TableOnline IconTableOnline Logo

Natura

Helsinki
Moderni

Iso Roobertinkadun Natura on alan nuorten ja intohimoisten ammattilaisten perustama ravintola, jossa tinkimätön laatu ja rento illanvietto kulkevat käsi kädessä.

Naturassa ruoka valmistetaan korkeatasoisista raaka-aineista asiakkaan läheisyydessä avokeittiössä. Valittavissa on kolme menukokonaisuutta ja annoksia voi tilata myös yksittäin päivittäin vaihtuvalta ruokalistalta. Keittiön kulmakiviä ovat selkeät ja puhtaat maut, joita luodaan modernilla otteella käyttäen tekniikoita puuhiiligrillauksesta, matalalämpökypsennykseen.

Lihat hankitaan ainoastaan tiloilta, jotka Naturassa tunnetaan henkilökohtaisesti. Käytetyt kalat ovat kestävän kehityksen mukaisia lajeja.

Suuren panoksen ruokaan antavat lukuisat sienten, marjojen ja villiyrttien kerääjät, kalastajat ja pientuottajat, joista osa toimittaa raaka-aineitaan ainoastaan Naturaan. Suomalaisten tuottajien lisäksi ravintola käyttää muutamia tarkoin valittuja ulkomaisia toimittajia.

Naturan viinilista pohjautuu ruoan tavoin puhtaisiin ja raikkaisiin makuihin, pientuottajiin sekä hyvään hinta-laatu suhteeseen.

Iso Roobertinkatu 11:ssa sijaitseva intiimi Natura on auki keskiviikosta sunnuntaihin kello 17.00 alkaen.


Ravintolan tarjoukset


 • Birthday menu in Natura only 49 € on April
  1.4.2019 - 30.4.2019

  Birthday menu in Natura only 49 € on April

  Restaurant Natura turns three years in April and offers a Dive In celebration menu only 49€ 1.4.-30.4. Pre-orders only. Normal à la carte menu is also available.


Ravintolan tapahtumat


 • Vappulounas Naturassa 39€
  1.5.2019

  Vappulounas Naturassa 39€

  Natura tarjoaa neljän ruokalajin Vappulounasmenun hintaan 39€. Vappulounaan aikana normaali menu ei ole käytössä. Vappulounas tarjoillaan kahdessa kattauksessa 11:30-13:30 sekä 14:30-16.30. Tervetuloa!

 • Äitienpäivälounas Naturassa 39€
  12.5.2019

  Äitienpäivälounas Naturassa 39€

  Natura tarjoaa neljän ruokalajin Äitienpäivälounas menun hintaan 39€. Äitienpäivälounasta klo.11:30-17:00 Menu saatavilla myös lihattomana, maidottomana sekä kasvis- ja vegaani -versioina. Illallinen alkaen klo.17:30 Illallisen aikana normaali menu voimassa. LOUNAS MENU -Siikaa, kyssäkaalia, piimää & tilliä -Nokkoskeittoa & tryffeli-keltuaiskreemi -Karitsaa Lohilahdelta, rakuunaa & kevät vihanneksia -Frozen Yogurt; raparperiä, basilikaa & rapeaa hunajaa huom. menu saattaa muuttua saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan.


  Tapahtuma on voimassa seuraavina päivinä:
  11:30 - 17:45

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.54 / 5
Kokonaisuus
4.62 / 5
Keittiö
4.43 / 5
Tunnelma
4.44 / 5
Palvelu
3 / 5

7ruokalajin illallinen

Kokemus oli mukava ja ilmapiiri hyvä. Mukava myös, että siskoni syntymäpäivä huomioitiin kakulla. Tajusimme kuitenkin kotiin kävellessämme, että saimme vain 6 ruokaa (ellei tarjoiltava leipä ollut yksi ruoista?) ja se jäi tietenkin harmittamaan ja tuntui, että maksoi ylimääräistä.

Liisi
2 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
2 / 5

Glacial service from kitchen.

We ordered a 7 course tasting menu at 8pm. Had two courses by 10.20pm. Begged for bread and change of choice ( to 4 courses ) as v v tired. A compromise was reached. Ingredients & cooking were good but the kitchen was just not delivering. R ...

Susan
4 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
4 / 5

Su 14.4 ruokailu

Kivasti sisustettu paikka, jossa rento tunnelma. Ruoka ihan maukasta, mutta osin liian suolaista makuuni. Oikein hyvä että su illallisellakin oli auki - silloin kun ei ole kovasti tarjontaa Hgin keskustassa.

Leena
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Tulen uudestaan

Tulen ehdottomasti uudestaan, ruoka oli todella hyvää (annoskoot olivat kyllä itselleni turhan suuria, mutta seuralaiselle taas sopivia) ja palvelu loistavaa. Illan kruunasi frozen yoghurt, joka heittämällä menee top 3 syömiini jälkiruokiin.

Emilia
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Innovatiivisia makuelämyksiä!

Söimme seurueeni kanssa 7 ruokalajin menun. Ruuat olivat erinomaisia ja osa ruokalajeista jopa uskomattomia makunautintoja. Viimeistä jälkiruokaa en jaksanut ihan kokonaan syödä (vaikka sekin oli ihanaa), joten tästä voi päätellä, että menu ...

Riikka
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
3 / 5

Naturen menu

Söimme seitsemän ruuan menun.Alkuruuat olivat erinomaisia. Pääruoat eivät sytyttäneet. Peura oli sinänsä hyvää. Tattikastike suolasen kitkerähköä. Jälkiruuat olivat ihan hyviä. Vähän hidas tarjoilu. Viinit olivat liian jännän makuisia makuumme.

Erkki
3 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
5 / 5

Kokemisen arvoinen hyvän ruuan ystävälle.

Erinomainen ruoka ja viini. Ammattitaitoista ja välitöntä palvelua. Ennalta tilattua menua muokattiin hienosti lennosta seurueen toiveiden mukaisesti.

Maria
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Natura

Ruoka ja palvelu oli oikein mainiota

Mikko
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu