TableOnline IconTableOnline Logo

Natura

Iso Roobertinkatu 11, Helsinki
Moderni

Iso Roobertinkadun Natura on alan nuorten ja intohimoisten ammattilaisten perustama ravintola, jossa tinkimätön laatu ja rento illanvietto kulkevat käsi kädessä.

Naturassa ruoka valmistetaan korkeatasoisista raaka-aineista asiakkaan läheisyydessä avokeittiössä. Valittavissa on kolme menukokonaisuutta ja annoksia voi tilata myös yksittäin päivittäin vaihtuvalta ruokalistalta. Keittiön kulmakiviä ovat selkeät ja puhtaat maut, joita luodaan modernilla otteella käyttäen tekniikoita puuhiiligrillauksesta, matalalämpökypsennykseen.

Lihat hankitaan ainoastaan tiloilta, jotka Naturassa tunnetaan henkilökohtaisesti. Käytetyt kalat ovat kestävän kehityksen mukaisia lajeja.

Suuren panoksen ruokaan antavat lukuisat sienten, marjojen ja villiyrttien kerääjät, kalastajat ja pientuottajat, joista osa toimittaa raaka-aineitaan ainoastaan Naturaan. Suomalaisten tuottajien lisäksi ravintola käyttää muutamia tarkoin valittuja ulkomaisia toimittajia.

Naturan viinilista pohjautuu ruoan tavoin puhtaisiin ja raikkaisiin makuihin, pientuottajiin sekä hyvään hinta-laatu suhteeseen.

Iso Roobertinkatu 11:ssa sijaitseva intiimi Natura on auki keskiviikosta sunnuntaihin kello 17.00 alkaen.


Ravintolan tapahtumat


 • Äitienpäivälounas Naturassa 39€
  12.5.2019

  Äitienpäivälounas Naturassa 39€

  Natura tarjoaa neljän ruokalajin Äitienpäivälounas menun hintaan 39€. Äitienpäivälounasta klo.11:30-17:00 Menu saatavilla myös lihattomana, maidottomana sekä kasvis- ja vegaani -versioina. Illallinen alkaen klo.17:30 Illallisen aikana normaali menu voimassa. LOUNAS MENU -Siikaa, kyssäkaalia, piimää & tilliä -Nokkoskeittoa & tryffeli-keltuaiskreemi -Karitsaa, sitruunamelissaa & ruista -Frozen Yogurt; raparperiä, basilikaa & rapeaa hunajaa huom. menu saattaa muuttua saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan.


  Tapahtuma on varattavissa:
  12.5.201911:30 - 17:45

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.47 / 5
Kokonaisuus
4.57 / 5
Keittiö
4.39 / 5
Tunnelma
4.37 / 5
Palvelu
4 / 5

Hyvä illallinen

Kaiken kaikkiaan hyvä illallinen. Ruoka ja palvelu oli moitteetonta.

Markus
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Ihania makuelämyksiä

Herkullinen ja yllätyksellinen menu. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Rento ilmapiiri. Maidoton ja viljaton ruokavalioni huomioitiin upeasti. Tämän haluan kokea uudestaan!

Sara
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Ms Löhman

Absolutely great. Well made food with new, but still familiar flavours. The only thing I would have wished for - softer music! But that is a question of personal taste, and for the rest of the evening we were absolutely spoiled with wine, food and kind treatment.

Hanna
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

C'MON YEAH

Ruoka super hyvää ja raikasta! Hyvät viini, jotka sopivat erittäin hyvin ruuille. Vahva suositus!

Anssi
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Wappulounas

Hinta/laatu erinomainen. Ruoka ja palvelu ensiluokkaista. Pienenpieni miinus miesten vessan epäsiisteydestä.

Jaakko
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Mahtava maistelumenu

Omaperäinen synttärimenu, erittäin mahtava possu pääruokana ja hyvät jälkkärit. Näyttävät annokset. Vielä pientä toivomisen varaa on menussa kokonaisuutena ja vielä jotain lopullista huipennusta kaipaa.

Jani
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Yllätyksellinen illallinen

Otimme 7 ruokalajin menun. Menu oli hyvä ja tasapainoinen sisältäen myös kekseliäisyyttä. Otimme puolikkaat viinipaketit. Viinit sopivat hienosti ruokiin ja erityisesti jälkiruokien kanssa ne tasapainoilivat ihanasti. Lämmin suositus siis v ...

Sanja
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Vierailu Naturassa

Ruoka oli mielestämme ihan hyvää, mutta ilmapiiri hieman levoton ja epäsiisti, eikä ilmanvaihto toiminut kunnolla, vaan käryt jäivät tilaan. Palvelu oli ystävällistä.

Marja
5 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu