TableOnline IconTableOnline Logo

Periscope Restaurant

Vuolteenkatu 1, Tampere
Kansainvälinen

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa.

Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima. Arkisin ravintolassa on tarjolla maukasta lounasta.

Ravintolan ainutlaatuisista maisemista voi nauttia myös Periscopen avonaisella kattoterassilla. Toisessa kerroksessa sijaitseva Loungebar puolestaan tarjoaa viihtyisät puitteet myöhäiseenkin illanviettoon sekä kokoustamiseen ja unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin.

Ravintolan tapahtumat


 • Perrier-Jouëtin samppanjaillallinen
  2.10.2019

  Perrier-Jouëtin samppanjaillallinen

  2.10. kello 18.00 Periscopessa järjestetään Perrier-Jouëtin samppanjaillallinen. Tervetuloa tutustumaan legendaarisen Perrier-Jouëtin samppanjatalon tarinaan, tyyliin ja elegantteihin samppanjoihin. Ainutlaatuisen illallisen aikana vieraat pääsevät maistamaan Champagnen maakunnan sydämessä, Épernayn kaupungissa sijaitsevan Perrier-Jouëtin kellareissa kypsyneitä samppanjoita ja toteamaan, että samppanja ei ole vain tyylikäs aperitiivi vaan erinomainen viini läpi aterian nautittavaksi. Illan isäntänä ja samppanja-tastingin kapellimestarina toimii Ravintola Vinkkelin yrittäjä ja sommelier Antti Uusitalo ja menun suunnittelusta vastaa Arto Rastas Periscopen tiimeineen. 4 ruokalajin illallinen samppanjoineen on 69,00 €/hlö. Mikäli ette halua osallistua samppanjailtaan, voitte varata pöydän muuhun aikaan.


  Tapahtuma on varattavissa:
  Keskiviikko18:00 - 18:00

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.11 / 5
Kokonaisuus
3.96 / 5
Keittiö
4.34 / 5
Tunnelma
4.29 / 5
Palvelu
5 / 5

superia!

kiitos mahtavasta palvelusta! tarjoilija oli inhimillisen hauskasti läsnä, ammattitaitoinen ja ihana! nautimme illallisesta todella paljon, myös ruuasta. kiinnitimme myös huomiota tilan akustiikkaan; vaikka tilassa oli paljon ihmisiä, oli p ...

Nooa
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

4.9.2019 hääpäiväillallinen 

Todella herkullinen menu ja tarjoilija( miespuolinen) erittäin ammattitaitoinen, ystävällinen ja työstään innostunut.

Riitta
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Yllätyssynttärit

Kaunis ympäristö, rauhalliset pöydät, hienonäköala

Eeva
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

spessu lounas työporukalla

Lohi-annoksessa olisi voinut olla pari perunaa enemmän ja kala ehkä vähän liian medium itseni maksuun, mutta silti se oli ihan ok, eikä kukaan muu kommentoinut asiasta. Muuten oikein hyvää ja herkullisesta ruokaa. Palvelu erittäin ystävälli ...

Johanna
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Mielenkiintoinen maistelumenu (Periscope)

Jänniä makuyhdistelmiä. Ehkä maa-artisokka al dente ei ollut suosikkini mutta lammas oli loistavaa. Tarjoilija ainakin pisti parastaan.

Reita
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
3 / 5

Suolaa suolaa

Alkupalat erinomaiset. Pääruoka ja erityisesti salaattilisuke todella suolaista. Osa jäi syömättä.

Mika
2 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Menu scope ja viinipaketti

Ruoka oli hyvää, se tuotiin sopivaan tahtiin. Menulle kannattaa varata 2-2,5tuntia. Viineistä 4/5 sopivat meidän mielestä tarjottaviin ruokiin. 7 fuentes peitti molempien mielestä ruuan maun. Ikkunapöydästä on kauniit maisemat Ratinaan ja k ...

Piia
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Hienot maisemat ja hyvää yritystä.

Voisin mennä toisenkin kerran.

Hannu
3 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu