TableOnline IconTableOnline Logo

MS Louisiana – Pit Stop BBQ

Hietalahdenranta 14, Helsinki
Amerikkalainen

Pit Stop BBQ @ M/S Louisiana, Real American Barbeque

Amerikkalaiseen barbequehun erikoistunut Pit Stop BBQ sijaitsee ravintolalaiva MS Louisianalla Hietalahdenrannassa ja sitä luotsaa Pitmaster Chris Paton. Chris kertoo olevansa erittäin innostunut uudesta ravintolastaan ja sen erilaisesta ympäristöstä ravintolalaiva M/S Louisianalla.

Pit Stop BBQ on kanadalaisen Chris Patonin kehittämä ja johtama konsepti. Hän huomasi ettei maassamme ollut tarjolla oikeaa, aitoa amerikkalaista barbequeta. Neljä vuotta sitten Chris päätti tehdä asialle jotakin. Järjestettyään lukuisia bbq-kursseja Suomessa, hänestä vähitellen kasvoi merkittävä aidon barbequen sanansaattaja Suomessa. Seuraavana loogisena askeleena Chrisille olikin oman Pit Stop BBQ:n avaaminen Helsinkiin.

Nyt kaikilla muillakin on vihdoin mahdollisuus nauttia hänen valmistamistaan, 15-21 tuntia, hitaasti kypsennetyistä naudan brisketeistä, possun ribseistä, ja muista alkuperäisistä amerikkalaisista barbeque-herkuista.

Pit Stop BBQ @ MS Louisianalle pääsee keskustasta kutosen spåralla reilussa viidessä minuutissa. Keskustasta kävellen matkaa kertyy n. 1,5km ja kesäisin laivalla on myös oma vierasvenelaituri. Hietalahti Portissa sijaitsee Pit Stop BBQ:n lisäksi mm. Ravintola Merimakasiini ja Ravintolalaiva Verna.

MS Louisiana on aito siipiratasalus Hietalahdenrannassa. Aluksen sisustuksen on suunnitellut Sakke Järvenpää. Aluksessa on kolme kantta: Sun Deck, keskikannen pubi ja alakannen ravintola. Kaikilla kansilla voi halutessaan ruokailla.

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo5 / 5
Kokonaisuus
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Real American BBQ, As real as it gets -lause lunasti itsensä

Lihansyöjän paratiisi! Maistelumenu oli loistava valinta seurueellemme. Voin hyvin kuitenkin ymmärtää, että paikka jakaa mielipiteitä jyrkästi, sillä se on aitoa amerikkalaista bbq:ta ilman kompromisseja.

Antti
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu