TableOnline IconTableOnline Logo

Farm to table Helsinki

Tallberginkatu 1, Helsinki
Suomalainen

Farm to table Helsinki jatkuu!

Järjestyksessään seitsemäs ja kahdeksas Farm to table - viikonloppu pidetään syyskuussa Kaapelitehtaalla Casual Friday Studiolla, 20.-21.9 sekä 27.-28.9. Studio on järjestäjien ystävä valokuvaaja Benjamin Ilmonin avara ja valoisa tila jonka kaikista ikkuinoista näkyy suoraan merelle. Kattauksia on molempina viikonloppuina kolme ja paikkoja per kattaus 28. Käsintehdyt astiat Mari Paikkari. Valokuvat Benjamin Ilmoni ja Andrew Taylor.

Farm to table Helsinki on puutarhuri Merja Niemisen ja keittiömestari Heikki Liekolan ideoima illalliskonsepti. Merja tuo Helsinkiin Tammisaaresta sisäsaaristosta Långötorpin puutarhan ja lähialueen parhaat raaka-aineet ja Heikki luo niistä ainutlaatuisen maistelumenun. Menua täydentää Heikin puolison Sanna Hellström-Liekolan huolella valitsema juomapaketti.

Syyskuussa puutarha on vielä täydessä kukoistuksessaan ja menu koostuu pääasiassa Merjan tuoreista vihanneksista ja yrteistä, unohtamatta jo Farm to tablen tavaramerkiksi muodostuneita umamin lähteitä fermentoituja vihanneksia. Menua täydennettään Långön ympäriltä kalastetulla villikalalla, Heikin isän keräämillä villimarjoilla ja sienillä sekä Mörbyn luomunaudan lihalla ja viljalla. Juhlistamme parasta sadonkorjuuaikaa siten että teemme molempiin viikonloppuihin täysin omat, toisistaan poikkeavat menut.

Illallisliput vain TableOnlinesta!

Tunnelma

Avoinna tänään

MaanantaiSuljettu
TiistaiSuljettu
KeskiviikkoSuljettu
TorstaiSuljettu
Perjantai16:00-23:00
Lauantai16:00-23:00
SunnuntaiSuljettu

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo5 / 5
Kokonaisuus
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Huikea elämysten ilta

Makujen, viinien, ilmapiirin ja ihan kaiken osalta ylitti korkeimmatkin odotukset. Suomalainen kasvismaailma parhaimmillaan, kala ja liha ikäisevän hyvää ja eettistä lähiruokaa kaikki. Jäi muisteltavaa pitkäksi aikaa. Vaikea ylittää. Ihana konsepti!

Ari
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Mainio popup

Popup järjestäjien kotikeittiössä Kalliossa. Mainiota, ajankohtaista ruokaaa ja yhteisessä isossa pöydässä hyvä tunnelma. Mielenkiintoiset viinit, mutta paketin hintaa voisi hieman miettiä.

Juha
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Farm to Table 6

Erinomainen konsepti! Upeita makuja, pieteetillä tehtyä, kauniita annoksia. Fine dining sanan varsinaisessa merkityksessä!

Aija
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Erilainen pop up

Puutarhuri Merjan talvikodissa Kalliossa järjestetty Farm to table oli upea kokemus. Intiimi tunnelma yhteispöydässä oli illan parasta antia, vaikkakin Heikin ja Merjan yhteispeli ruoanlaiton ja raaka-aineiden kanssa oli erinomaista! Viinei ...

Kimi
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Uniikkia ja yllätyksellistä

Pop-upit vaativat sekä järjestäjiltä että osallistujilta tiettyä seikkailumieltä, ja siksi niihin osallistuminen on niin hauskaa. Torkkelinmäellä sijaitsevaan asuntoon oli katettu tyylikäs pöytä, joka vastasi popupien ajatusta: Yksi pitkä p ...

Mirjami
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu