TableOnline IconTableOnline Logo

Nielu pop up illalliset

Nuuksiontie 71, Espoo
Skandinaavinen

Nielu-illallistapahtuma on päättynyt kesän 2019 osalta, kiitos kaikille osallistujille!

Nielu on pop up -ravintola, joka järjestettin aidosti luonnossa. Illalliset olivat osa Nielu kesä 2019 Taide- ja illallistapahtumaa.

Illalliskokonaisuuteen on kerätty pieniä toimijoita ympäri pääkaupunkiseutua. Osan raaka-aineista kokit ovat keränneet luonnosta tai säilöneet viime kesältä. Illallinen valmistetaan kalliolla avokeittiössä, jossa tarjoilijoina hääräilevät vain kokit.

Illallinen järjestetään 5 päivänä, kahdella kattauksella per päivä.

Ensimmäinen kattaus alkaa 16.00 ja toinen 20.00. Kattauksiin mahtuu 15 ihmistä kerrallaan. Salin pöydät ovat veistoksia, eli niitä ei voida yhdistää tai liikutella. Siksi esimerkiksi yli 6 ihmisen ryhmät tullaan jakamaan eri puolille salia.

Illalliseen myydään lippuja, jotka sisältävät myös viinipaketin, joka koostuu Let Me Winen viineistä. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös alkoholittomia juomia. Lippuun kuuluu myös kuljetus Helsingistä Nuuksioon tapahtumapaikan läheisyyteen ja takaisin.

Ympäristössä myös laaja kattaus Nielu 2019 taideteoksia joihin on mahdollista tutustua. Ravintolaan järjestetään katos sateen varalle, mutta varauduthan sään mukaisiin varusteisiin, koska kyseessä on ulkoilmaruokailu. Ilmoitathan allergiat, ruokarajoitteet ja mahdollisen osallistumisen yhteiskuljetukseen, joka lähtee Kiasman yhteiskuljetuspysäkiltä. Jos tulet omalla autolla tai julkisilla, niin Haltian Luontokeskuksesta on opastus paikalle.

Tunnelma
Erikoisala

Avoinna tänään

MaanantaiSuljettu
TiistaiSuljettu
KeskiviikkoSuljettu
Torstai18:00-20:30
PerjantaiSuljettu
Lauantai16:00-18:00,20:00-22:00
Sunnuntai16:00-18:00,20:00-22:00

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo5 / 5
Kokonaisuus
5 / 5
Keittiö
4.92 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Ainutlaatuinen kokemus

Käsittämättömän hieno kokemus, ruokalajit ja viinit sopivat luonnon keskelle hyvin. Ainutlaatuinen kokemus.

Markku
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Nielu-illallinen Nuuksiossa

Ylisanat eivät riitä. Uskomattoman maistuva ruoka nerokkaista ja luonnonmukaisista aineksista yhdistettynä todella tarkoin valittuihin ja poikkeuksellisiin viineihin. Kaunis paikka luonnon keskellä pienessä ryhmässä ja ulkoilmassa. Hyvä palvelu, ihana tunnelma. Tätä lisää!

Anu
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Mieletön kokemus

Kerran elämässä -kokemus Nuuksion metsässä, joka ylitti odotukset!

Mari
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Lyömätön miljöö, uskomaton ruoka

Nielun metsäpop up oli kaikkine järjestelyineen erittäin onnistunut kokonaisuus. "Sali" oli upea sekoitus kaunista Nuuksion luontoa ja taidetta etenkin tapahtumaa varten rakennettujen pöytien osalta. Kokeilla uskomattoman haastava ympäristö ...

Kimi
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Tuli tippa...

myös linssiin, kun miettii että miten Sås:in poikia ja Nielua voisi kehua tarpeeksi! Aivan mahtavaa antaumuksellisuutta ja minkä vaivan olivat nähneet muiden hyvinvoinnin ja kokemuksen eteen. Olosuhteet eivät mitenkään vastanneet ammatti ...

Late
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Nielu 2019

Kunnianhimoinen projekti onnistui 6/5. Ruoka ja palvelu oli erinomaista sekä kaikki pienet yksityiskohdat lautasista pöytiin olivat tarkkaan mietittyjä.

Sebastian
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Huikea ainutlaatuinen kokemus

Tässä on ravintolakonsepti, jolle on takuuvarmasti loputon kysyntä. Ravintolaympäristönä metsä on ainutlaatuinen, hiljainen ja aito. Såsin poikien suunnittelema menu oli huikea ja kekseliäs ja ravintolan pöydänjaloista ja lautasista alkaen ...

Hanna
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Kiitos Nielulle

Ruoka oli maukasta ja annokset kauniita. Alkoholittomat juomat olivat ilonen yllätys ja maku erinomainen .

Pekka
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu