TableOnline IconTableOnline Logo

Lonnan sauna naiset

Lonna, Helsinki
Suomalainen

Lonnan saaren yleinen sauna on kunnianosoitus perinteiselle saunakulttuurille.

Hirsirunkoisesta saunasta löytyy naisten ja miesten parvisaunat, jotka lämpenevät suurilla kertalämmitteisillä puukiukailla. Molempiin saunatiloihin mahtuu kerrallaan 24 vierasta. Aloitusaikoja on porrastettu siten, että naisten ja miesten puolille aukeaa 12 paikkaa aina tunnin välein. Sauna on avoinna tiistaista lauantaihin ja saunomisaika on kaksi tuntia. Saunan yhteydessä on suuri yhteinen vilvoitteluterassi, josta aukeaa upeat maisemat saaristoon. Sauna on kokonaisuudessaan anniskelualuetta.

Viime kesän saunavieraiden toiveesta joka tiistai on sekasauna. Molemmat saunat ovat kyseisinä päivinä kaikkien sukupuolien yhteiskäytössä. Pukuhuoneet sen sijaan jakautuvat miehille ja naisille. Ota mukaan uimapuku jos haluat.

Naisten saunavuoro on 17 euroa / vieras ja vuoron pituus on 2 tuntia. Alle 12-vuotiaat saunovat veloituksetta. Maksuun sisältyy pesuaineet sekä laudeliina. Pyyhkeitä on vuokrattavissa erikseen saunan vastaanotosta vanhasta vartiotuvasta.

Saunavuoron varaaminen etukäteen on suositeltavaa. Mikäli saunoissa on tilaa, löylyihin pääsee myös paikan päällä. Paikalle suositellaan saapumaan hyvissä ajoin ennen vuoron alkua.

Mikäli pulahdus mereen on mielessä, on suositeltavaa ottaa mukaan jalkineet, joilla on helppo kävellä mereen hieman kivikkoista reittiä pitkin.

Sauna on avoinna:

3.5.-28.9.2019

Tervetuloa saunomaan!

Keittiö
Tunnelma
Erikoisala

Avoinna tänään 15:30-21:30

MaanantaiSuljettu
Tiistai15:30-21:30
Keskiviikko15:30-21:30
Torstai15:30-22:30
Perjantai15:30-22:30
Lauantai14:30-22:30
SunnuntaiSuljettu

Ravintolan tapahtumat


 • SEKASAUNAPÄIVÄ
  7.5.2019 - 24.9.2019

  SEKASAUNAPÄIVÄ

  Tervehdys! Olet varaamassa sekasaunavuoroa ja paikkaa naisten pukuhuoneesta. Molemmat saunat ovat tänä päivänä kaikkien sukupuolien yhteiskäytössä. Pukuhuoneet sen sijaan jakautuvat miehille ja naisille. Ota mukaan uimapuku jos haluat. Nähdään Lonnassa!


  Tapahtuma on varattavissa:
  Tiistai15:30 - 19:30

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.32 / 5
Kokonaisuus
3.97 / 5
Keittiö
4.49 / 5
Tunnelma
4.48 / 5
Palvelu
5 / 5

Uudenoloista ja maistui!

Teille tulemme uudestaan. Ruoka erinomaista ja viinit juuri sopivia.

Johanna
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Lonna sauna

Vaikka olin etukäteen kuullut pelkkää positiivista Lonnasta, yllätti se silti. Todella ihana miljöö, taidokkaasti suunniteltu ja toteutettu saunakokemus. Jäi ihanan raukea ja onnellinen olo. Pienenpieni miinus ajoittaisesta metelistä ja e ...

Riikka
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
3 / 5

Sauna

Saunan varausta ei käytännössä voi muuttaa edes useampaa viikkoja aiemmin. Tämä on erittäin jäykkä toimintatapa. Saunamaksu on melko kallis, eikä maksuun kuulu kuin laudeliina.

Jenni
4 / 5
Keittiö
2 / 5
Tunnelma
2 / 5
Palvelu
4 / 5

Ystävien seurassa

Ihana paikka ja fiilis. Pienen miinuksen teki se, että myöhemmin illalla, noin klo 20, oli vain kaksi vaihtoehtoa suolaiseksi iltapalaksi. Toki ne olivat maittavat mutta osa seurueesta oli odottianut saavansa vohveleita.

Pia
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Tunnelmallinen sauna kauniissa ympäristössä

Hieno parvisauna toimivalla varaussysteemillä ja oheispalveluilla. Kahden tunnin saunavuoro meni kuin siivillä!

Oona
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Ihana saunaelämys

Lonnan sauna on tunnelmaltaan ja interiööriltään uniikki. Lempeät löylyt ja näköala merelle! Uimaankin pääsi, joskin laituri olisi auttanut veteenpääsyä, nyt kivikkoinen ranta teki siitä haasteellisen. Aurinkoisena päivänä lepotuoleissa vedenrajassa oli ihana lekotella! Palaamme varmasti!

Heli
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Mukava ensi kokemus

Ei ollut meillä ruokaa. Henkilökunta ystävällistä ja asiallista. Osa kanssasaunojista liian äänekkäitä ja tupakoi terassilla. Onneksi hlökunta kävi pyynnöstä huomauttamassa, ja asia korjaantui. Arvostan kun on talon puolesta hyvät pesuainee ...

Birgitta
1 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

First Finnish Sauna Experience

I really enjoyed Lonnan. It was a very unique experience that’ll never forget. Very tranquil atmosphere. The staff was super friendly and nice. Would definitely come back again.

Paulette
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu