TableOnline IconTableOnline Logo

Loop

Lapinlahdenpolku 8 D, Helsinki
Kansainvälinen

Hävikkiruokaravintola Loop on rento bistro-tyylinen ravintola meren äärellä rauhallisessa Lapinlahdessa.

Tilat ovat Carl Ludvig Engelin suunnittelemassa, vuonna 1841 valmistuneessa Lapinlahden entisessä mielisairaalassa. Rakennusta ympäröi laaja puutarha ja puisto.

Loop on Suomen ensimmäinen hävikkiruokaravintola, jossa taistellaan ilmastonmuutosta ja ruokahävikkiä vastaan, kestävän kehityksen puolesta. Kauppojen ylijäämäelintarvikkeet ovat liian hyvänlaatuisia heitettäväksi pois, joten ruokalähetti kiertää arkisin sopimuskauppiaat ja tuo kuorman ravintolaan. Kokit valitsevat tarvitsemansa elintarvikkeet, joista ammattitaitoinen henkilökunta jalostaa herkullisia kasvisaterioita. Loput elintarvikkeista toimitetaan hyväntekeväisyyteen.

Lounas ja brunssi tarjoillaan aina kauniina lautasannoksina. Ravintola tarjoaa myös catering-palveluita. Toiminnan luonteesta johtuen kausituotteet ovat käytetyimpiä aineksia. Korkea laatu ja tekemisen ilo ovat henkilökunnan kantava voima.

Ravintolan tapahtumat


 • Loopin brunssi

  Loopin brunssi

  Tervetuloa Loopin brunssille! Brunssipöydästä löydät runsaat salaatit, leivät ja levitteet, tuoremehut ja smoothiet, kaurajogurttia lisukkeineen, makoisat jälkiruoat ja hedelmävalikoiman. Brunssiin kuuluu myös pieni aamiastyylinen lämmin ruoka pöytiin tarjoiltuna sekä toki kahvi ja tee. Hävikkiruokakonseptin mukaisesti valikoima saattaa vaihdella. Meiltä on aina paljon vegaanisia vaihtoehtoja ja gluteeniton ruokavalio pyritään huomioimaan hyvin - kirjoitathan kumminkin mahdolliset allergiat varaukseen. Joka parillinen viikonloppu tarjoamme täysin vegaanisen brunssin. Sydämellisesti tervetuloa!


  Tapahtuma on varattavissa:
  Lauantai11:00 - 15:00
  11:00 - 15:00

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.19 / 5
Kokonaisuus
3.99 / 5
Keittiö
4.34 / 5
Tunnelma
4.25 / 5
Palvelu
5 / 5

Hurmaava brunssi

Ruoka oli herkullista ja esillepano kaunis. Pääruoka sai kehuja myös piintyneeltä lihansyöjältä.

Liisa
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Palaute

Täyden kympin brunssikokemus. Aivan ihanaa monipuolista ja yllätyksellistä ruokaa. Uusia makukokemuksia rikkaampana nyt. Todella runsas valikoima ja todellakin hintansa väärti. Sai lisäksi itselle hyvän mielen tekemällä hyvää, ja tuli hyvä mieli teidän työstänne. 

Elli
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Sunnuntaibrunssi

Ihana paikka ja oikein hyvät ruuat! Tulemme uudestaankin. Mutta ehkä toimii paremmin pienellä porukalla. Kiviseinistä kaikuu hyvin melu, vaikea kuulla pöydän toiseen päähän keskustelua.

Minttu
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Maistuva ekoteko hyvällä omallatunnolla

Erittäin positiivinen yllätys – ikinä et tietäisi että kyseessä on hävikkiruoasta valmistettu brunssi! Toinen toistaan maistuvampia salaatteja ja lisukkeita, brunssiin sisältyy myös lämmin pääruoka. Monenlaisia tuoreita marjoja ja hedelmiä ...

Kati
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Sunnuntaibrunssi

Jälkiruokapöytä oli pieni pettymys. Toivoin jotain itseleivottua esim. raakakakkua. Muuten brunssin tarjoilut olivat erinomaiset!

Veronica
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
3 / 5

Keskitasoista ruokaa kauniissa miljöössä

-

Kirsi
2 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
3 / 5

Brunssi

Hävikkiruuan käyttämisestä tietenkin plussat, mutta toteutus jäi vähän puolitiehen. Pelkästään sellaiset asiat, että karjalanpiirakat olisi lämmitetty tai varauksessa ilmoitettu vegaani olisi saanut edes jotain jälkiruokaa, kun muille oli useampaa. Ympäristö tietenkin oli upea.

Elina
2 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Brunssi ystävien kanssa

Saimme hyvää palvelua ja ruoka oli maukasta.

Heidi
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu