TableOnline IconTableOnline Logo

Sentro

Pieni Roobertinkatu 13, Helsinki
Filipiiniläinen

Ruoka tuo ihmisiä yhteen lämmittäen sydämiä ja raviten kehoja.

Sentron henkilökunnalla on muistoja upeista aterioista, jotka on nautittu hymyssä suin yhdessä rakkaiden kanssa ja he ovat valmiita auttamaan asiakkaitaan luomaan uusia muistoja, modernin Aasialaisen ruoan äärellä. Sentrossa matkataan ohi tuttujen aasialaisten ravintoloiden ja koetaan Aasian toinen puoli. Sentron tiimillä on Filippiiniläiset juuret.

Ravintola houkuttelee makunystyröitä vegaanisilla ja gluteenittomilla vaihtoehdoilla, annoksilla, joihin on käytetty tuoreimmat mahdolliset raaka-aineet, yhdistettynä erinomaiseen valikoimaan viinejä ja virvokkeita.

Modernit tekniikat ja Aasian eri maut taas antavat jälkiruokiin ainutlaatuisen twistin, jota asiakkaat rakastavat.

Sentro ei ole vain liikeyritys. Se on rakkauden ja intohimon tuotos, jossa ystävät ovat tulleet yhteen ammentaen osaamisensa -tavoitteenaan viedä asiakkaat gastronomiselle matkalle Aasian halki.

Kokeilla on 15-20 vuotta kokemusta työskentelystä erilaisissa ympäristöissä kuten 5 tähden hotelleissa, risteilyaluksilla ja arki- sekä hienostoravintoloissa kaikkialta maailmasta. Tämä kokemus näkyy aterioissa ja pyrkimys onkin esitellä jännittäviä uusia makuyhdistelmiä helsinkiläisille ravintoloissa kävijöille.

Sentron rento tunnelma on täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen. Ystävällinen henkilökunta varmistaa sen kaikella aasialaisen vieraanvaraisuuden lämmöllä.

Avoinna tänään 11:00-22:00

Maanantai11:00-22:00
Tiistai11:00-22:00
Keskiviikko11:00-22:00
Torstai11:00-22:00
Perjantai11:00-23:00
Lauantai12:00-23:00
SunnuntaiSuljettu