TableOnline IconTableOnline Logo

Fisken på Disken

Urho Kekkosenkatu 1, Helsinki
Kansainvälinen

Fisken på Diskenissä pintaa syvemmät maut ovat kaiken keskiössä.

Ruoka valmistetaan upeista raaka-aineista ammentaen sekä klassisesta että modernista keittotaidosta. Erikoisuutena on osteribaari, jossa on aina tarjolla tuoreita ostereita. Viinibaarin kattavasta valikoimasta löytyy varmasti juuri Sinulle oikea juoma. Erityisruokavaliot huomioidaan mieluusti.

Lounasta tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 11-14:30. Fisken på Disken sijaitsee Korttelissa, Kampin kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa!


Ravintolan tapahtumat


  • Fiskenin brunssi

    Fiskenin brunssi

    Sunnuntaisin tarjoilemme brunssia (32,-), the lohikeittoa (20,-) sekä äyriäisbaarin antimia. Fiskenin brunssilla nautitaan kiireettömästi huolella valikoituja ja valmistettuja merellisiä makuja. Brunssissa yhdistyy perinteiseen tapaan aamiaiselta ja lounaalta tuttuja herkullisia annoksia. Kausiajattelu, käsityö ja rento sekä laadukas ruoka ovat keskiössä. Sunnuntaibrunssia voi tulla nauttimaan yksin tai isommalla porukalla. Brunssimme tarjoillaan pöytään usean jaettavan annoksen muodossa. Thoreau-vesi kuplilla tai ilman, itseleivottu leipä sekä Johan & Nyströmin kahvi tai tee kuuluvat aina brunssin monipuoliseen valikoimaan. Miltä kuulostaisi Fiskenin skagen, grillattua parsaa ja Hollannin kastiketta tai savusiika? Sunnuntaibrunssi suositellaan nautittavan kuohuviinilasillisen kera (+5,-) ja brunssin kruunaa makeisten ja leivonnaisten lisäksi kahvi tai tee, minkä voit halutessasi vaihtaa erikoiskahviin (+3,-). Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista etukäteen, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen makuelämyksen.


    Tapahtuma on varattavissa:
    12:00 - 16:00

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.39 / 5
Kokonaisuus
4.57 / 5
Keittiö
4.19 / 5
Tunnelma
4.46 / 5
Palvelu
4 / 5

Osterit piimällä oli hyvä

Ensimmäistä kertaa ostereita piimäkastikkeella. Oli hyvä.

Tero
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Kiitos hyvästä palvelusta!

Todella herkullista.

Tuija
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Arvostelu

Olitte hyvin ottaneet huomioon erityistoiveemme pöydän sijainnista, kiitos. Ruoka oli muuten maittavaa, ehkä hieman liian suolaista.

Tuula
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Päivällinen 3:lle , kaikki tpimi erittäin hyvin

Tullaan uudelleenkin, osalle oasallistujista tämä olikin jp toinen kerta.

Tarmo
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Erinomaista ruokaa ja palvelua

Söimme ostereita, kampasimpukoita, mustekalaa, fish and chipsit ja merikrottia. Kaikki annokset olivat erinomaisesti valmistettuja, taivaallisia makuyhdistelmiä laadukkaista raaka-aineista. Viinisuositukset napakymppejä ja palvelu letkeän hyvää. Saattaa olla Helsingin paras kalaravintola.

Tove
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Päivällinen

Ruoka oli erinomaista. Lohikeitto oli maineensa veroista, Euroopan parasta. Miinusta siitä että kaikki tarjoilijat eivät puhuneet suomea, eikä ihan kaikkia pyyntöjä muistettu.

Kirsi
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
4 / 5

Tyylikäs kalaravintola

Kaupunkilainen kalaravintola, tilasin itse klassikko-siika annoksen ja siika oli kyllä suussa sulavaa! Menisin uudelleen.

Janne
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Illallinen 20.4.2019

Erinomainen palvelu ja ruoka. Suosittelen!

Leila
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu