TableOnline IconTableOnline Logo

Restaurant Eevert

Ratakatu 9, Helsinki
Suomalainen

Upeita pohjoisen metsien, peltojen ja järvien puhtaita makuja modernilla twistillä!

Designravintola Eevert sijaitsee Helsingin Punavuoressa arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemassa suojellussa rakennuksessa.

Eevertin ruokafilosofia on skandinaavinen ja inspiraation lähteenä toimivat Suomen luonnon vaihtuvat vuodenajat ja monipuoliset upeat maut sekä värit. Aitoa suomalaista ruokakulttuuria aistien ja käsityötä kunnioittaen. Upealta ruokalistalta löytyy runsaasti suomen luonnonantimia, kuten marjoja, sieniä, riistaa, poroa ja monenlaisia kaloja, sekä erilaisia savustettuja tuotteita, suomalaisen ruokakulttuurin helmiä.

Kotimaiset pientuottajat ja luonnonmukaisesti viljelty ruoka on myös Eevertin ylpeys ja sitä hyödynnetään mahdollisimman paljon.

Voit nauttia monien kuuluisien suomalaisten suunnittelijoiden töistä, niin kalusteiden, valaisimien kuin astioidenkin välityksellä. Löydät Eevertistä mm. Alvar Aallon, Harri Koskisen, Yrjö Kukkapuron, Lars Sonckin, Seppo Kohon, Oiva Toikan ja monen muun arvostetun suunnittelijan kädenjälkeä.


Ravintolan tarjoukset


 • EEVERTIN PARSAMENU 26.3. – 29.4.2019
  26.3.2019 - 29.4.2019

  EEVERTIN PARSAMENU 26.3. – 29.4.2019

  Eevert avaa kevätkauden upealla parsamenulla. Menussa on parsaa usealla tapaa valmistettuna ja hienoja sekä puhtaita Suomalaisen luonnon makuja modernilla twistillä yhdistettynä perinteisiin raaka-aineisiin. Kevään raikkaat maut ja tarkkaan valitut viinit menulle tekevät kokonaisuudesta herkullisen makumatkan. Kotimaiset pientuottajat ja luonnonmukaisesti viljelty ruoka ovat myös ylpeytemme, jota yritämme parhaamme mukaan hyödyntää. Menusta löytyy mm. Suomenlahden Ahventa ja paljon muita upeita pientuottajilta tulleita herkkuja. Tervetuloa herkuttelemaan kevään upeiden makujen pariin! Kaikki muut menumme ovat myös normaalisti tarjolla !


Ravintolan tapahtumat


 • Vappulounas 1.5.2019, kattaukset klo 11.30 ja 14.30!
  1.5.2019 - 1.5.2019

  Vappulounas 1.5.2019, kattaukset klo 11.30 ja 14.30!

  Tervetuloa nauttimaan raikkaan keväisestä tunnelmasta Eevertin ainutlaatuisiin puitteisiin. Herättele makuhermot kuplivalla ja herkullisella vappulounaalla Designravintola Eevertissä. Hienoissa puitteissa, ainutlaatuisissa tiloissa kotimaisen designin ympäröimänä on ilo kohdata hyvät ystävät, sukulaiset tai perhetutut ja nauttia keittiömme loihtimista upeista antimista. Vappulounaan runsas buffetpöytä on katettu kevään raikkailla herkuilla. Tervetuloa herkuttelemaan!

 • Äitienpäivälounas 12.5.2019
  12.5.2019 - 12.5.2019

  Äitienpäivälounas 12.5.2019

  Hemmottele äitiä ja tuo hänet perheen kanssa nauttimaan juhlapäivän kunniaksi Designravintola Eevertin upealle äitienpäivälounaalle. Keittiömme on suunnitellut 3-ruokalajin äitienpäivämenun tuoreista, raikkaista ja maukkaista kevään herkuista tarjolle. Lämmin ja tunnelmaa täynnä oleva äitienpäivälounas kotimaisen designin ympäröimänä on parasta mitä voit äidille juhlapäivän kunniaksi tarjota. Laatuaikaa perheen kanssa sekä mieleenpainuvia makunautintoja.


Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.51 / 5
Kokonaisuus
4.59 / 5
Keittiö
4.49 / 5
Tunnelma
4.62 / 5
Palvelu
5 / 5

Synttäri-illallinen 4 henk

Erinomaisen hyvin koottu parsamenu. Ruuat tosi maukkaita ja niiitä täydensi hieno viinivalkoima. Palvelu oli kohteiasta ja asiantuntevaa.

Raimo
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Lähes täydellinen!

Eevert'in hieno miljöö luo erinomaiset puitteet onnistuneelle ravintolakokemukselle. Söimme Parsamenun, joka oli erinomainen; tosin jotkut ruokalajit olisivat saaneet olla lämpimämpiä pöytään tuotaessa, ja leipää olisi spontaanisti saanut ...

Ilkka
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
3 / 5

5 ruokalajin menu

Palvelu oli kohteliasta, mutta persoonatonta. Alkuruoan hirvitartar herkullista, muuten tavallisen hyvää.

Lotta
3 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
4 / 5

hugel maistiaiset ja parsaillallinen

Leppoisa tunnelma, ammattimaisella tyylilla hoidettu ilta. Jälkiruoan parsajäätelö oli loistava. Ainoana pienenä (tosi pienenä) miinuksena oli että keitto ja pääruoka olisi saanut olla vähän lämpimämpiä.

Ben
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

23.3.2019

Hyvät ja maistuvat annokset.

Johanna
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Hieman parannettavaa

Ensimmäiset viisi ruokalajia oli erittäin hyviä ja ruoat tuli ripeästi. Myös viinit sopi hienosti. Sitten jouduttiin odottamaan ja kaikki lässähti. Seuraavat ruoat eivät vakuuttaneet ja viinit oli heikkoja. Yksi ruokalaji oli ilman viiniä, vesi ei oikein sopinut sen kanssa.

Kimmo
3 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Hyvä ruoka

Hieman hintava, ruoka oli erinomaista. Viihdyimme perheen kanssa.

Maria
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Motivoituneet kokit

Kotimaiset raaka-aineet olivat arvossaan. Onnistuneesti.

Tauno
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu