TableOnline IconTableOnline Logo

Caverna

Yliopistonkatu 5, Helsinki
Kansainvälinen

Luola, ruoka ja ihminen ovat aina kuuluneet yhteen. Caverna toi luolan Helsingin keskustaan ja teki siitä viihtyisän.

Tunnelmallisen luolaravintolan valtti on monipuolinen valikoima ruokia eri puolilta maailmaa. Kansainvälisen menun erikoisuuksina ovat japanilainen Teppanyaki sekä brasilialaiset Churrasco-lihavartaat.

Brasilialaiset grillivartaat pyörivät ravintolan suuressa grillissä aina lounaan jälkeen ja viikonloppuisin. Tarjoilijat kiertävät ravintolassa valmiiden vartaiden kanssa ja veistävät mehukkaan lihan suoraan lautaselle aidon rodízio-ravintolan tapaan. Pöytiin tarjoiltavia lihavartaita on seitsemän erilaista, ja myös lisukkeet tuodaan pöytään.

Japanilainen Tappanyaki tarkoittaa parilalla paistettua ruokaa. Cavernassa saat itse valita haluamasi raaka-aineet buffetin teppanyaki-osastolta, jonka jälkeen ammattitaitoiset Teppaniyaki-kokit paistavat ne herkulliseksi annokseksi silmiesi alla avokeittiössä.

Churrasco-vartaiden ja Teppanyakin lisäksi illallisbuffetiin kuuluu runsas alkupalapöytä, laaja valikoima sushia, salaattia, lämpimien ruokien noutopöytä sekä ylellinen jälkiruokapöytä suklaaputouksineen.

Myös Cavernan lounasbuffet sisältää kattavan valikoiman ruoka-annoksia eri puolilta maailmaa. Lämpimien ruokien lisäksi tarjolla on runsas salaattipöytä, sushia, keittoja, pizzaa sekä jälkiruokalajitelma.

300-paikkainen ravintola on ihanteellinen valinta isommallekin porukalle, ja se toimii loistavasti myös ryhmille ja yksityistilaisuuksiin. Ravintolasta löytyy myös karaokehuone, jonka voi varata juhlakäyttöön.

Lounasbuffet (13,90 €) sisältää kattavasti ruoka-annoksia eri puolilta maailma. 300-paikkainen ravintola toimii hyvin myös ryhmille ja yksityistilaisuuksiin. Suositun illallisbuffetin hinta on 39 € henkilöltä.

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.51 / 5
Kokonaisuus
4.55 / 5
Keittiö
4.34 / 5
Tunnelma
4.55 / 5
Palvelu
5 / 5

Buffet Illallinen

Kaikin puolin onnistunut kokemus jälleen kerran.

David
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Hieno kokemus!

Upea paikka, herkullista ruokaa, asiakaspalvelu erinomaista. Tänne tullaan ehdottomasti uudelleenkin.

Ilkka
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Ruokailu

Loistavaa ruokaa jälleen kerran! Koko seurueemme tykkäsi ja plussaa oli vapautunut karaokehuone. Tulemme varmasti uudelleen kiitos!

Sara
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Arvio Cavernasta

Pihvit jännän tuoksuisia, muuten upea palvelu ja huikea ruoka, viihdyimme hyvin :)

Leevi
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Paras ravintola Helsingissä

Monipuolinen, jokaiselle jotakin.

Paula
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

hyvä

hyvä

Pekka
5 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
2 / 5

Palvelu tällä kertaa huonoa

Saimme tosi tylsää ja jopa röyhkeää palvelua heti sisään tullessa. Meitä palvellut mies ei edes tervehtinyt eikä toivottanut tervetulleeksi, mitään ei kertonut talon toimintatavoista, buffetista ym. Saattaessa meidät pöytään, jonka varattii ...

Darya
4 / 5
Keittiö
2 / 5
Tunnelma
1 / 5
Palvelu
5 / 5

Arvostelu

Erittäin viihtyisä ravintola, henkilökunta palveli moitteettoman erinomaisesti ja ruoka oli todella hyvää. Suosittelen jatkossa ystävilleni ja palaan varmasti uudestaan!

Eetu
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu