TableOnline IconTableOnline Logo

Brunssi Helsinki? Eli minne viikonloppubrunssille

Helsingissä on paljon hyviä brunsseja, joita kokosimme listalle päätöstä helpottamaan. Tekemällä pöytävarauksen vältyt myös jonottamiselta!

Istahda brunssille ja aloita viikonloppu Helsingissä nautiskellen

Brunssi Helsinki

Helsingissä on valtavasti brunssivaihtoehtoja, jokaiselle kukkarolle ja kaikkien makuun. On valintasi sitten pöytiin tarjoiltu tai buffetista noudettavan brunssi, löytyy TableOnlinesta useita hyviä vaihtoehtoja.

Esimerkiksi Punavuoren trendikkäässä Green Hippo Cafessa voi nautiskella kauniita avokadoleipä- ja smoothiebowl-annoksia ravintolan raikasta sisustusta ihaillen, kun taas Fazerin klassikkobrunssilla voi herkutella notkuvan noutopöydän antimilla.

Mikä olisi ihanampaa kuin nauttia kiireettömästä viikonloppuaamusta syöden hyvin. Helsingissä brunssille ei kuitenkaan välttämättä tarvitse lähteä kotikaupunginosaa pidemmälle. Tosin esimerkiksi kalliolaisen klassikon, Gastro Cafe Kallion brunssille kannattaa saapua kauempaakin.

Kampin kortteli kannattaa myös tarkistaa. Sieltä löytyvät ainakin La Torrefazione ja Story, jotka ovat pelastaneet kaupunkilaisten aamuja jo vuosia.

Voit myös auttaa vähentämään ruokahävikkiä Loopin brunssilla tai ihailla ravintola Kaartin historiallista miljöötä Töölössä.


Mainittujen lisäksi kannattaa testata myös kaikki muut Helsingin brunssit! Ne ovat kuitenkin erittäin suosittuja ja usein täynnä, muistathan siis tehdä pöytävarauksen!

Helsingin brunssivaihtoehtoja TableOnlinessa: