TableOnline IconTableOnline Logo

Farm to table Helsinki

Franzeninkatu 10, Helsinki
Suomalainen

Farm to table Helsinki on puutarhuri Merja Niemisen ja keittiömestari Heikki Liekolan ideoima illalliskonsepti.

Sen ajatus on yksinkertainen. Merja tuo Helsinkiin Tammisaaresta Långötorpin puutarhan ja lähialueen parhaat raaka-aineet ja Heikki luo niistä ainutlaatuisen maistelumenun. Menua täydentää Heikin puolison Sanna Hellström-Liekolan huolella valitsema juomapaketti.

Illallisten tunnelma syntyy kauniista miljööstä, hyvästä ruoasta ja inspiroivista ihmisistä. Toukokuun illalliset pidetään 24. ja 25. päivä Kallion kaupunginosassa Torkkelinmäellä 14 hengen pöydässä.

Raaka-aineina on kevään ensimmäisiä vihreitä puutarhasta, juureksia maakellarista sekä fermentoituja ja pikkelöityjä vihanneksia, idätettyjä siemeniä ja kuivattuja yrttejä sekä Mörbyn ohrasta Aspergillus oryzaella fermentoitua kojia. Vihannesten ja yrttien lisäksi tarjolla on Alex Biströmin metsästämää peuraa. Kahvi on Good Life Coffeen paahtamaa ja pientuottajien kasvattamaa.

Tunnelma

Avoinna tänään 16:00-23:00

MaanantaiSuljettu
TiistaiSuljettu
KeskiviikkoSuljettu
TorstaiSuljettu
Perjantai16:00-23:00
Lauantai16:00-23:00
SunnuntaiSuljettu

Ravintolan tapahtumat


  • Långötorpin puutarhan ja Heikki Liekolan Farm to table illallinen 12.-13.4. & 24.-25.5.
    12.4.2019 - 25.5.2019

    Långötorpin puutarhan ja Heikki Liekolan Farm to table illallinen 12.-13.4. & 24.-25.5.

    Långötorpin puutarhan ja Heikki Liekolan Farm to table illalliset nyt TableOnlinesta! Toukokuussa illalliset pidetään 24. ja 25. päivä Kallion kaupunginosassa Torkkelinmäellä 14 hengen pöydässä. Farm to table Helsinki on puutarhuri Merja Niemisen ja keittiömestari Heikki Liekolan ideoima illalliskonsepti. Sen ajatus on yksinkertainen. Merja tuo Helsinkiin Tammisaaresta Långötorpin puutarhan ja lähialueen parhaat raaka-aineet ja Heikki luo niistä ainutlaatuisen maistelumenun. Menua täydentää Heikin puolison Sanna Hellström-Liekolan huolella valitsema juomapaketti. Illallisten tunnelma syntyy kauniista miljööstä, hyvästä ruoasta ja inspiroivista ihmisistä. Raaka-aineina on kevään ensimmäisiä vihreitä puutarhasta, juureksia maakellarista sekä fermentoituja ja pikkelöityjä vihanneksia, idätettyjä siemeniä ja kuivattuja yrttejä sekä Mörbyn ohrasta Aspergillus oryzaella fermentoitua kojia. Vihannesten ja yrttien lisäksi tarjolla on Alex Biströmin metsästämää peuraa. Kahvi on Good Life Coffeen paahtamaa ja pientuottajien kasvattamaa. Menu 80€ / hlö Viinipaketti 50€ Viinit laseittain 10€ Toukokuun menu julkaistaan huhtikuun aikana. Toukokuun menun hinnoittelu pysyy samana.