TableOnline IconTableOnline Logo

Sinne Porvoo

Läntinen Aleksanterinkatu 1, Porvoo
Skandinaavinen

Porvoon länsirannalla sijaitsevalle Sinnelle ovat ominaisia kotimaiset, lähellä tuotetut, sesongin parhaat raaka-aineet.

Sinnessä inspiroidutaan ennen kaikkea sienistä, marjoista ja villivihanneksista niiden saatavuuden mukaan.

Ravintolalla on Pyhtäällä oma peltotilkku, jossa viljellään vihanneksia ja juureksia ravintolan tarpeisiin sekä tuotetaan Sinnen omaa hunajaa. Voidaan siis todeta, että lähiruoka tarkoittaa Sinnessä muutakin kuin markkinointipuhetta. Sinnen ruokalistalta löydät myös legendaarisen Sinne Burgerin, eikä kasvisruokailijoita ole unohdettu. Ravintolan kabinetissa onnistuu tunnelmalliset privaatti-illalliset kahdeksalle hengelle. Tila soveltuu myös kokouskäyttöön.

Ravintolan tapahtumat


 • Bistro Sinne ja Tessa Virta Duo esittävät: Sinnen show-dinner kesäkausi 2019
  9.8.2019

  Bistro Sinne ja Tessa Virta Duo esittävät: Sinnen show-dinner kesäkausi 2019

  Luvassa unohtumattomia makuelämyksiä sekä säihkyvää energiaa koko illaksi! Illan ohjelmasta vastavat Hanna Kronqvist ja Pekka Kuivalainen ”Laulavat tarjoilijat” ”O Sole Mio, Palaja Sorrentoon, Granada, Con Te Partiro, Libiamo”. Ikimuistoiset tulkinnat tunnetuista klassikoista taituroivat sopraano Hanna Kronqvist ja tenori Pekka Kuivalainen. Supersuosituksi ohjelmanumeroksi noussut ”Laulavat tarjoilijat” ja Tessa Virta Duon -esitys on humoristinen ja hauska. Heidän esiintymisensä ”katusoittopartion ”kanssa saa tunnelman kattoon. Tarjolla mm. neljän ruokalajin illallinen: Katkarapuja Skagen ja kylmäsavustettua lohenmätiä *** Kylmää kurkku-minttukeittoa ja mozzarella-juustoa *** Paistettua kuhaa, fenkolipyreetä ja vermuttikastiketta tai Grillattua naudan entrecôtea, parsaa ja punaviinikastiketta *** Marinoituja mansikoita, vaniljajäätelöä ja salmiakkimarenkia Myös muut á la carte-listamme annokset ovat saatavilla! Ilta alkaa klo 18.00 ja jatkuu noin klo 22.00 asti.


  Tapahtuma on varattavissa:
  Perjantai18:00 - 22:00
 • Sinnessä on brunssi joka sunnuntai!
  19.5.2019 - 28.2.2021

  Sinnessä on brunssi joka sunnuntai!

  Vietä sunnuntaita brunssin parissa Sinnessä. Brunssi tarjoillaan joka sunnuntai kello 12-17, viimeiset asiakkaat otetaan vastaan klo 15.30. Erikoisbrunsseista ilmoitetaan omalla tapahtumalla.


  Tapahtuma on varattavissa:
  19.5.2019 - 28.2.202112:00 - 17:00

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.15 / 5
Kokonaisuus
4.18 / 5
Keittiö
4.06 / 5
Tunnelma
4.37 / 5
Palvelu
5 / 5

Sinne

saimme hyvää palvelua ja hyvää ruokaa.

Jani
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Oikein maittavaa ruokaa

Palvelu hieman hidasta mutta ruoka erinomaista näin yhden käyntikerran perusteella arvioituna. Lasillinen kuplavettä maksoi 6,5€, perusteena varmastikin se, että tarjoilija toi lasillisen sijaan litran kannun kuplavettä. Laskua, tai tar ...

Juha
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Kesän paras lounas

Kolmihenkinen seurueemme vietti lomapäivää Porvoossa ja valitsi onneksi Sinnen lounaspaikaksi. Kesämenu oli täysosuma: tuoreus ja hillityn hurmaavat makuyhdistelmät tekivät kiireettömästä päivästämme täydellisen.

Tuulikki
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Kiitos!

Ihanaa, tuoretta ruokaa ja ystävällinen palvelu!

Heidi
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Miellyttävä sunnuntaibrunssi

Hyvä ruoka. Buffet toimi hyvin, pöytiin tarjoiltavien ruokien osalta odotusajat venyivät. Kokonaisuutena hyvä kokemus.

Tommi
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Ravintola Sinne 7.7.19

Olimme sunnuntaibrunssilla loma-ajelun merkeissä Espoossta Porvoossa. Teimme pöytävarauksen etukäteen, sillä olimme kuulleet paikan suosiosta. Alkupalat olivat erinomaisia: lohta, tilliperunoita, sillejä ja silakoita. Ja erityisen hyvää kat ...

Mikko
4 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
4 / 5

Sinne

Hyvä ruoka, erinomainen leipä. Rasvainen kala-annos (nieriä) olisi kaivannut vähemmän rasvaisen tai jotenkin rasvaa leikkaavan kastikkeen. Palvelu hyvää, kuten ennenkin.

Olli
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Lämmin suositus

Erinomaista ruokaa ja palvelua hillityn rauhallisessa miljöössä.

Meri
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu