TableOnline IconTableOnline Logo

Farm to table Helsinki

Franzeninkatu 10, Helsinki
Suomalainen

Farm to table tapahtuma (vol 6) on päättynyt, seuraavien tapahtumien aikataulusta tiedotetaan aikanaan TableOnlinen sivuilla sekä uutiskirjeessä.

Farm to table Helsinki on puutarhuri Merja Niemisen ja keittiömestari Heikki Liekolan ideoima illalliskonsepti. Sen ajatus on yksinkertainen. Merja tuo Helsinkiin Tammisaaresta Långötorpin puutarhan ja lähialueen parhaat raaka-aineet ja Heikki luo niistä ainutlaatuisen maistelumenun. Menua täydentää Heikin puolison Sanna Hellström-Liekolan huolella valitsema juomapaketti.

Illallisten tunnelma syntyy kauniista miljööstä, hyvästä ruoasta ja inspiroivista ihmisistä. Toukokuun illalliset pidettiin 24. ja 25. päivä Kallion kaupunginosassa yksityiskodissa Torkkelinmäellä.

Raaka-aineina on kevään ensimmäisiä vihreitä puutarhasta, juureksia maakellarista sekä fermentoituja ja pikkelöityjä vihanneksia, idätettyjä siemeniä ja kuivattuja yrttejä sekä Mörbyn ohrasta Aspergillus oryzaella fermentoitua kojia. Vihannesten ja yrttien lisäksi tarjolla on Alex Biströmin metsästämää peuraa. Kahvi on Good Life Coffeen paahtamaa ja pientuottajien kasvattamaa.

Tunnelma

Avoinna tänään

MaanantaiSuljettu
TiistaiSuljettu
KeskiviikkoSuljettu
TorstaiSuljettu
Perjantai16:00-23:00
Lauantai16:00-23:00
SunnuntaiSuljettu

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo5 / 5
Kokonaisuus
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Huikea elämysten ilta

Makujen, viinien, ilmapiirin ja ihan kaiken osalta ylitti korkeimmatkin odotukset. Suomalainen kasvismaailma parhaimmillaan, kala ja liha ikäisevän hyvää ja eettistä lähiruokaa kaikki. Jäi muisteltavaa pitkäksi aikaa. Vaikea ylittää. Ihana konsepti!

Ari
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Mainio popup

Popup järjestäjien kotikeittiössä Kalliossa. Mainiota, ajankohtaista ruokaaa ja yhteisessä isossa pöydässä hyvä tunnelma. Mielenkiintoiset viinit, mutta paketin hintaa voisi hieman miettiä.

Juha
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Farm to Table 6

Erinomainen konsepti! Upeita makuja, pieteetillä tehtyä, kauniita annoksia. Fine dining sanan varsinaisessa merkityksessä!

Aija
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Erilainen pop up

Puutarhuri Merjan talvikodissa Kalliossa järjestetty Farm to table oli upea kokemus. Intiimi tunnelma yhteispöydässä oli illan parasta antia, vaikkakin Heikin ja Merjan yhteispeli ruoanlaiton ja raaka-aineiden kanssa oli erinomaista! Viinei ...

Kimi
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Uniikkia ja yllätyksellistä

Pop-upit vaativat sekä järjestäjiltä että osallistujilta tiettyä seikkailumieltä, ja siksi niihin osallistuminen on niin hauskaa. Torkkelinmäellä sijaitsevaan asuntoon oli katettu tyylikäs pöytä, joka vastasi popupien ajatusta: Yksi pitkä p ...

Mirjami
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu