TableOnline IconTableOnline Logo

Hello Stranger

Vilhonkatu 6, Helsinki
Kansainvälinen

Hello Stranger on ravintola ja cocktailbaari Helsingin keskustassa joka saa sinut hyvälle tuulelle.

Kansainväliset vaikutteet paiskaavat kättä suomalaisten pientuottajien ja modernin brittiläisen keittiön kanssa ravintolassa, joka ylpeilee ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetulla ruualla ja erityisen upealla cocktail- ja viinivalikoimalla.

Ravintolan keittiömestarina toimii Tom Hudson. Alun perin Englannista kotoisin oleva Tom haluaa Hello Strangerissa valmistaa yksinkertaisen herkullista ruokaa rennossa ilmapiirissä. Menussa yhdistyvät lähiruoka, sesongit ja Tomin englantilainen tausta; ravintola tarjoilee satokauden parhaita raaka-aineita erilaisia tekniikoita, makuja ja vaikutteita ennakkoluulottomasti hyödyntäen. Menu koostuu pienistä annoksista, jotka on tarkoitettu nautittavaksi koko seurueen kesken. Nälkäisimmät tilaavat vaikka koko menun, pientä hiukopalaa hakemaan tulleet voivat nauttia annoksensa halutessaan vaikka baaritiskillä.


Ravintolan tarjoukset


 • Hello Stranger Chef's Menu kahdelle vain 79€!
  17.4.2019 - 30.5.2019

  Hello Stranger Chef's Menu kahdelle vain 79€!

  Hello Stranger tarjoaa TableOnline.fi:n kautta tehdyille varauksille tutustumiskampanjana Hello Strangerin ruokafilosofian läpikäyvän Chef's menun kahdelle vain 79€ (norm 98€). Chef's menussa ravintolan keittiömestari Tom Hudson esittelee kauden parhaita raaka-aineita, ja annoksia, jotka ansaitsevat erityistä huomiota. Menuun kuuluu neljä ruokalajia ja siihen on saatavilla myös viinipaketti. Kampanja on voimassa illallisaikaan keskiviikkoisin sekä torstaisin toukokuun loppuun asti. Lisähenkilöt á 39,5€.


  Tarjous on varattavissa:
  Keskiviikko16:00 - 22:00
  Torstai16:00 - 22:00

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.37 / 5
Kokonaisuus
4.47 / 5
Keittiö
4.43 / 5
Tunnelma
4.53 / 5
Palvelu
4 / 5

Hyvä pössis

Hyvä henkilökunta, symppis mesta - ruoka hyvä mut ei huikee

Sonja
3 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

a

We had a lovely evening. Great style and delicious food. One missing star goes for the fact that bread costs 5 e per person and wine-list is a bit on the expensive side.

Anna
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Mukava illanviettopaikka

Syötiin chefs menu. Alkupalat jätti ehkä hieman toivomksen varaa, mm. parsa-annos kaipasi enemmän suolaa ehkä? Pääruoka oli todella herkullinen. Tarjoilu oli parasta täällä ja pelasi hyvin.

Sann
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Ihana illallinen!

Upea ympäristö, ihana lämminhenkinen palvelu, maistuvat cocktailit ja uskomattoman hyvää ruokaa. Vahva suositus, Helsingin parhaimmistoa!

Noora
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Positiivinen kokemus

Erinomaista ruokaa, mukavaa palvelua ja hieno tunnelma. Positiivinen uusi tulokas Helsingin ravintolamaailmassa. Suosittelen!

Sofia
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Very nice place

Nice coctails, great food, good vine list

Jarno
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Ms

Our dinner was excellent. With a friendly and professional service and amazing food. We enjoyed every bit. The surroundings were as lovely as the food.

Jonna
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Hello Stranger arvostelu

Todella viihtyisä ravintola! Erinomainen palvelu. Kala (pääruoka) oli hieman liian suolaista, mutta ilta oli silti onnistunut, alkupalat ja jälkkärit todella hyviä. Olin toivonut keittiöltä pientä kynttilää jälkiruokaan miehen syntymäpäivän kunniaksi ja tämä oli muistettu.

Heini
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu