TableOnline IconTableOnline Logo

Tallinna

Hae sadoista Tallinnan ravintoloista ja löydä niistä sinulle paras!

Parhaat ravintolat kaupungissa Tallinna

Löydä mieleisesi ravintola asiakkaiden suosikkien joukosta. Varaa välittömällä vahvistuksella.

TableOnlinesta löydät Suomen kaupunkien lisäksi ravintoloita myös Virosta.

Ruokamatkaile Tallinnaan ja varaa pöytä ennakkoon jostain klassikkoravintolasta, tai mitäpä jos testaisitkin jotain uutta ja modernia virolaista ravintolaa? TableOnlinesta pöytää ei tarvitse varata sattumalta, vaan voit tutustua kaikkiin ravintoloihin ennakkoon vertailemalla käyttäjien antamia arvosanoja illalliskokemuksista ja voit selata annettuja arvosteluja ravintolakäynneistä.


Uusimmat ravintolat Tallinnassa

Lisäämme palveluumme uusia, laadukkaita ravintoloita myös Tallinnaan, katso uusimmat tulokkaat!

Jos Suomen ravintolamaailma on harppannut viimevuosien aikana, on ravintolaelämässä tapahtunut huimaa kehitystä myös Virossa.

Kaupunkiin tupsahtelee jatkuvasti ravintolauutuuksia, trendikkäitä bistroja ja tunnelmallisia pubeja tai viinibaareja. Monipuolinen Tallinna kätkee sisäänsä huippuravintoloita pitkine maistelumenuineen sekä tyylikkäitä à la carte -ravintoloita, jossa tarjoillaan perinteisiä virolaisia makuja modernilla otteella toteutettuna. Jos pitkä illallinen ei kiinnosta, löytyy lähes jokaisesta kadunkulmasta mukava kahvila tai rento ravintola, josta voi nopeasti napata jotain pieneen nälkään.

Tallinnan tulevat ravintolatapahtumat

Löydä helposti tapahtuma, josta pidät. Tutustu tuleviin tapahtumiin ja tee pöytävaraus.

Brunssi & Kylpylä

Grill250°

UUDENVUODENAATON ILLALLINEN 2019/2020 RAVINTOLASSA GRILL250°

Grill250°

New Years Eve Gala at GC Gastrobar !

GC Gastrobar

New Years Eve in restaurant Horisont

Horisont Restoran & Baar

Sparkling New Year's Eve 2020! TarTar Kitchen+Bar

TARTAR köök+baar

DINNER WITH BOCELLI WINES

Teletorni restoran

 is a night with a special programme and 6-course dinner starting at 19.00  „The night in the movie..“  Red carpet and photographers Glam and glamor Showstoppers cabaret-performances from film classics Musical surprises 6-course Dinner by Chef Mihkel Kalb

Teletorni restoran


Tarjoukset Tallinnassa

Nauti parhaista tarjouksista vain yhdellä klikkauksella. Löydä mieleisesi tarjous ja varaa pöytä.


Viron ravintolakentästä ei voi puhua myöskään mainitsematta venäläisen keittiön vaikutteita kaupungin ravintoloissa.

Pelkästään venäläisiin makuihin ei kuitenkaan tarvitse tyytyä, vaan keittiöitä ja tyylejä löytyy Virosta jokaiseen tarpeeseen ja erikoisruokavalioon. Testaa vaikka unkarilaista, välimerellistä tai argentiinalaista ravintolaa. Muista myös alati kasvava kasvisruokatrendi ja aina suositut aasialaiset ravintolat. Eurooppalaisia keittiöitäkään ei ole Tallinnassa unohdettu ja kaupungista löytyykin mahtava valikoima niin ranskalaisia kuin italialaisia herkkuja. Kuten trendikästä on, useammissa ravintoloissa sesonkien raaka-aineet ja lähiruoka ovat menujen pääasiallisia rakennusaineita.

TableOnlinen kautta onnistuu pöytävaraus pienille ja isoille ryhmille ja varauksen teet helposti netistä myös Tallinnaan.