TableOnline IconTableOnline Logo

Kissakahvila Purnauskis

Aaltosenkatu 31-33, Tampere
Moderni

Kissakahvila Purnauskis on Vuoden Tamperelainen 2016 ja 2018!

Kissakahvila on kissojen koti, oikea kissojen valtakunta, ja asiakkaat ovat vieraina heidän valtakunnassaan.

Koko kissakahvila ja sen pörröiset asukkaat ovat varattavissa kokonaan vaikkapa juhlapäiväksi.

Kissat ovat saapuneet kahvilaan monien mutkien kautta ja kaikkia yhdistää ainutlaatuinen elämäntarina.

Kissat ovat lempeitä ja elämäniloisia. Ne rakastavat rapsutuksia ja tulevat mielellään syliisi kehräämään.

Kissoille on järjestetty niiden luontaisia lajivaatimuksia tukevia aktiviteetteja. Sisustuksessa käytetyt luonnon puut ovat olennainen osa kissakahvilaa myös kissojen hyvinvointia ajatellen. Kissoille on järjestetty myös omaa rauhaa niiden niin halutessa.

Kissakahvilan kissat ovat tottuneet monenlaisiin tilanteisiin ja kaikenikäisiin vieraisiin.

Muistathan kuitenkin, että vaikka kissa on ihanan oloinen otus, löytyy jokaisesta pörröisestä käpälästä terväviä kynsiä. Kissakahvilassa vieraillaan omalla vastuulla.

Kissakahvila tekee yhteistyötä eläinsuojeluyhdistys Kissojen Suojelu - Kisu ry:n kanssa. Tavoite on, että kaikki kissat saavat elää onnellisen elämän. Jokainen kisu ansaitsee ympärilleen rakastavia ihmisiä, ja kissakahvila tekee oman osuutensa siitä. Kissakahvilamme kautta voit tutustua Kisu ry:n kotia etsiviin kissoihin ja lahjoittaa rahaa hätää kärsiville lajitovereille.

Ruokalistassa näkyy kotimaisuus ja vuodenaikojen vaihtelu sekä kansainvälisten keittiöiden valikoidut antimet. Aterian päätteeksi voi valita laadukkaasta kahvi- ja teevalikoimasta vaikka kissacappuccinon ja sen seuraksi mieluisimman itsetehdyistä jälkiruuistamme. Kissakahvilasta voi myös ostaa Purnauskiksen omaa, Tampereen paahtimon paahtamaa Purnauskis’ blend -kahvia ja näin päästä kotonakin makumatkalle kissakahvilan tunnelmaan.

Viini- ja pienpanimojuomalistalta löytyy vaihtuvia herkkujuomia moneen makuun. Purnauskiksen parhaaseen antiin kuuluvat myös itse luonnosta kerätyt kuusenkerkät ja muut juoma-ainekset. Tervetuloa ihastumaan kissojen valtakuntaan!

Avoinna tänään 11:00-19:00

MaanantaiSuljettu
Tiistai11:00-19:00
Keskiviikko11:00-19:00
Torstai11:00-19:00
Perjantai11:00-19:00
Lauantai11:00-19:00
SunnuntaiSuljettu

Ravintolan tapahtumat


  • Kisuvisa joka kuun ensimmäinen perjantai 19.00 alkaen

    Kisuvisa joka kuun ensimmäinen perjantai 19.00 alkaen

    Montako elämää kissoilla on? Missä Yhdysvaltojen osavaltiossa kissa toimitti kunniapormestarin virkaa? Jos sinulla riittää kisutietoa maan ja taivaan väliltä (ja vaikkei riittäisikään, veikkaamallakin voi voittaa!), tule osallistumaan Purnauskiksen Kisuvisaan! Kolmelle parhaiten kisujen maailmasta tietävimmälle joukkueelle luvassa kahvilan lahjakortteja sekä maistuvia palkintoja. Nappaa siis kaveri kainaloon ja tule viettämään kissamaisen hauskaa visailuiltaa kehräävien asukkaidemme kanssa Purnauskikseen - Miaau!


    Tapahtuma on varattavissa:
    Perjantai19:00 - 20:30

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.42 / 5
Kokonaisuus
4.39 / 5
Keittiö
4.58 / 5
Tunnelma
4.45 / 5
Palvelu
5 / 5

Kehräävän ihana!

Ihana kahvila ja sen asukit hurmaavia! Kahvilan ambience on upea erilaisine kalusteineen ja astioineen. Kahvilan menu on myös hyvä ja ottaa huomioon niin erikosruokavaliot kuin vegaanit. Tärkeintä on, että mennään kissojen hyvinvointi edellä.

Sanna-liisa
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Vierailu Purnauskiksessa oli mukava

Olimme kiireiseen aikaan, joten henkilökunnalla oli juoksemista, mutta siitä huolimatta palvelu oli ystävällistä ja iloista. Ruuhkasta johtuen annoksia joutui hieman odottelemaan, mutta kissoja rapsutellessa odotus oli mukavaa.

Inkeri
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Iso kiitos 

Eeva-maria
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Ihana kokemus

Ihana paikka ja aivan erinomaiset ruuat. Vähän liian kiireistä ja täyttä, siitä miinusta.

Anu
5 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Maukasta

Ilmapiiri oli ihana ja henkilökunta mahtavaa mutta palvelu oli turhan hidasta jouduimme odottamaan ruokaa 45min. Vaikka kissojen seura kompensoi odotuksen kestoa.

Sami
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
3 / 5
Palvelu
5 / 5

Purnauskis käynti

Mukava kokemus

Minna
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
2 / 5

Kissakahvilavierailu

Kahvilan ulkopuolella tuoksahti hieman kissanpissalle. Tulimme kahvilaan varttia vaille 13 ja meidän tilaus otettiin vastaan vasta noin puolituntia myöhemmin. Tarjoilija oli vaihtunut ja oletus oli että olimme jo tilanneet vaikka emme ollee ...

Saija
2 / 5
Keittiö
3 / 5
Tunnelma
2 / 5
Palvelu
5 / 5

Todella onnistunut vierailu

Vierailimme Kissakahvilassa kahdestaan ja onneksi olimme tehneet varauksen, koska varsinkin näin kesäaikaan Kissakahvila on tosi suosittu. Kissat kuitenkin jaksoivat hyvin meitäkin tervehtiä, ruoka oli oikein maittavaa ja henkilökunta todella ystävällistä. Tosi onnistunut vierailu.

Mikko
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu