TableOnline IconTableOnline Logo

Grotesk

Ludviginkatu 10, Helsinki
Eurooppalainen

Ludviginkadun ja Erottajan kulmassa ravintola Grotesk on jo yli vuosikymmenen tarjoillut herkkuja sekä cocktaileja kaikille laatua ja käsityötä arvostaville.

Ravintolassa panostetaan vain parhaisiin raaka-aineisiin. Lihat raakakypsytetään omassa raakakypsytyskaapissa, jonka jälkeen ne grillataan Josper-puuhiiligrillillä täydellisen mehukkaiksi. Josperissa paahtuu lihan lisäksi paljon muitakin herkkuja kauden kasviksista kokonaisena grillattuun kalaan. Grotesk panostaan sosiaaliseen All day dining -ruokailuun ja suurin osa annoksista onkin tarkoitettu nautittavaksi jaettuna koko seurueen kesken. Kaikki ruoka leivästä jäätelöön valmistetaan paikan päällä. Groteskista saat aina myös huipputuottajien viinejä hyvään hintaan.

Ravintolan lisäksi teitä palvelee myös cocktailpiireissä jo mainetta niittänyt cocktailbar Grotesk, joka panostaa näyttäviin ja herkullisiin cocktaileihin. Juomat valmistetaan siirapeista asti käsin. Cocktailbaarissa voit nauttia drinkin ja pientä suolaista alkuillasta, tai tanssia viikonloppuna pikkutunneille asti. Kesäaikaan ravintolan sisäpihalla sijaiseva näyttävä terassi on huippusuosittu paikka rennolle illalliselle DJ:n säestyksellä ja mahtavista drinkeistä nauttien. Myös viinitasting tai baarin puolella järjestettävä drinkkikoulu onnistuu ryhmille. Kellarissa sijaitsee myös oma Private Bar, joka on mahdollista varata yksityistilaisuuteen.


Ravintolan tapahtumat


  • Groteskin vappubrunssi!
    1.5.2019

    Groteskin vappubrunssi!

    Groteskin vappubrunssi tarjoillaan kahdessa kattauksessa 12.00-14.30 sekä15.00-17.30. Vappubrunssi 49€ / hlö. Varaa paikkasi TableOnlinesta hyvissä ajoin!


Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.12 / 5
Kokonaisuus
4.41 / 5
Keittiö
3.88 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
2 / 5

Palaute

Olimme isommalla seurueelle syömässä, ja täytyy kyllä sanoa etten voisi suositella vastaavan kaltaista tilaisuutta. Paikka oli todella meluisa ja tarjoilijoiden tai sommerlien puheesta ei saanut oikein selvää. Tämä aiheuttikin useita ”vääri ...

Terhi
3 / 5
Keittiö
2 / 5
Tunnelma
2 / 5
Palvelu
4 / 5

Birthday Dinner

Great dinner from the chefs menu and wine combination.

Michael
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Loistokkaita makuja

Ruoka oli juuri niin hyvää kuin odotimmekin, makujen harmoniaa! Taustalla kuuluva konemusa latisti kokonaisvaikutelmaa. Palvelu oli ystävällistä ja osaavaa, etenkin englantia puhuvat tarjoilijat olivat hyvin ammattitaitoisia ja pitivät hyvää huolta asiakkaistaan.

Tarja
4 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
3 / 5

Grotesk

Pihvi ok, pinta vähän kärähtänyt. Kypsyys hyvä. Dry aged pihvit ei valinnan varaa, 600g T-bone liian iso kahdelle. Sidedish hyvät mutta pienehko vs pihvi. Tilattu viini unohdettiin tuoda ruoan kanssa tai ennen sitä. Tarjoilijaa piti odotella ruokalautasella että sai viinin. Yst. Jari Väyrynen

Jari
3 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
5 / 5

Ystävällinen ja asintunteva palvelu.

Vanha pankkisali antoi upeat puitteet modernille ravintolalle, jonka ilmapiiri oli mielyttävä. Täydellinen 3 ruokalajin yllätysmenu, joista jokainen oli makuelämys.

Jari
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Erinomaisen hyvää ruokaa ja rento tunnelma

Rauhallinen rento tunnelma ja todella hyvää ruokaa. Alkupaloina nautimme tryffelipastaa ja tartar-pihviä. Pääruoat valitsimme pihvilistalta. Ainoa miinus oli hiukan hidas palvelu (tupa täynnä ja vain yksi kokki työvuorossa)

Mikko
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Grotesk

Ruoka oli todella hyvää ja palvelu toimivaa!

Jenni
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Palaute

Lähes tyhjässä ravintolassa istutetaan ensimmäiset asiakkaat heti vierekkäin. Ei auttanut ilmapiirin suhteen. Tarjoilija ei sytytä kynttilää kuin vasta pyynnöstä. Ruokailun päätteeksi astiat viedään pois mutta jätetään pöytä puhdistamatta.

Jussi
5 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
2 / 5
Palvelu