TableOnline IconTableOnline Logo

Bar Cón Flemari

Fleminginkatu 10, Helsinki
Espanjalainen

Bar Cón on elävä tapasbaari jossa autenttiset Barcelonan maut löytävät ystävänsä.

Ravintolan menu perustuu espanjalaisille klassikoille Barcelonasta San Sebastianiin. On tyypillistä, että välillä joutuu matkustamaan pidemmälle nähdäkseen lähelle ja perusasioiden tekeminen pieteetillä on todella inspiroivaa. Ravintolaan tuodaan runsaasti raaka-aineita keittiömestarin Javier Ahedon kotiseuduilta, mikä on tehnyt hänen olostaan hyvin kotoisan.

Voidaan sanoa, että Bar Cónia on valmisteltu yli 10 vuotta. Yrittäjien viinimaahantuonnilla on vahvat juuret Espanjassa ja tämä tapasbaari on kaiken sen hauskan ruumiillistuma, jota he ovat siellä asuessaan ja reissatessaan saaneet kokea. Erikoisuutena mainittakoot Pohjolan laajin valikoima vermuttia.

Huomaathan, että Bar Cónin pöytävaraukset on tarkoitettu ensisijaisesti vain ruokailijoille.

Ravintolan tapahtumat


  • Bar Cónin Bottomless Brunch sunnuntaisin 26,90€

    Bar Cónin Bottomless Brunch sunnuntaisin 26,90€

    Bar Cón kattaa pöydän tapaksilla sunnuntaisin Bottomless Brunch -teemalla. Buffetista löydät vaihtuvat, ruokaisat salaatit, sekä tapakset että lämpimät ruoat. Patatas bravas tarjoillaan suoraan keittiöstä. Pohjaton brunssi katetaan kello 12-16, viimeiset varaukset otetaan kello 15:00. Kattaus aina 2h per seurue. Brunssi 26,90 € /hlö. Niin paljon cavaa kuin haluat +10 €. 0-7v. syövät ilmaiseksi ja 8-17v. -50 %.


    Tapahtuma on varattavissa:
    12:00 - 16:00

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.12 / 5
Kokonaisuus
4.13 / 5
Keittiö
4.08 / 5
Tunnelma
4.14 / 5
Palvelu
3 / 5

Perjantai 14.6.2019

Viihtyisä paikka, hyvä palvelu ja hyvä ruoka. Heikentäviä tekijöitä kuitenkin oli - erittäin meluisa naapuripöydän seurue, joka häiritsi oman seurueemme keskustelua. Huomaavaisuus olisi hieno piirre ravintola-asiakkaissakin. Palvelussa oli ...

Maija-liisa
4 / 5
Keittiö
1 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
4 / 5

Viihtyisä

Ruoka oli maukasta ja meidän oma naistarjoilija todella mukava ja pätevä. Miestarjoilija kävi myös välillä, jonka palvelutaso ei vakuuttanut.

Tytti
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Gulled illallisella

Oikein hyvin onnistunut ilta :) Kiitos teille!

Tiia
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Onnistunut valinta

Ensimmäinen käynti Bar Von Flemarilla. Voin suositella! Kaikki toimi hyvin ja ruoka oli erittäin maistuvaa. Kiva, kun mausteita oli käytetty taidokkaasti.

Outi
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Mahtava paikka!

Mahtava paikka, loistava ruoka ja viini. Ehdottomasti suurin plussa oli kuitenkin huippuhyvä tarjoilu, niin ystävällistä ja ihanaa!

Ani
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Erinomaiset synttärit!

Vietimme syntymäpäiviä Bar Cón Flemarilla ja ilta oli erinomainen kaikinpuolin. Kivoja ja herkullisia jaettavia tapaksia, joista erityisesti mieleen jäi maailman parhaat patatas bravakset, gambas annos sekä tartar popcorneilla ja tryffelima ...

Alli
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
3 / 5

Hyvää ruokaa, mutta melko hintavaa

Sanoisin, että kaikki muu ravintolassa toimi, mutta omalle kukkarolle kyllä liian tyyris paikka. Mutta miljöö ja palvelu olivat todella hyvät :)

Krista
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Brunssi

Brunssi oli todella maukas ja ylitti odotukset! Kokki kertoi mielellään lisää ruuista. Ainoan miinuksen annan toisen tarjoilijan nihkeästä palvelusta - hän vaikutti lähinnä kyllästyneeltä hommaansa.

Mari
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu