TableOnline IconTableOnline Logo

Caverna

Yliopistonkatu 5, Helsinki
Kansainvälinen

Luola, ruoka ja ihminen ovat aina kuuluneet yhteen. Caverna toi luolan Helsingin keskustaan ja teki siitä viihtyisän.

Tunnelmallisen luolaravintolan valtti on monipuolinen valikoima ruokia eri puolilta maailmaa. Kansainvälisen menun erikoisuuksina ovat japanilainen Teppanyaki sekä brasilialaiset Churrasco-lihavartaat.

Brasilialaiset grillivartaat pyörivät ravintolan suuressa grillissä aina lounaan jälkeen ja viikonloppuisin. Tarjoilijat kiertävät ravintolassa valmiiden vartaiden kanssa ja veistävät mehukkaan lihan suoraan lautaselle aidon rodízio-ravintolan tapaan. Pöytiin tarjoiltavia lihavartaita on seitsemän erilaista, ja myös lisukkeet tuodaan pöytään.

Japanilainen Tappanyaki tarkoittaa parilalla paistettua ruokaa. Cavernassa saat itse valita haluamasi raaka-aineet buffetin teppanyaki-osastolta, jonka jälkeen ammattitaitoiset Teppaniyaki-kokit paistavat ne herkulliseksi annokseksi silmiesi alla avokeittiössä.

Churrasco-vartaiden ja Teppanyakin lisäksi illallisbuffetiin kuuluu runsas alkupalapöytä, laaja valikoima sushia, salaattia, lämpimien ruokien noutopöytä sekä ylellinen jälkiruokapöytä suklaaputouksineen.

Myös Cavernan lounasbuffet sisältää kattavan valikoiman ruoka-annoksia eri puolilta maailmaa. Lämpimien ruokien lisäksi tarjolla on runsas salaattipöytä, sushia, keittoja, pizzaa sekä jälkiruokalajitelma.

300-paikkainen ravintola on ihanteellinen valinta isommallekin porukalle, ja se toimii loistavasti myös ryhmille ja yksityistilaisuuksiin. Ravintolasta löytyy myös karaokehuone, jonka voi varata juhlakäyttöön.

Lounasbuffet (13,90 €) sisältää kattavasti ruoka-annoksia eri puolilta maailma. 300-paikkainen ravintola toimii hyvin myös ryhmille ja yksityistilaisuuksiin. Suositun illallisbuffetin hinta on 39 € henkilöltä.

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.57 / 5
Kokonaisuus
4.69 / 5
Keittiö
4.41 / 5
Tunnelma
4.62 / 5
Palvelu
5 / 5

Joululounas

Olimme erittäin tyytyväisiä ravintolan ruokaan ja palveluun.

Mirva
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Herkullista ruokaa

Ruoka oli jälleen herkullista ja palvelu ystävällistä, vaikka tällä kertaa olikin enemmän asiakkaita.

Satu
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Todella hyvää

Palvelu oli erinomaista ja ruoka todella hyvää. Pöytiin tuotavat lihavartaat on loistava idea, sekä jälkiruokapöydän suklaaputous. Ainoa miinus oli alkudrinkeiksi tilatut alkoholittomien mansikka-mojiton hinta 12,-/kpl. Drinkkien maku on h ...

Maria
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Buffet illallinen

Maistuva ruoka, erityisesti teppanyaki. Jälkiruokapöydässä riittäisi esimerkiksi laadukas juustokakku. Jäätelövalikoimassa voisi olla vanilijaa + muutama kastike. Muuten ruokaan olimme todella tyytyväisiä.

Marianne
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Tykkäsin

Tuoretta, maukasta ja värikästä ruokaa, hyvää viiniä ja erinomainen palvelu.

Pepe
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Arvostelu

Hieno kokemus!

Tiina
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Arvostelu 28.11. käynti

Kaikki me kolme olimme tyytyväisiä. Kaksi muuta olivat ensimmäistä kertaa ja kehuivat kovasti.

Arimo
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Hyvää oli

Erilaine paikka kuin mihin olen tottunut. Oikein hyvää ruokaa

Juha
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu