TableOnline IconTableOnline Logo

Henriks

Satamakatu 7, Tampere
Kansainvälinen

Rennon tyylikäs Henriks on pieni ja sydämellinen ravintola Tampereen keskustassa Satamakadulla.

Henriksin keittiö keskittyy parhaisiin raaka-aineisiin sesongin mukaan ja valmistaa kaiken alusta loppuun itse, tehden yhteistyötä paljon lähituottajien ja Tampereen Kauppahallin kanssa. Henriksin keittiön tiimin innoittajana on skandinaavinen keittiö. Laadukkaat viinit ja kotimaisten pienpanimoiden oluet täydentävät makuelämyksen. Sijainti Tampereen Työväen Teatterin läheisyydessä mahdollistaa asiakkaille helposti yhdistettävän teatteri-illan ja herkullisen ravintolaelämyksen.

Salin tyylikäs ja lämmin ilmapiiri luo tunnelmaa ja avaa aistit herkullisille elämyksille. Ravintola on toiminut vuodesta 1986 lähtien persoonallisessa uusrenesanssitalossa, joka on yksi Tampereen vanhimmista taloista.

Henriksissä kohtaa uusi ja vanha, uudet trendit ja nuorekas henkilökunta yhdistettynä klassiseen miljööhön ja aitoihin makuihin. Tästä myös juontuu Henriksin slogan –Rennon tyylikkäästi. Henriksiin voitte poiketa pienelle suolaiselle tai makealle sekä lasilliselle yhtä lailla kuin nauttia Henriks -menun erinomaisten viinien kera.

Henriks tarjoilee lounasta tiistaista perjantaihin klo 11-14, jonka jälkeen ovet ovat avoinna aina iltaan asti. Lauantaisin ravintola on avoinna klo 12-22 ja lauantaibrunssi on tarjolla 15 asti. Kaksi kabinettia antavat loistavat puitteet kokouksille, rauhallisempaan ruokailuun ja juhlatilaisuuksiin.

Ravintolan tapahtumat


 • Henriksin isänpäivä
  10.11.2019

  Henriksin isänpäivä

  Henriks avoinna isänpäivänä klo 13-17. Tee varaus ja tule juhlimaan isiä, isää, faijaa,pappaa, taataa tai isoisää hyvän ruoan äärelle. Päivän juhlamenun löydät nettisivuiltamme: http://www.henriks.fi/category/ajankohtaista/

 • Henriksin lauantaibrunssi 12-15

  Henriksin lauantaibrunssi 12-15

  Henriksissä tarjoillaan brunssia lauantaisin klo 12-15. Brunssin hinta, 24,90€, sisältää runsaan alkuruokapöydän sekä pöytiintarjoillut pää- ja jälkiruoan. Vesi, tuoremehu, kahvi sekä tee kuuluvat hintaan. Brunssin ajan kuohuviinipullo 29€ tai lasillinen kuohuvaa 5€! Tervetuloa!


  Tapahtuma on varattavissa:
  Lauantai12:00 - 15:00

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.51 / 5
Kokonaisuus
4.57 / 5
Keittiö
4.55 / 5
Tunnelma
4.71 / 5
Palvelu
5 / 5

Kannattaa mennä uudelleenkin

Erinomainen ruoka, hyvä palvelu ja mukava ilmapiiri.

Ritva
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

An excellent experience

Nice and cosy private restaurant in the heart of the city of Tampere. We got excellent food and great service. Definitely not the last visit.

Erkki
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Viihtyisä lounasravintola

Hyvää lounasruokaa, sopiva hinta. Palvelu loistavaa ja sopivan rauhallinen ja viihtyisä paikka.

Tuula
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
2 / 5

Suht ok

Mukava tunnelma, ystävällinen palvelu, ruoka oli laimeahko kokemus ja annokset olivat pienet.

Katri
2 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Super

Rentoa palvelua ja erinomaista ruokaa.

Kaisa
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Viihdyttiin!

Syötiin kolmen ruokalajin menu. Maut oli yksinkertaisesti mielettömän hyvät! Tarjoilu oli todella huomaavaista ja annokset esiteltiin tuotaessa asiaan kuuluvalla ylpeydellä. Vaikka samaan aikaan Tampereella oli vilkkautta aiheuttava ruokata ...

Eetu
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Ihana synttäribrunssi!

Lähes täydellinen!

Riitta
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Sujuvaa palvelua ja lämmin tunnelma

Tunnelma ravintolassa oli leppoisa ja palvelu oli kiireetöntä ja ammattitaitoista. Annoksissa oli hyödynnetty satokauden tuotteita hyvin ja maut olivat balanssissa. Tulemme ehdottomasti käymään uudestaan!

Anna-liisa
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu