TableOnline IconTableOnline Logo

VILLD Helsinki

Sturenkatu 36, Helsinki
Suomalainen

Kesällä 2019 ekologisen kokkauksen pioneeri Ossi Paloneva tuo suomalaisen luonnon Helsingin Vallillaan.

VEGAANINEN VILLIRUOKA POP UP 4.7.-3.8.

VILLDin hehkutettu pop up-konsepti myi Vaasassa syksyjen 2015-2016 kattauksensa loppuun. Sittemmin VILLD muuntui 14-osaiseksi villiruokanettisarjaksi.

Pop up -ravintolan viikoittain vaihtuva viiden ruokalajin vegaaninen menu koostuu noin 70 prosenttisesti itse luonnosta kerätyistä villiraaka-aineista. Ossi Palonevan keittiössä juuret, marjat, kasvit, sienet, siemenet ja syötävät kukat muuntuvat mm. savustamisen, fermentoinnin, kuivaamisen ja idättämisen seurauksena puhtaiksi ja vahvoiksi elämyksiksi.

Ravintola on avoinna viikoittain torstaista lauantaihin. Varaa pöytäsi klo 18, 19 tai 20. Menu on luontaisesti vegaaninen, eikä gluteenittomuuskaan tuota ongelmia.

Viineistä vastaa Let me wine ja alkoholiton paketti koostuu vesikefiireistä, volgansienistä ja kylmäuutetuista villikasvijuomista.🍷

MENU 45€ (maksetaan varauksen yhteydessä)

VIINIPAKETTI 35€ (maksetaan paikanpäällä)

ALKOTON JUOMAPAKETTI 20€ (maksetaan paikanpäällä)

Kaikki asiakkaiden varauksen yhteydessä ilmoittamat ruoka-ainerajoitteet huomioidaan!

Ominaisuudet

Avoinna tänään

MaanantaiSuljettu
TiistaiSuljettu
KeskiviikkoSuljettu
Torstai18:00-23:30
Perjantai18:00-23:30
Lauantai18:00-23:30
SunnuntaiSuljettu

Ravintolan tapahtumat


  • VILLD Helsinki
    4.7.2019 - 3.8.2019

    VILLD Helsinki

    4.7. - 3.8. järjestettävän pop up -ravintolan viikoittain vaihtuva viiden ruokalajin vegaaninen menu koostuu noin 70 prosenttisesti itse luonnosta kerätyistä villiraaka-aineista. Ossi Palonevan keittiössä juuret, marjat, kasvit, sienet, siemenet ja syötävät kukat muuntuvat mm. savustamisen, fermentoinnin, kuivaamisen ja idättämisen seurauksena puhtaiksi ja vahvoiksi elämyksiksi. Viineistä vastaa Let me wine ja alkoholiton paketti koostuu vesikefiireistä, volgansienistä ja kylmäuutetuista villikasvijuomista. MENU 45€ (maksetaan varauksen yhteydessä), VIINIPAKETTI 35€, ALKOTON JUOMAPAKETTI 20€ VILLD Helsinki toimii heinäkuussa kiinni olevan kasvisravintola Magun tiloissa.

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.4 / 5
Kokonaisuus
4.4 / 5
Keittiö
4.4 / 5
Tunnelma
4.6 / 5
Palvelu
3 / 5

Kiva kokemus, en tiedä tulisinko silti uudestaan

Ensimmäinen mustaherukka-annos oli raikas avaus. Kun viiniä maistoi ilman annosta, tuntui se hieman tunkkaiselta, mutta annoksen kanssa toimi loistavasti. Toinen selleriä&kuusi annos ei ollut mieleeni. Annoksessa oli paljon kitkeriä eleme ...

Ia
4 / 5
Keittiö
2 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Kaunista ja herkullista

Erilaisia ruokaelämyksiä, arvostan näiden ruokien eteen nähtyä vaivaa myös. Kaikki annokset olivat herkullisia ja söisin mieluusti toistekin. Ainoastaan kuusenkerkkätrendi saisi jo väistyä.

Hanna
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Villiruokailta

Mahtava kokemus, ihanaa ruokaa, olisipa tällaisia iltoja enemmän!

Wilma
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Villd 12.5.

Kiintoisa erikoisillallinen. Uusia voimakkaita makuja. Ruoat olisivat voineet tulla pöytään nopeammin. Palvelu asiantuntevaa ja ystävällistä.

Riina
3 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Lisää villiruokaa

Huikea kokemus. Oli mahtavaa päästä maistamaan harvemmin menussa näkyviä aineksia – ja juuri näin kevään kynnyksellä. Arvostin rehellisyyttä siinä, miten myöhästynyt kevät vaikutti ja vaikeutti raaka-aineiden hankintaan. Annoksia arvosti eh ...

Jenni
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu