TableOnline IconTableOnline Logo

Story Kortteli

Urho Kekkosenkatu 1, Helsinki
Kansainvälinen

Kahvila-ravintola Storyn yhtälö on lyömätön: kaunis ja eläväinen miljöö, huippuluokan keittiömestarit ja kondiittorit, viinien sekä palvelun asiantuntijat, rakkaus käsityöhön ja raaka-aineisiin ja oma leipomo. Story on helposti lähestyttävä palveluun, ystävällisyyteen ja laatuun satsaava kokonaisuus joka muotoutuu tarpeiden mukaan kahvilasta huippuravintolaksi ja kaikkea siltä väliltä.

Story tarjoilee oman määritelmänsä mukaan ns. halliruokaa, johon kiteytyy Kauppahalleista inspiraation hakeva tuoreuteen ja sesonkeihin nojautuva ruokatuote, joka suomentaa kansainväliset vivahteet. Ruoka on rehellistä ja heijastaa ajan hermolla olevan helsinkiläisen ruokailutottumuksia.

Story tarina alkoi, kun neljä ystävystä päättivät tuoda unelmansa ja ammattitaitonsa yhteen. Teemu Aura ja Markus Hurskainen johtaa keittiötä ja leipomoa ja viineistä sekä konseptista vastaavat Matti Sarkkinen ja Anders Westerhom. Omistajat rakastavat käsityötä ja laatua, ja sitä Story kaikessa yksinkertaisuudessaan ilmentää

Tarjolla on aamiaista ma-pe 8-10:30 ja lauantaisin 9-15. Viikoittain vaihtuvaa lounasta tarjoillaan ma-pe 11-15:00. Illallismenu on tarjolla ma-pe 15-21:30 ja la 15-21:30. Sunnuntaina on brunssimenu tarjolla koko päivän 11-17:30. Storyssa aamiaisella ja lounaalla sekä lauantai ja sunnuntai brunssilla tilaukset tehdään tiskiltä. Maanantaista lauantaihin klo 15:00 alkaen ravintolassa on pöytiintarjoilu.

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo3.77 / 5
Kokonaisuus
3.92 / 5
Keittiö
4.02 / 5
Tunnelma
3.73 / 5
Palvelu
1 / 5

Story

Ruoka oli todella hyvää, palvelu oli surkeinta mitä olen koskaan saanut. Henkilökuntaa vitutti olla töissä ja tämä näkyi. En tule uudestaan, mikä on sääli koska ruoka oli todella hyvää

Jarno
5 / 5
Keittiö
1 / 5
Tunnelma
1 / 5
Palvelu
4 / 5

Kaikin puolin hyvä!

Eggs benedict-skandiversio ja kahvi olivat oikein hyviä, smoothie bowl ihan hyvä mutta ainekset eivät olleet sekoittuneet kunnolla joten suuhun tuli iso pinaatinlehtikasa. Palvelu oli ystävällistä.

Vilma
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Avaruutta ja asiallista

Vastasi odotuksia

Antero
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Nice special occasion dining

Good friendly service and great views, decor, and food was great but medium portions, though still filling. Just wish they would advertise all their drinks options on the menu too. Helpful staff.

Carmen
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Hyvä ja kohtuuhintainen ruokaravintola

Ainoa asia mitä ehkä toivoisi on laajempi menu.

Simo
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
3 / 5

Ruokailu

Mustekala-annoksessa yksi kuiva lonkero kasan päällä. Ei hinnan arvoinen annos.

Filippa
2 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
2 / 5

Utter disappointment

Having been here once before I would never go back after this time. I brought my visitors from London on a Sunday afternoon. We had booked a table which we were not shown to and had to wander around to find ourselves. We ordered four dishes ...

Lina
1 / 5
Keittiö
2 / 5
Tunnelma
1 / 5
Palvelu
5 / 5

Palaute

Todella ihana paikka aamiaiselle

Satu
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu