TableOnline IconTableOnline Logo

Tampere

Ravintolat Tampereella – varaa pöytä TableOnlinesta!

Tampereen parhaat ravintolat

Löydä mieleisesi ravintola asiakkaiden suosikkien joukosta. Saat varauksesta välittömästi vahvistuksen.

Tampere on toimiva kokonaisuus kompaktissa kaupungissa

Sinne suuntaavat niin businessihmiset ja kongressivieraat, kuin matkailijat ja herkuttelijatkin. Tampereelle ja sen lähikuntiin avautuu uusia ravintoloita jatkuvasti ja mikä parasta, näiden joukosta löytyy jokaiselle jotakin. Tampere tunnetaan erityisesti esimerkiksi herkullisista aasialaisista ravintoloista, pitserioista sekä klassisista, pohjoismaisista mauista.


Uusimmat ravintolat Tampereella

Lisäämme palveluumme laadukkaita ravintoloita myös Tampereelle. Katso alta uusimmat tulokkaat.

Laajasta ravintolavalikoimasta löytyy jo vuosia asiakkaita palvelleita klassikkoravintoloita, mutta myös tuoreita tulokkaita.

Uusia, kokeilevia tuulia Tampereen ravintolamaailmaan on puhaltanut niin Välimereltä kuin Lapistakin, Eurooppaa ja Lähi-Itää unohtamatta. Kaupungin kahvila- ja brunssikulttuuri nostaa edelleen päätään, samoin kuin viinibaarit sekä vegaaniuuteen satsaavat ravintolat. Taatusti tamperelaista on tietenkin myös mustamakkara, jolla voi herkutella kesäaikaan vaikkapa Laukontorilla, jonka läheisyydestä löytyy myös mahtavia ruokaravintoloita.

Tulevat ravintolatapahtumat Tampereella

Löydä helposti tapahtuma ravintolasta, josta pidät. Tutustu tuleviin tapahtumiin ja tee pöytävaraus

BRUNNER

Pikkubistro Kattila


Tampereen tarjoukset

Nauti parhaista ravintoloiden tarjouksista vain yhdellä klikkauksella. Löydä mieleisesi tarjous ja varaa pöytä.


Kaupungin ravintolaparhaimmisto osoittaa komeasti Tampereen monipuolisuuden ruokakaupunkina.

Erilaisissa Suomen parhaimpien ravintoloiden listauksissa on aina mukana useita tamperelaista ravintoloita, jotka edustavat mm. paikallisista antimista ammentavaa fine diningia, modernia linjakasta bistroa, panostusta laatulihaan sekä ranskalaista keittämistä. Tamperetta voidaan kutsua helposti myös lihansyöjän paratiisiksi sen pihviravintoloiden vuoksi.

Unohtumattomia makuelämyksiä fine dining -ravintoloissa...

Rentoja illanviettoja trendikkäissä bistrossa, moderneja uutuuksia, vanhoja klassikkoravintoloita ja kaikkea muuta – tätä ja paljon muuta tarjoaa TableOnline Tampereella. Ravintoloita joka tilanteeseen ja pöytävarauksen saa tehtyä helposti ja nopeasti netissä!

Ravintola Tampere