 5
Service
5 / 5

Maittavia Kipinöitä

Me tykättiin ihan valtavasti! Annokset huolella suunniteltuja, sopivan kokoisia, kastikkeet ihan mahtavia, kirsikkana kakun päällä ihana mehupaketti. Todella erikoista ja hienoa, että viinin tilalla on muutakin kuin vesi tai vischy tai olut ...

Tuija
5 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
5 / 5

Kesäinen elämysruoka

Rentouttava elämysmatka ruuan maailmaan.

Lauri
5 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
5 / 5

erinomainen

erinomainen, kokonaisvaltainen elämys kaikille aisteille

Tarja
5 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
5 / 5

Kiitos

Alkoholiton juomapaketti on aivan huima kokemus - joka kerta.

Timo
5 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
4 / 5

Onnistunut ilta

Olimme 6 hengen porukalla 27.7. klo 19 kattauksessa. Ilta oli varsin onnistunut, tänä vuonna aikataulukin piti hyvin. Annokset olivat kauniita ja hyviä, kokki kivasti kävi niistä kertomassa, ei kuitenkaan liikaa. Palautteena: alkujuomaa tar ...

Kari
4 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
4 / 5
Service
4 / 5

Ihana ruoka, juomavalikoima ei yltänyt samalle tasolle

Aivan ihana ruoka, mutta juomavalikoima ei yltänyt samalle tasolle. Avauksessa puolikuiva samppanja, joka minusta sopisi paremmin jälkiruuan kaveriksi.

Leena
5 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service
5 / 5

Hyvä

Elävä taustamusiikki olisi ollut kiva, kuten joinain kertoina on ollut. Keittiömestari ei tullut kertomaan jälkiruuasta, kokonaisuus jäi siis vähän puolitiehen. Eräs pöytäseurueeni jäsen joi olutta, siihen olisi ollut kiva paikallinen vaihtoehto bulkkituotteen sijaan.

Anita
5 / 5
Kitchen
4 / 5
Atmosphere
4 / 5
Service
5 / 5

Upea ilta!

Illallinen oli upea elämys meille kaikille! Vieraamme olivat aivan innoissaan ja ihmeissään! Paikka on todella upea, jotain erilaista saaristossa. Luonto tuotu upeasti esiin. Menu ja ruoka olivat michelin tähden tasoisia ellei parempaa. ...

Ilona
5 / 5
Kitchen
5 / 5
Atmosphere
5 / 5
Service