TableOnline IconTableOnline Logo

Story Kortteli

Urho Kekkosenkatu 1, Helsinki
Kansainvälinen

Kahvila-ravintola Storyn yhtälö on lyömätön: kaunis ja eläväinen miljöö, huippuluokan keittiömestarit ja kondiittorit, viinien sekä palvelun asiantuntijat, rakkaus käsityöhön ja raaka-aineisiin ja oma leipomo. Story on helposti lähestyttävä palveluun, ystävällisyyteen ja laatuun satsaava kokonaisuus joka muotoutuu tarpeiden mukaan kahvilasta huippuravintolaksi ja kaikkea siltä väliltä.

Story tarjoilee oman määritelmänsä mukaan ns. halliruokaa, johon kiteytyy Kauppahalleista inspiraation hakeva tuoreuteen ja sesonkeihin nojautuva ruokatuote, joka suomentaa kansainväliset vivahteet. Ruoka on rehellistä ja heijastaa ajan hermolla olevan helsinkiläisen ruokailutottumuksia.

Story tarina alkoi, kun neljä ystävystä päättivät tuoda unelmansa ja ammattitaitonsa yhteen. Teemu Aura ja Markus Hurskainen johtaa keittiötä ja leipomoa ja viineistä sekä konseptista vastaavat Matti Sarkkinen ja Anders Westerhom. Omistajat rakastavat käsityötä ja laatua, ja sitä Story kaikessa yksinkertaisuudessaan ilmentää

Tarjolla on aamiaista ma-pe 8-10:30 sekä viikoittain vaihtuvaa lounasta tarjoillaan ma-pe 11-15:00. Illallismenu on tarjolla ma-la 15-20:30. Viikonloppuisin tarjolla on brunssimenu la 9-15 ja sunnuntaisin koko päivän. Kurkkaa aamiais-, lounas- ja brunssimenut sivuiltamme. Storyssa aamiaisella ja lounaalla sekä lauantai- ja sunnuntaibrunssilla tilaukset tehdään tiskiltä. Maanantaista lauantaihin klo 15:00 alkaen ravintolassa on pöytiintarjoilu.

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo3.79 / 5
Kokonaisuus
3.9 / 5
Keittiö
4.01 / 5
Tunnelma
3.77 / 5
Palvelu
4 / 5

Brunssi

Kallis munakas mutta viihtyisä ilmapiiri

Emilie
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Arvostelu

Maukas ja herkullinen ruoka höysti pikku palaveriamne ja toi päivään ripauksen erilaisuutta; ravintolan näköalat, ilmapiiri & kokonaisvaikutelma.

Päivi
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
3 / 5

Aina kiva, vaikka välillä tulee pettymyksiä

Korttelin Storyssa on aina kiva käydä! Kaunis miljöö, kivat maisemat, pystyy juttelemaan eikä taustameteli tai musa ole liian lujalla. Käyn teillä usein, vaikka aina välillä tulee pettymyksiä. Lähinnä kyse on hinta-laatusuhteesta ja erityis ...

Niina
2 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
4 / 5

Brunssi

Ruoka oli tosi hyvää ja palvelu ystävällistä. Ympäristö on vähän kolkko/kliininen.

Jenni
4 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
2 / 5

Hidas palvelu ja suppea lista

Pöytä oli hienosti järjestetty, tosin senkään varaaminen ei onnistunut puhelimitse. Ruoka oli todella hyvää mutta valmistus kesti asiakasmäärään nähden luvattoman kauan. Osa ruoista ja hanaoluet olivat loppu, joten lista oli entistä suppeam ...

Antti
4 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
2 / 5
Palvelu
4 / 5

Arvostelu

Ruoka oli hyvää.

Jutta
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Illalliskäynti

Kiitos erinomaisesta ja huomaavaisesta palvelusta. Teidän avocadoburger oli erinomainen ja maineensa veroinen. Tila oli hieman hälyinen ja kahvilamainen muttei tämä sen koommin iltaa haitannut.

Krista
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
3 / 5

Ihan OK

Hieman lounasravintola fiilis kun pöytääkään ei oltu pyyhitty. Ruoka tuli tosi nopeesti, niin nopeesti että mietitytti että oliko se mikrossa lämmitetty. Keitto ei ollut kuumaa vaan lämmintä mutta hyvän makuista se oli.

Kia
3 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu