TableOnline IconTableOnline Logo

Enemmän kuin Suomen johtava pöytävarausjärjestelmä.

Tarjoamme ravintoloille edistyneen ja helppokäyttöisen pöytävarausjärjestelmän lisäksi tehokkaan markkinointikokonaisuuden ja lahjakorttijärjestelmän – henkilökohtaista palvelua unohtamatta!

“TableOnline on ollut ihan korvaamaton apu. Kun asiakasmäärät ja kysyntä kasvaa, tämä auttaa pitämään paketin kasassa.”

Patrik Lindström
Ravintoloitsija ja keittiömestari, Young Hearts

Miksi valita TableOnline?

Meiltä saat edistyneen järjestelmän ja tehokkaan markkinoinnin lisäksi yli vuosikymmenen kokemuksen suomalaiselta ravintolakentältä.

Product screenshot
Luotettu, kotimainen ja kokenut:
Olemme rakentaneet luottamuksen ravintola-alan ammattilaisten keskuudessa vuosikymmenen kokemuksella. Asiakkaidemme joukossa on satoja tyytyväisiä ravintoloita Suomessa ja Virossa.
Laaja näkyvyys ja kattavuus:
TableOnlinen laajan asiakaskunnan ansiosta ravintolasi tavoittaa laajan, ravintoloista kiinnostuneen yleisön. Markkinointiratkaisumme saavuttavat satojen tuhansien ihmisten huomion.
Räätälöidyt markkinointiratkaisut:
Me ymmärrämme, että jokainen ravintola on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä markkinointikampanjoita, jotka tuottavat tuloksia ravintolasi pöytien täyttymisenä.
Kustannustehokas hinnoittelu:
TableOnline tarjoaa kilpailukykyisen hinnoittelumallin, jota voidaan mukauttaa juuri sinun ravintolasi tarpeisiin.
Asiantunteva tuki ja palvelu:
Tiimimme tarjoaa asiantuntemusta ja tukea, jotka auttavat kehittämään ravintolasi toimintaa kokonaisvaltaisesti. Olemme osa suomalaista City Digital -konsernia, joka tarjoaa useita kiinnostavia yhteistyömahdollisuuksia.

Yli 200 tyytyväistä ravintolaa

Katso asiakkaidemme kokemuksia TableOnlinesta

Wellamo
Young Hearts

Pyydä esittelyä

Pyydä esittely ja näe itse, kuinka TableOnline voi auttaa ravintolaasi kasvamaan. Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ravintola

Yhteystiedot

Yhteystiedot

TableOnlinen tiimi ymmärtää ravintoloita yli 10 vuoden kokemuksella. Me palvelemme, koulutamme, kuuntelemme ja ymmärrämme.