TableOnline IconTableOnline Logo

Turku

Hae Turun ravintoloista ja löydä paras!

Parhaat ravintolat kaupungissa Turku

Löydä mieleisesi ravintola asiakkaiden suosikkien joukosta. Varaa kaupungista Turku välittömällä vahvistuksella.

TableOnlinesta löydät ravintolan kaikkiin tilanteisiin

Hae ravintolaa esimerkiksi tyylin, tunnelman tai keittiön perusteella. Näet myös muiden käyttäjien antamat arvosanat ja voit lukea arvosteluja ravintolakäynneistä.


Uusimmat ravintolat kaupungissa Turku

Lisäämme palveluumme uusia, laadukkaita ravintoloita myös kaupunkiin Turku. Katso alta uusimmat tulokkaat.

Turun ravintolamaailma kehittyy vauhdilla

Kaupungista löytyykin jatkuvasti uusia ravintoloita, trendikkäitä viinibaareja, laadukkaita illallispaikkoja ja tunnelmallisia kortteliravintoloita. Monipuolinen kaupunki tarjoaa kaikkea huippuravintoloiden maistelumenuista lähiruokaa tarjoaviin bistroihin, joita pientuottajien sesongit tukevat. Turku on myös hyvin tunnettu brunsseistaan; kaupungin vilkkaat viikonloppubrunssit ovat jo lähes klassikoita. Supersuosittuja lounasravintoloita ja pizzerioita unohtamatta. Turun ravintolakentästä ei voi puhua myöskään mainitsematta huipputason kasvisravintoloita, joiden tuoreita makuja tullaan maistelemaan kauempaakin. Myös muista ravintoloista löytyy kasvisruokailijoille runsaasti valikoimaa ja menut on useissa paikoissa saatavilla myös vegaanisena.

Turun tulevat ravintolatapahtumat

Etsi tapahtumia, tutustu tuleviin ja tee pöytävaraus

Karun sushikurssit taso 1

Karu izakaya


Tarjoukset kaupungissa Turku

Nauti parhaista tarjouksista vain yhdellä klikkauksella. Löydä mieleisesi tarjous ja tee pöytävaraus.


Eurooppalaisten keittiöiden klassikoita on tarjolla esimerkiksi Turun monissa italialaisissa ravintoloissa.

Trendikästä annosten jakamista taas on nähtävillä niin bistroissa kuin tyylikkäissä viinibaareissakin. Useammissa ravintoloissa suositaan sesonkien raaka-aineita ja lähiruokaa. Turusta löytyy myös paljon aina muodissa olevia aasialaisia makuja, kuten kiinalaista, japanilaista, thaimaalaista ja niiden fuusiokeittiöitä, nepalilaisia ja vietnamilaisia ravintoloita unohtamatta. Kaupungin skandinaavisissa keittiössä maistuvat puhtaat raaka-aineet modernisti toteutettuina. Pitkään palvelleita, muuttumattomia klassikoita unohtamatta.
Haet sitten unohtumatonta illallista fine dining -ravintolassa tai rentoa oleilua tunnelmallisessa bistrossa cocktailien kanssa, löydät TableOnlinesta varmasti ravintolan jokaiseen tarpeeseen. Varaukset pienemmille kuin isommillekin seurueille onnistuvat ja mikä parasta, pöytävarauksen teet helposti ja nopeasti netissä.

Ravintola Turku