TableOnline IconTableOnline Logo

Emmeline & Otto

Paldiski mnt 1, Tallinn
Eurooppalainen

„Emmeline & Otto“ on tyylikäs paikka sadalle vieraalle.

Jykevät kalkkikiviseinät, puukatto ja –lattia korostavat hotellin historiallista ilmapiiriä ja tuovat isoon tilaan miellyttävää lämpöä.

Ravintola on saanut nimensä paroni Theophil von Stackelbergin lasten mukaan. Emmeline oli yksi paronin esikoisen kolmesta nimestä ja Otto oli paronin esikoispojan kutsumanimi. Lapsilla oli vain kaksi vuotta ikäeroa ja se teki heistä hyvin läheiset. Heillä oli monta yhteistä salaisuutta ja eräs niistä oli kokkaustaito.

Von Stackelbergien kartanon kokki osasi valmistaa erityisesti lapsille maistuvaa herkullista, kanelilta tuoksuvaa omenavanukasta. Emmeline ja Otto joutuivat eräänä iltapäivänä leikkiessään keittiöön, johon heillä ei muuten ollut lupaa mennä. Taitava kokki hääräsi sinä hetkenä heidän suosikkiherkun parissa. Ruokaan lisättävä hyppysellinen kaneli herätti pienessä tytössä kiinnostuksen ruoanlaittoon ja Otto-veli tuli innolla mukaan. Emmelinestä ei tosin tullut kokkia, mutta hän piti hyvin valmistettua ruokaa hyvin tärkeänä. Tulevalle ravintolalle varattujen tilojen entisöinnin aikana löysimme kanelitangot ja ne antoivat vihjeen ravintolan nimen valintaan – Emmeline jumaloi aikuisiällä hyvää ruokaa ja vieraiden vastaanottamista ja Otto tuki siskoaan hänen ideoiden toteuttamisessa ja kutsui usein ystäviään iltapäiväjuomia nauttimaan. Samanlaista vieraanvaraisuuttu tarjoamme myös Emmeline & Otto –ravintolassa.

Se hyppysellinen kanelia, joka herätti aikoinaan intohimon ruoanlaittoon, on täällä yhä aistittavissa. Toivomme, että koette kaikilla aisteilla meidän keittiömestarin intohimoisen asenteen ruoanvalmistukseen ja nautitte herkullisista elämyksistä aivan uudella tavalla. Emmeline & Otton tarjoamissa ruoissa on energiaa ja vauhdikkuutta, mutta myös naisellista pehmeyttä, eleganssia ja luovuutta. Täällä arvostetaan aitoa virolaista ruokaa ja jokaisen vieraan eteen kannetaan lautasella hivenen historiaa, perinteitä ja virolaisten vuodenaikojen kauniita värejä ja variaatioita. Ruoka on aina tuoretta, maultaan puhdasta ja yksinkertaista, jokaiselle jotakin.

Jos olette hakemassa paitsi hyvää ruokaa, vaan myös tyylikästä ja historiallista ilmapiiriä - Emmeline & Otto on täydellinen paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen tai ystävien ja yhteistyökumppaneiden kanssa miellyttävän illan viettämiseen.

Avoinna tänään 12:00-22:00

Maanantai12:00-22:00
Tiistai12:00-22:00
Keskiviikko12:00-22:00
Torstai12:00-22:00
Perjantai12:00-23:00
Lauantai12:00-23:00
Sunnuntai12:00-22:00

Ravintolan tarjoukset


  • Emmeline & Otto invites you to join their amazing 3 course romantic menu for only 37€ for one person

    Emmeline & Otto invites you to join their amazing 3 course romantic menu for only 37€ for one person

    We have created a romantic menu to offer you our amazing flavours. 3 course menu only 37 euros for 1 person including glass of house wine.

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.6 / 5
Kokonaisuus
4.8 / 5
Keittiö
4.2 / 5
Tunnelma
4.8 / 5
Palvelu
4 / 5

Meeldiv privaatne õhtu

Hea teenindusega privaatne õhtusöögi restoran.

Jaanus
4 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Will be forever in our minds

I chose Emmeline & Otto for my wedding proposal. The staff was incredibly helpful and everything was arranged without a hitch. Smooth as butter and I'm sure to come back after the wedding.

Joel
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Kindlasti soovitan!

Väga meeldiv ja sõbralik teenindus ning väga maitsvad road!

Janno
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

A memorable experience

We really enjoyed the peace and quiet. The food was excellent!

Maria kristiina
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Food was amazing

The food was absolutely amazing!

Olivia
5 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu