TableOnline IconTableOnline Logo

Puotilan Kartano

Puotilantie 7 , Helsinki
Perinteinen

Merellisessä miljöössä sijaitseva Ravintola Puotilan Kartano tarjoaa maistuvia elämyksiä viikon jokaisena päivänä.

Viehättävä kartanotunnelma odottaa sinua Itä-Helsingissä. Olet tervetullut Puotilan Kartanoon, tulitpa sitten yksin tai yhdessä isomman seurueen kanssa. Ravintolassa nautit niin pikaisen lounaan, pitkän illallisen kuin maittavan viikonloppubrunssin. Keittiö tarjoilee tasokkaita makuelämyksiä sesongin parhaita raaka-aineita hyödyntäen. Hymyilevät tarjoilijat huolehtivat viihtymisestäsi oli kyse sitten arjen helpottamisesta tai elämäsi juhlista. Puotilan Kartano onkin täynnä parhaita puolia. Yksi niistä on sen sopeutuvaisuus muuttuviin tilanteisiin. Arkisin tarjolla on runsas lounasbuffet, viikonloppuiltaisin nautitaan kokkien loihtimista à la carte annoksista, lisäksi lauantaisin ja sunnuntaisin tarjolla on jo klassikoksi muodostunut runsas brunssi. Ethän myöskään unohda Puotilan Kartanoa, kun tarvitset yksityisempää tilaa. Kabinetit muuntautuvat niin perhejuhliin kuin kokoustarpeisiinkin tai voit varata koko ravintolan käyttöösi.

Puotilan Kartano löytyy Vartiokylänlahden rannalta, ja paikan päälle on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisillakin. Puotilan metroasemalta kävelet vain kymmenisen minuuttia.

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.18 / 5
Kokonaisuus
4.13 / 5
Keittiö
4.46 / 5
Tunnelma
4.31 / 5
Palvelu
4 / 5

Tasokas ja juhlallinen

Pääruoat ja alkuruokapöytä olivat erinomaiset! Jälkiruokapöytään olisin kaivannut jotain itsetehtyä. Nyt kaikki oli valmistuotteita. Lisäksi tuoremehu puuttui (kuitenkin tämä oli brunssi eikä lounas). Joka tapauksessa erittäin tasokas brunssi, enemmän lounastyyppinen kuin perinteinen brunssi.

Sini
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Jazz and dine

Ilmapiiri oli mahtava. Ruoka oli maukasta, vaikkakin hieman kuivaa. Palvelu oli juuri ja suuri hyväksyttävää.

Timo
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
5 / 5

Riista-brunssi oli todella hyvä

Ruoka oli hyvää, palvelu pelasi ja viihtyisä miljöö.

Anna
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
3 / 5

Herttaista

Varauksesta puuttuu huomioita kenttä mikä on todella tärkeä! Normi lounaaseen ne verrattuna ei niin juhlavampi. Ei ollut rahan arvoinen siksi. Jäätelökone floppasi

Lotta( ja syöttötuoli varaukseen)
3 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
2 / 5

Isänpäiväbrunssi Puotilan kartano

Hinta-laatusuhde on pahasti pielessä Puotilan kartanossa. Mautonta perusruokaa joka tarjoillaan huonosti valaistussa noutopöydässä, ilman mitään ruokien ainesosatietoja. Koko miljöö on ravintolassa epäviihtyisä. Se ei riitä, että paikka on ...

Leena
2 / 5
Keittiö
2 / 5
Tunnelma
2 / 5
Palvelu
2 / 5

Brunssi

Varasin pöydän verkkosivujen kautta n. viikko ennen brunssin ajankohtaa. Yritin tuolloin etsiä, onko Kartanossa mahdollisesti erikoisbrunssi isänpäivän vuoksi. Tietoa ei löytynyt Kartanon omien sivujen kautta, eikä Googlesta, joten oletimme ...

Miia
2 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
3 / 5

Hienot puitteet

Ruoka oli ihan perushyvää mutta koen etten saanut rahoille vastinetta isänpäivänä. Palvelu ystävällistä mutta meille ei kerrottu ollenkaan mistä buffet löytyy eikä mitenkään ohjattu hakemaan ruokaa.

Taina
2 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
3 / 5

Isänpäiväbrunssi

Käyn usein arkisin lounaalla Puotilan Kartanossa. Ruoka on kulmakunnan parasta! Ehkä siksi odotin brunssilta 53€, jotain parempaa. Tällä kertaa ruoka ei mielestäni/mielestämme yltänyt tavallisen lounaan tasolle. En tosin syönyt lihaa, jota joku seurueestamme kehui.

Arja
3 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu