TableOnline IconTableOnline Logo

Helsinki

Hae satoja ravintoloita ja löydä niistä paras!

Parhaat ravintolat Helsingissä

Löydä mieleisesi ravintola asiakkaiden suosikkien joukosta ja varaa pöytä Helsingistä, saat vahvistuksen välittömästi.

Helsingin ravintolakenttä kasvaa ja kehittyy jatkuvasti

Kaupungista löytyy alati uusia kiinnostavia ravintoloita, trendikkäitä viinibaareja, laadukasta fine diningia ja tunnelmallisia kortteliravintoloita. Kun ravintolatarjonta kasvaa, syntyy kilpailua, joka samalla nostaa ravintoloiden tasoa. Hyvä ruoka ei enää riitä, vaan ravintolan on tarjottava myös ensiluokkaista palvelua ja elämyksellisyyttä. Ravintolaan ei tulla vain syömään, sinne tullaan viihtymään.


Uusimmat ravintolat Helsingissä

Lisäämme palveluumme jatkuvasti uusia ja laadukkaita ravintoloita, katso alta uusimmat tulokkaat.

TableOnlinesta löydät ravintolan makusi mukaan

Etsit sitten unohtumattomia makuelämyksiä palkitussa fine dining -ravintolassa tai rentoa illanviettoa tunnelmallisessa bistrossa, TableOnlinesta löydät ravintolan joka tilanteeseen ja teet pöytävarauksen helposti ja nopeasti verkossa.


Tulevat ravintolatapahtumat Helsingissä

Löydä helposti tapahtumia joista pidät. Tutustu Helsingin tuleviin tapahtumiin ja tee pöytävaraus.

I AM BY KOZEEN SHIWAN

I AM BY KOZEEN SHIWAN

Långötorpin puutarhan ja Heikki Liekolan Farm to table illallinen 22.-23.11.2019

Farm to table Helsinki

Muistattehan jälleen Kuun joululounaan!

Kuu

Uudenvuoden illallinen

Natura


Tarjoukset Helsingissä

Nauti Helsingin parhaista tarjouksista vain yhdellä klikkauksella. Löydä mieleisesi tarjous ja tee pöytävaraus.


Helsingin fine dining -kenttä on elinvoimainen

Kaupungista löytyy useita Michelin-ravintoloita sekä ravintoloita, jotka ovat saaneet Michelin-oppaan Bib Gourmand -maininnan. Bib Gourmand myönnetään ravintoloille, joilla on erityisen hyvä hinta-laatusuhde. Parhaat makuelämykset syntyvät parhaista raaka-aineista, ja yhä useammissa ravintoloissa suositaan sesonginmukaisia raaka-aineita ja lähiruokaa. Kasvisruokailijoille löytyy Helsingistä runsaasti valinnanvaraa, ja kasvismenu on monissa ravintoloissa saatavilla myös vegaanisena. Löytyypä kaupungista myös upeita kasvisravintoloita.


Perinteisessä suomalaisessa ruoassa maistuvat niin venäläiset kuin ruotsalaisetkin vaikutteet

Näitä makuja pääsee maistelemaan kaupungin klassikkoravintoloissa, joista vanhimmat ovat vaalineet suomalaista ruokakulttuuria jo vuosikymmenien ajan. Kaupungista löytyy myös perinteikkäitä venäläisiä ravintoloita, joiden blinit, pelmenit ja zakuskat vievät kielen mennessään. Helsinki tarjoaa myös loistavia mahdollisuuksia päästä kokemaan modernia skandinaavista keittiötä, jossa maistuvat puhtaat suomalaiset raaka-aineet kansainvälisin, modernein tekniikoin toteutettuina. Merellinen pääkaupunkimme tarjoaa upeat puitteet myös kala- ja äyriäisravintoloille, mutta saatavilla on myös lappilaista poroa, kotimaista riistaa sekä mureita pihvejä.

Kansainvälistyvä Helsinki tarjoaa makuelämyksiä maailman joka kolkalta

Jo pelkästään japanilaista ruokaa löytyy moneen makuun. On upeita sushiravintoloita, mutta myös tempuraa, ramenia, sukiyakia sekä yakinikua. Myös nepalilaisia, thaimaalaisia ja vietnamilaisia ravintoloita löytyy runsaasti eri puolilta kaupunkia. Helsingistä saat myös aitoja kiinalaisia makuja, kuten trendikkäitä kiinalaisia taikinanyyttejä, dumplingeja, jotka ovat parhaimmillaan tuoreina ja käsintehtyinä. Kaupungista löytyy myös autenttista meksikolaista ruokaa vaativampaankin makuun. Eurooppalaisen gastronomian klassikoita tarjoavat kaupungin lukuisat italialaiset ja ranskalaiset ravintolat. Tapaskulttuuristakin pääsee nauttimaan ilman, että tarvitsee matkustaa Espanjaan asti, sillä pääkaupunkiseudulle on noussut runsaasti toinen toistaan laadukkaampia tapasravintoloita. Annosten jaettavuus on trendi, joka näkyy tapasbaarien lisäksi myös rennoissa bistroissa sekä tyylikkäissä viinibaareissa.

Parhaat ravintolat eivät aina välttämättä sijaitse Helsingin keskustassa tai Töölössä

Kannattaa rohkeasti suunnata katse myös urbaanin Punavuoren ja rouhean Kallion suuntaan, joista löytyy upeita makuelämyksiä, aitoa kaupunkilaista tunnelmaa, trendikkäitä alkuviinejä ja runsaita brunsseja. Myös kauempana keskustasta löytyy tunnelmallisia kortteliravintoloita, jotka yllättävät positiivisesti. TableOnlinesta löydät sopivan ravintolan tilanteeseen kuin tilanteeseen, sillä voit tehdä hakuja ravintolan tyylilajin, tunnelman ja erikoisalan mukaan. Yhdellä silmäyksellä näet muiden käyttäjien antamien arvosanojen keskiarvon ja voit lukea muiden kirjoittamia arvioita ruoasta ja tunnelmasta.

Ravintola Helsinki