TableOnline IconTableOnline Logo

Natura

Iso Roobertinkatu 11, Helsinki
Moderni

Iso Roobertinkadun Natura on alan nuorten ja intohimoisten ammattilaisten perustama ravintola, jossa tinkimätön laatu ja rento illanvietto kulkevat käsi kädessä.

Naturassa ruoka valmistetaan korkeatasoisista raaka-aineista asiakkaan läheisyydessä avokeittiössä. Valittavissa on kolme menukokonaisuutta ja annoksia voi tilata myös yksittäin päivittäin vaihtuvalta ruokalistalta. Keittiön kulmakiviä ovat selkeät ja puhtaat maut, joita luodaan modernilla otteella käyttäen tekniikoita puuhiiligrillauksesta, matalalämpökypsennykseen.

Lihat hankitaan ainoastaan tiloilta, jotka Naturassa tunnetaan henkilökohtaisesti. Käytetyt kalat ovat kestävän kehityksen mukaisia lajeja.

Suuren panoksen ruokaan antavat lukuisat sienten, marjojen ja villiyrttien kerääjät, kalastajat ja pientuottajat, joista osa toimittaa raaka-aineitaan ainoastaan Naturaan. Suomalaisten tuottajien lisäksi ravintola käyttää muutamia tarkoin valittuja ulkomaisia toimittajia.

Naturan viinilista pohjautuu ruoan tavoin puhtaisiin ja raikkaisiin makuihin, pientuottajiin sekä hyvään hinta-laatu suhteeseen.

Iso Roobertinkatu 11:ssa sijaitseva intiimi Natura on auki keskiviikosta sunnuntaihin kello 17.00 alkaen.


Ravintolan tarjoukset


 • Dive In7 -synttärimenu huhtikuun ajan 49 €
  1.4.2019 - 30.4.2019

  Dive In7 -synttärimenu huhtikuun ajan 49 €

  Natura täyttää kolme vuotta ja tarjoaa sen kunniaksi huhtikuussa ainoastaan ennakkoon tilattaessa syntymäpäivä Dive In7 -menun hintaan 49€. Synttärimenuun on vuosipäivän kunniaksi koottu suosituimpia annoksia kolmen vuoden ajalta. Erikoismenu saatavilla 30.4. saakka!


Ravintolan tapahtumat


 • Vappulounas Naturassa 39€
  1.5.2019

  Vappulounas Naturassa 39€

  Natura tarjoaa neljän ruokalajin Vappulounasmenun hintaan 39€. Vappulounaan aikana normaali menu ei ole käytössä. Vappulounas tarjoillaan kahdessa kattauksessa 11:30-13:30 sekä 14:30-16.30. Tervetuloa!

 • Äitienpäivälounas Naturassa 39€
  12.5.2019

  Äitienpäivälounas Naturassa 39€

  Natura tarjoaa neljän ruokalajin Äitienpäivälounas menun hintaan 39€. Äitienpäivälounasta klo.11:30-17:00 Menu saatavilla myös lihattomana, maidottomana sekä kasvis- ja vegaani -versioina. Illallinen alkaen klo.17:30 Illallisen aikana normaali menu voimassa. LOUNAS MENU -Siikaa, kyssäkaalia, piimää & tilliä -Nokkoskeittoa & tryffeli-keltuaiskreemi -Karitsaa Lohilahdelta, rakuunaa & kevät vihanneksia -Frozen Yogurt; raparperiä, basilikaa & rapeaa hunajaa huom. menu saattaa muuttua saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan.


  Tapahtuma on voimassa seuraavina päivinä:
  12.5.201911:30 - 17:45

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.47 / 5
Kokonaisuus
4.57 / 5
Keittiö
4.39 / 5
Tunnelma
4.37 / 5
Palvelu
5 / 5

Natura -Lämpimästi suosittelen!

Ruoka erinomaista ja tunnelma rento! Miksi ravintola ei ole huippusijoilla Option ravintolalistalla???

Inga
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

the table with the sea salt thing

it was an nice expercience to tasty what the culinary level was in Helsinki. The two snacks were you start with feels as one, since u get them at the same time. the scallop as main and the crispy potato as a side dish. the chocalte dessert ...

Tiia-riina
4 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
3 / 5

Palvelussa parannettavaa

Tarjoilussa vielä paljon parannettavaa. Ruoka OK, mutta en palaisi silti uudelleen.

Marlen
3 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
2 / 5
Palvelu
4 / 5

Mukava illallinen Naturassa

Seitsemän ruokalajin päivällinen. Kaikki toimi hyvin, ruoat maukkaita, taso yli 4 muttei ihan 5

Kari
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Loistava kokemus

Mahtava kokemus. Saimme pöydän ikkunan äärestä. Ruokaa oli maistuvaa ja omaperäistä. Viini maistuvaa ja palvelu pelasi... puolittain englanniksi ja itse kaipaan Suomessa palvelua omalla äidinkielelläni. Siitä ainoa miinus.

Jaana
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Hyvä kokemus

Liha-annos oli hirvittävän suolainen. Suklaakeitto kaipaisi vähän tuunausta. Kampasimpukka, turska ja jugurtti lumi olivat hienoja annoksia. Kiitos!

Merja
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Onnistunut tasapainoinen menu viinit hieman tylsiä :)

Synttärimenu oli hyvä ja tasapainoinen. Viinilista voisi olla mielikuvituksellisempi. Palvelu ja ravintola yleisesti hyvät.

Riikka
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Yksi parhaimmista ruokailukokemuksista

Söimme seitsemän annoksen maistelu-menun viinipaketilla. Jokainen annos oli todella maukas, riittoisa sekä kokonaisuuden suunnitteluun oli selvästi panostettu huolella. Viinit tukivat annoksia erinomaisesti. Natura oli yksi parhaimmista rav ...

Juuso
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu