TableOnline IconTableOnline Logo

I AM BY KOZEEN SHIWAN

Aleksanterinkatu 22, Helsinki
Moderni

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY!

Kozeen Shiwan järjestää ainutlaatuisen illallisen Helsingissä ravintola Chapterissa 17.11.2019.

I AM on Kozeen Shiwanin ylistetty, korkean tason illalliskonsepti, joka hivelee kaikkia aisteja. Shiwanin loppuunmyydyt illalliset ovat ainutlaatuisia tapahtumia, joita on järjestetty Suomessa ja ulkomailla. I AM toimii suomalaisen ravintolakentän kärjessä ja edelläkävijänä, tarjoten ikimuistoisia kokemuksia erilaisissa ympäristöissä.

I AM -illallisten tarkoituksena on näyttää fine diningin toisenlaiset kasvot ja tarjota asiakkaille ainutlaatuisia ravintolakokemuksia.

Kozeen on luonut tyylinsä yhdistelemällä erilaisia ruokasuuntauksia ja vaikutteita eri puolilta maailmaa. Hänen ruokafilosofiaansa voi kuvailla persoonalliseksi, kokonaisvaltaiseksi ja omaperäiseksi, jossa annokset mielletään ja niitä kohdellaan taideteoksina.

Illallisella 17.11. nautiskellaan 8 ruokalajin yllätysmenusta juomineen yhdistellen ne erilaisiin alkuviineihin ja muihin juomiin. Vaihtoehtona on myös alkoholiton juomapaketti, joka koostuu erilaisista itsetehdyistä juomista. Menu koostuu sesongin parhaista raaka-aineista Suomesta ja ulkomailta.

Illallislipun hinta on 110 €, johon sisältyy menu ja juomat.

Kuvat: Kozeen Shiwan

Ravintolan tapahtumat


  • I AM BY KOZEEN SHIWAN
    17.11.2019

    I AM BY KOZEEN SHIWAN

    Kozeen Shiwan järjestää ainutlaatuisen illallisen Helsingissä ravintola Chapterissa 17.11.2019. Illallisella 17.11. nautiskellaan 8 ruokalajin yllätysmenusta juomineen yhdistellen ne erilaisiin alkuviineihin ja muihin juomiin. Vaihtoehtona on myös alkoholiton juomapaketti, joka koostuu erilaisista itsetehdyistä juomista. Menu koostuu sesongin parhaista raaka-aineista Suomesta ja ulkomailta. Illallislipun hinta on 110 €, johon sisältyy menu ja juomat.