TableOnline IconTableOnline Logo

Story Kortteli

Urho Kekkosenkatu 1, Helsinki
Kansainvälinen

Kahvila-ravintola Storyn yhtälö on lyömätön: kaunis ja eläväinen miljöö, huippuluokan keittiömestarit ja kondiittorit, viinien sekä palvelun asiantuntijat, rakkaus käsityöhön ja raaka-aineisiin ja oma leipomo. Story on helposti lähestyttävä palveluun, ystävällisyyteen ja laatuun satsaava kokonaisuus joka muotoutuu tarpeiden mukaan kahvilasta huippuravintolaksi ja kaikkea siltä väliltä.

Story tarjoilee oman määritelmänsä mukaan ns. halliruokaa, johon kiteytyy Kauppahalleista inspiraation hakeva tuoreuteen ja sesonkeihin nojautuva ruokatuote, joka suomentaa kansainväliset vivahteet. Ruoka on rehellistä ja heijastaa ajan hermolla olevan helsinkiläisen ruokailutottumuksia.

Story tarina alkoi, kun neljä ystävystä päättivät tuoda unelmansa ja ammattitaitonsa yhteen. Teemu Aura ja Markus Hurskainen johtaa keittiötä ja leipomoa ja viineistä sekä konseptista vastaavat Matti Sarkkinen ja Anders Westerhom. Omistajat rakastavat käsityötä ja laatua, ja sitä Story kaikessa yksinkertaisuudessaan ilmentää

Tarjolla on aamiaista ma-pe 8-10:30 ja lauantaisin 9-15. Viikoittain vaihtuvaa lounasta tarjoillaan ma-pe 11-15:00. Illallismenu on tarjolla ma-pe 15-21:30 ja la 15-21:30. Sunnuntaina on brunssimenu tarjolla koko päivän 11-17:30. Storyssa aamiaisella ja lounaalla sekä lauantai ja sunnuntai brunssilla tilaukset tehdään tiskiltä. Maanantaista lauantaihin klo 15:00 alkaen ravintolassa on pöytiintarjoilu.


Ravintolan arvostelut

TableOnline logo3.82 / 5
Kokonaisuus
3.96 / 5
Keittiö
4.05 / 5
Tunnelma
3.74 / 5
Palvelu
5 / 5

Palaute

Todella ihana paikka aamiaiselle

Satu
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Erinomaiset vohvelit!

Erinomaisia vohveleita, muutenkin hyvää ruokaa!

Alina
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Odotimme ruokaa tunnin. Ruoka oli hyvää.

Olimme perjantai-iltana klo 19. Ruoka oli aivan täydellistä. Söin parsarisoton, joka oli paras risotto, mitä olen ikinä syönyt. Jouduttiin kuitenkin odottamaan ruokaa tunti. Ei jäänyt aikaa syödä jälkiruokaa. Nälkäisenä tosi pitkä aika.

Anna
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
2 / 5
Palvelu
5 / 5

Ihana brunssi!!

Kauniit annokset, nätti paikka ja toimiva palvelu. Erinomainen brunssi/lounaspaikka ja hienot näkymät. Suosittelen. Hyvä valikoima oli vappubrunssilla.

Taru
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
2 / 5

ruoka hyvä, palvelukonsepti ei sovi työlounaalle

Saadussa palvelussa sinällään ei mitään valittamista, ravintolan itsepalvelukonsepti ei vain sovi pöytävarattavalla työlounaalle esim. asiakkaan kanssa jolloin tilaus, maksu jonotettava ja itse haettava tarvittavat juomat, tarvikkeet jne.

Mikko
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
1 / 5
Palvelu
4 / 5

arvostelu

Hei! Toivoisin että noinkin kalliilla hinnalla saisi isommat annokset, otin munakkaan ja vohvelin, jonka vielä jaoin ystäväni kanssa.Vohveli oli kokonaisen sijaan pelkkä puolikas..

Mathilda
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
2 / 5

Palaute

Hei, brunssi oli valitettavasti pettymys. Hinta-laatusuhde jätti toivomisen varaa. Brunssin annokset eivät vastanneet odotuksia ja olivat ylihinnoiteltuja suhteessa siihen, mitä sisälsivät. Esim kookosyogurtti hedelmillä, oli käytönnössä pi ...

Sandra
1 / 5
Keittiö
2 / 5
Tunnelma
2 / 5
Palvelu
4 / 5

Hyvä lounas

Tosi kiva, rento paikka ja hyvä ruoka

Tomi
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu