TableOnline IconTableOnline Logo

Allas Wine & Dine

Katajanokanlaituri 2 A, Helsinki
Kansainvälinen

Allas Sea Poolin toisessa kerroksessa sijaitseva Allas Wine & Dine tarjoaa tunnelmalliset näkymät sekä Helsingin historialliseen keskustaan että Itämerelle.

Annokset luodaan modernilla otteella pohjoismaisista raaka-aineista. Twistiä ja yllätyksellisyyttä lisäävät mausteet ja maut maailmalta ja mielenkiintoinen viinilista täydentää tarjontaa.

Kesällä ravintola laajenee kaupungin ihanimmalle ruokaterassille. Ilmapiiri kutsuu viipyilyyn ja huolettomaan oleskeluun rauhoittavaan miljööseen.


Ravintolan tapahtumat


 • Meet the Maker’s Dinner – Domaine Neumeyer
  14.5.2019

  Meet the Maker’s Dinner – Domaine Neumeyer

  Allas Wine & Dineen saapuu 14.5. klo 18.00 -21.00 Jérome Neumeyer Alsacesta. Neumeyerin perhetilan vetovastuussa oleva Jérome maistattaa biodynaamisia viinejään Wine & Dinen upeissa puitteissa. Viini- ja makumatkan Alsaceen takaa keittiömestari Ville Rainion viiden ruokalajin menu, sekä maistelussa olevat kuusi upeaa viiniä. Tutuksi tulevat päärypälelajikkeet, viinityylit sekä tarinat viinien takaa. Illan kruunaa upeat näköalat Itämerelle ja historialliseen Helsinkiin. Illallisen hinta viineineen 95 € / henkilö. Varaa paikkasi joko soittamalla 0400 470 045 tai lähettämällä sähköpostia [email protected] Ilmoitathan mahdolliset allergiat/erikoisruokavaliot varauksen yhteydessä. Voit varata paikkasi myös TableOnlinen kautta. Paikkoja on rajoitetusti. Tervetuloa!


  Tapahtuma on voimassa seuraavina päivinä:
  Tiistai18:00 - 18:15

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.67 / 5
Kokonaisuus
5 / 5
Keittiö
4.33 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Herkullista ruokaa

Otimme 4 ruokalajin menun, ja olimme todella tyytyväisiä ruokaan, maut olivat upeita. Sanottiin, että kaikki on laktoositonta, mutta seuraavana aamuna totesimme molemmat, ettei ehkä sittenkään ollut täysin laktoositonta? Ihana palvelu ja ka ...

Tarja
5 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Onnistunut uudistus

Hienosti uudistettu ja hyvä lounas.

Raoul
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Mukava kokemus

Rauhallinen, viihtyisä, ystävällinen, ruuhkaton, yllättävän hyvä ruoka!

Liisa
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu