TableOnline IconTableOnline Logo

Natura

Iso Roobertinkatu 11, Helsinki
Moderni

Iso Roobertinkadun Natura on alan nuorten ja intohimoisten ammattilaisten perustama ravintola, jossa tinkimätön laatu ja rento illanvietto kulkevat käsi kädessä.

Naturassa ruoka valmistetaan korkeatasoisista raaka-aineista asiakkaan läheisyydessä avokeittiössä. Valittavissa on kolme menukokonaisuutta ja annoksia voi tilata myös yksittäin päivittäin vaihtuvalta ruokalistalta. Keittiön kulmakiviä ovat selkeät ja puhtaat maut, joita luodaan modernilla otteella käyttäen tekniikoita puuhiiligrillauksesta, matalalämpökypsennykseen.

Lihat hankitaan ainoastaan tiloilta, jotka Naturassa tunnetaan henkilökohtaisesti. Käytetyt kalat ovat kestävän kehityksen mukaisia lajeja.

Suuren panoksen ruokaan antavat lukuisat sienten, marjojen ja villiyrttien kerääjät, kalastajat ja pientuottajat, joista osa toimittaa raaka-aineitaan ainoastaan Naturaan. Suomalaisten tuottajien lisäksi ravintola käyttää muutamia tarkoin valittuja ulkomaisia toimittajia.

Naturan viinilista pohjautuu ruoan tavoin puhtaisiin ja raikkaisiin makuihin, pientuottajiin sekä hyvään hinta-laatu suhteeseen.

Iso Roobertinkatu 11:ssa sijaitseva intiimi Natura on auki keskiviikosta sunnuntaihin kello 17.00 alkaen.

Ravintolan tapahtumat


 • Uudenvuoden illallinen
  31.12.2019

  Uudenvuoden illallinen

  Natura avoinna uudenvuoden aattona ja tarjoaa "Dive In 2020"-menun “Dive In 2020 MENU” 31.12. normaali menu ei ole voimassa. Muokkaamme "Dive In 2020" menuta ilmoitettujen ruokarajoitteiden mukaan. MENU -Kananmaksaa, hapanleipää ja äidin viikunoita kesältä 2019 *** -Brandade Norjalaisista ravuista, mausteinen rapukastike ja piparjuurta -Osteria, kermaa ja pikkelsejä -Kurpitsakeitto & fermentoitua chiliä Kumpulasta -Paahdettua keltajuurta, pellavansiemiä ja tuorejuustoa *** Peuraa Inkoosta, säilöttyä mustikkaa ja paistettua lehtikaalia *** Rommimousse ja karamellisoitua riisiä *** “Frozen Yogurt” hunajaa, baslikaa ja kultaa *** -Cannelés de Bordeaux- 59€ Huom. menu saattaa muuttua saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan.


  Tapahtuma on varattavissa:
  Tiistai17:00 - 23:00

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.63 / 5
Kokonaisuus
4.74 / 5
Keittiö
4.42 / 5
Tunnelma
4.55 / 5
Palvelu
5 / 5

5/5 recommended

Starters are super main food a bit plain but that’s normal even for Michelin star restaurant, and Natura deserves one!

Han
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Päivällinen 3.12.2019

Viihtyisä paikka, hyvä kasvisruoka, hyvä palvelu, ruoan hinta/laatusuhde hyvä.

Jyrki
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Ihanaa ruokaa

Ruoka oli aivan ihanaa! Osterit ja keitto ehkä parhaimmat annokset. Niiden kanssa tarjottu lautanen tuorejuustoineen taas mauttomin. Tarjoilu oli ystävällistä ja informatiivista, mutta loppua kohti se hidastui niin, että hieman turhauduimme ...

Riina
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
5 / 5

Ronny

Lari 

Ronny
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Palaamisen arvoinen

Neljän ruokalajin illallisessa kaikki oli kohdallaan, kauniisti asetettu esille, rikkaat maut. Tarjoilu oli erinomaisen ystävällistä, ei teennäistä. Tarjoilija välitti Naturan hyvää henkeä.

Arja
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Delicious and unusual

Special place, we had the 7 course tasting menu, which actually meant we tried 9 dishes each so can’t complain about that . This place is a good for an anniversary meal treat or something like that.

Mark
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Erinomainen

Täydellinen ilta

Karl-johan
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Loistava

Loistava!

Aki
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu