TableOnline IconTableOnline Logo

Kissakahvila Purnauskis

Aaltosenkatu 31-33, Tampere
Moderni

Kissakahvila Purnauskis on Vuoden Tamperelainen 2016 ja 2018!

Kissakahvila on kissojen koti, oikea kissojen valtakunta, ja asiakkaat ovat vieraina heidän valtakunnassaan.

Koko kissakahvila ja sen pörröiset asukkaat ovat varattavissa kokonaan vaikkapa juhlapäiväksi.

Kissat ovat saapuneet kahvilaan monien mutkien kautta ja kaikkia yhdistää ainutlaatuinen elämäntarina.

Kissat ovat lempeitä ja elämäniloisia. Ne rakastavat rapsutuksia ja tulevat mielellään syliisi kehräämään.

Kissoille on järjestetty niiden luontaisia lajivaatimuksia tukevia aktiviteetteja. Sisustuksessa käytetyt luonnon puut ovat olennainen osa kissakahvilaa myös kissojen hyvinvointia ajatellen. Kissoille on järjestetty myös omaa rauhaa niiden niin halutessa.

Kissakahvilan kissat ovat tottuneet monenlaisiin tilanteisiin ja kaikenikäisiin vieraisiin.

Muistathan kuitenkin, että vaikka kissa on ihanan oloinen otus, löytyy jokaisesta pörröisestä käpälästä terväviä kynsiä. Kissakahvilassa vieraillaan omalla vastuulla.

Kissakahvila tekee yhteistyötä eläinsuojeluyhdistys Kissojen Suojelu - Kisu ry:n kanssa. Tavoite on, että kaikki kissat saavat elää onnellisen elämän. Jokainen kisu ansaitsee ympärilleen rakastavia ihmisiä, ja kissakahvila tekee oman osuutensa siitä. Kissakahvilamme kautta voit tutustua Kisu ry:n kotia etsiviin kissoihin ja lahjoittaa rahaa hätää kärsiville lajitovereille.

Ruokalistassa näkyy kotimaisuus ja vuodenaikojen vaihtelu sekä kansainvälisten keittiöiden valikoidut antimet. Aterian päätteeksi voi valita laadukkaasta kahvi- ja teevalikoimasta vaikka kissacappuccinon ja sen seuraksi mieluisimman itsetehdyistä jälkiruuistamme. Kissakahvilasta voi myös ostaa Purnauskiksen omaa, Tampereen paahtimon paahtamaa Purnauskis’ blend -kahvia ja näin päästä kotonakin makumatkalle kissakahvilan tunnelmaan.

Viini- ja pienpanimojuomalistalta löytyy vaihtuvia herkkujuomia moneen makuun. Purnauskiksen parhaaseen antiin kuuluvat myös itse luonnosta kerätyt kuusenkerkät ja muut juoma-ainekset. Tervetuloa ihastumaan kissojen valtakuntaan!

Avoinna tänään 11:00-19:00

MaanantaiSuljettu
Tiistai11:00-19:00
Keskiviikko11:00-19:00
Torstai11:00-19:00
Perjantai11:00-19:00
Lauantai11:00-19:00
SunnuntaiSuljettu

Ravintolan tapahtumat


  • Kisuvisa joka kuun ensimmäinen perjantai 19.00 alkaen

    Kisuvisa joka kuun ensimmäinen perjantai 19.00 alkaen

    Montako elämää kissoilla on? Missä Yhdysvaltojen osavaltiossa kissa toimitti kunniapormestarin virkaa? Jos sinulla riittää kisutietoa maan ja taivaan väliltä (ja vaikkei riittäisikään, veikkaamallakin voi voittaa!), tule osallistumaan Purnauskiksen Kisuvisaan! Kolmelle parhaiten kisujen maailmasta tietävimmälle joukkueelle luvassa kahvilan lahjakortteja sekä maistuvia palkintoja. Nappaa siis kaveri kainaloon ja tule viettämään kissamaisen hauskaa visailuiltaa kehräävien asukkaidemme kanssa Purnauskikseen - Miaau!


    Tapahtuma on varattavissa:
    Perjantai19:00 - 20:30

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.48 / 5
Kokonaisuus
4.42 / 5
Keittiö
4.57 / 5
Tunnelma
4.5 / 5
Palvelu
5 / 5

Purnauskiksessa la 8.6.2019

Mentiin la heti klo 11, kissat jaksoivat vielä leikkiä hyvin ja aluksi oli vähemmän ihmisvieraita, niin kissat olivat aika sosiaalisia.

Loviisa
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Kiitos!

Hyvä kokemus

Heidi
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
2 / 5

Pettynyt

Olimme varanneet pöydän etukäteen, ilmoitin erityisruokavaliostani ja toivoin jos voisin saada esim. raakakakku-palan. Juhlimme tyttären peruskoulun päättymistä, ja hänen toiveestaan menimme kissakahvilaan. Kun tilauksia viimein tultiin ott ...

Mira
1 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
2 / 5
Palvelu
5 / 5

Palaute

Mielyttävä ja lämminhenkinen kokemus. Hyvänmielen paikka.

Sanna
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Harjoittelija

Kakku oli todella hyvää ja palvelu meillä ok kiireestä huolimatta. Kuitenkin viereisessä pöydässä käyty keskustelu jäi häiritsemään (toki kyseinen asiakas oli silminnähden ärsyyntynyt, joten möläytys toisaalta ihan ymmärrettävää); Kollegiaa ...

Ida-lotta
5 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

A cozy space to enjoy

We had a cozy afternoon coffee there. Cake and icecream were splendid and service was wonderful. We even got cat paintings in the Cappuccino. I highly recommend this place to everyone looking for a nice time to spend. In my opinion also fair pricing for the experience.

Patrick
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Hyvä kokonaisuus!

Ihana ympäristö,henkilökunta ja kissat.

Noora
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Kiitos

Ruoka erinomaisen hyvää. Tarjoilija huomioi kaikki asiakkaat, jaksoi kertoa kissoista ja kahvilasta asiantuntevasti.Extrayllätys oli saada makutuliaiset kotiin kissoille vietäväksi.

Kaisa
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu