TableOnline IconTableOnline Logo

Spis

Kasarmikatu 26, Helsinki
Skandinaavinen

Ravintola Spis on pieni ja idyllinen ruokaravintola Helsingin Kaartinkaupungissa.

Tunnelmallinen ravintola Spis palvelee Helsingin keskustassa Kasarminkadulla. Spisin keittiössä syntyy suomalaisen keittiön herkkuja pohjoismaisella twistillä. Annoksissa tutut raaka-aineet tuodaan esiin yllättävin tavoin, kuitenkin ilman turhaa kikkailua.


Annokset valmistetaan puhtaita pohjoismaisia raaka-aineita suosien ja raaka-aineiden omia makuja kunnioittaen. Illallisella pääosassa ovat kasvikset, mutta kokonaisuutta täydentävät myös liha- ja kala-annokset. Saatavilla on päivittäin myös kasvismenu.


Antero Aurivuon ja Perttu Jokisen luotsaama pieni ja intiimi 18-paikkainen ravintola on auki tiistaista lauantaihin illallisaikaan, jolloin tarjoillaan lyhyttä neljän ruokalajin menua sekä pitkää kuuden ruokalajin kokonaisuutta. Varsinaisten annosten lisäksi tarjoillaan keittiön tervehdyksiä ja väliruokia, jotka tuovat iltaan ilahduttavia makuyllätyksiä.


Spisin viinilista koostuu pientuottajien artesaaniviineistä ja oluen ystäviä hemmotellaan pohjoismaisilla pienpanimo-oluilla.


Kulinaristien keskuudessa arvostettu ravintola Spis on saanut myös virallista tunnustusta. Suomen Gastronomien Seura palkitsi sen vuoden 2015 ravintolana. 


Valintaperusteissa Spis sai kiitosta mielikuvituksellisuudesta ja selämyksellisyydestä sekä siitä, että annoksissa korostuvat puhtaat maut, ja tuutuistakin raaka-aineista tuodaan esiin täysin uusia puolia.

Ominaisuudet

Avoinna tänään 18:00-24:00

Maanantai18:00-24:00
Tiistai18:00-24:00
Keskiviikko18:00-24:00
Torstai18:00-24:00
Perjantai17:30-24:00
Lauantai17:30-24:00
SunnuntaiSuljettu

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.87 / 5
Kokonaisuus
4.86 / 5
Keittiö
4.64 / 5
Tunnelma
4.85 / 5
Palvelu
5 / 5

Hyvä kun tultiin

Vanhat rouvat söivät hyvin. Seurueen allergikko sai omat ihan samannäköiset annokset. Viinit ja ruoka esitetltiin hyvin. Ja pönötys puuttui ihan kokonaan.

Pirjo
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Nice experience

Delicious food. Well presented by friendly staff. The veggie menu was a bit disappointing. Overall a very nice experience if you don’t have diet restrictions

David
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Upeat maut ja kauniit asettelut

Todella Helsingin 1. ravintola. Upeat maut, kauniit annokset, pieniä annoksia mutta tarpeeksi jotta ei jää nälkä. Erittäin mukava tunnelma, rento ja ammattitaitoinen henkilökunta. Ei mitään yli selostuksia annoksista vaan juuri sopivasti . Iso suositus!

Hele-hannele
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Mainio ravintola

Todella positiivinen ja miellyttävä kokemus. Mahtavaa ruokaa ja miellyttävä miljöö.

Minttu
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Exceptional - in all respect

This a hidden treasure in Helsinki - not far but still off the beaten tracks. The cuisine is genuine carefully prepared and served without hassle. Tastes are with the season and wine pairing makes the evening extraordinary. We were company ...

Tommi
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Upea pikkuravintola

Ihanan rento paikka, joka tarjoaa huippuruokaa ja erinomaisia viinejä. Kaikki tasaisen laadukasta ja herkullista vuodesta toiseen. Mainio musiikki, rosoinen sisustus sekä rento ja asiansa osaava henkilökunta. Erinomainen paikka treffeille, ...

Klaus
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

SPIS

various of tastes from the Nordics, blueberry beer from Sweden

Eva
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Huikeaa!

Ei löydy moittimista. Huima elämys!

Kaisa
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu