TableOnline IconTableOnline Logo

C

Rautatienkatu 20, Tampere
Kansainvälinen

Ravintolan tarjoukset


  • Kolmen ruokalajin erikoismenu 50 €
    18.8.2019 - 31.3.2026

    Kolmen ruokalajin erikoismenu 50 €

    Sisällöltään vaihteleva kolmen ruokalajin erikoismenu 50€. Sopii erityisesti nopealle illalliselle alku- tai loppuillasta. Etukäteen tilattava menu, joka varaa teille pöydän 2,5 tunniksi käyttöön. Ilmoitattehan kaikki erityisruokavaliot ja toiveet varauksen yhteydessä, jotta menu voidaan valmistaa erityisruokavaliolle sopivaksi.


    Tarjous on varattavissa:
    18.8.2019 - 31.3.202617:00 - 23:00

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.65 / 5
Kokonaisuus
4.63 / 5
Keittiö
4.56 / 5
Tunnelma
4.76 / 5
Palvelu
5 / 5

Seurustelumenu

17 ruokalajia ja 12 viiniä ei pettänyt! Pari itselle ei niin maistuvaa löytyi ruokien joukosta, mutta ei haitannut kokonaisuutta! Viinit oli kaikki nappisuorituksia.

Joni
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Ravintola C

Herkullisia makuja ja mielenkiintoiset juomapaketit niin alkoholilla kuin ilman. Tässä ravintolassa tietää aina saavansa loppuun asti mietittyjä annoksia.

Anniina
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Perheillallinen

Etenkin viinit viehättivät.

Eija
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Hipoo täydellisyyttä

Jokainen annos oli huolella suunniteltu, valmistettu ja tarjoiltu. Viinit tukivat annoskokonaisuuksia joka käänteessä erinomaisesti. Palaamme varmasti.

Lauri
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Loistavaa!

Aivan mielettömän ammattitaitoinen ja upea tumma tarjoilija oli meillä 21.8 klo 17

Marika
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Tilaillallinen Rekolassa

Illallinen rekolan tilalla: pelkkää ilotulitusta alusta loppuun. Miljöö, tunnelma,palvelu,ruoka. Kaikki täydellistä. Toivottavasti tämä järjestetään ensikin vuonna, viime vuonna tätä kaivattiin kovasti!

Hanna
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

I save you from any adjectives ...

Some 25—30 dishes at summer festival dinner on Friday night (can’t remember the exact figure) – and meat only from the common red ants (!!) from Finnish forest and 400 years old Rekola farmstead at Kangasala, Finland. I better clarify that ...

Marko
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
3 / 5

C PopUp

Lihaa olisi hyvä olla menussa, tai esimerkiksi kalaa eikä pelkästään kasvisruokaa, koska nälkä vähän jäi reissun jälkeen, koska pelkkä kasvisruoka ei täytä hirveästi. Ensimmäisellä kerralla 2017 oli parempi ruoka, koska siinä oli sopivasti lihaa ja kalaa.

Klaara
2 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu