TableOnline IconTableOnline Logo

Gustavo

Linnankatu 1, Turku
Italialainen

Gustavo tarjoaa välimerellisen keittiön herkkuja sekä mielenkiintoisia viinejä Turun jokirannassa.

Sisään voi piipahtaa myös lounaalle, pizzalle, viinille, kahville tai nautiskelemaan pikkusuolaista. Osa Gustavon asiakaspaikoista on aina varattu ilman pöytävarausta sisään astuville.

A'la Carte menun lisäksi Gustavon kokit intoutuvat usein loihtimaan kausiluontoisia herkkuja Välimeren keittiöstä. Kannattaa siis aina tarkastaa päivän suositukset liitutaululta – ravintolasta vinkataan.

Oikein valittu viini viimeistelee välimerellisen aterian. Siksi Gustavossa panostetaan kauden makuja parhaiten täydentäviin viineihin. Tarkkaan valittujen viinien lisäksi valikoimasta löytyvät kaupungin mielenkiintoisimmat sherryt ja grappat todellisille herkkusuille. Illalliselle ehdottomasti suositellaan pöytävarausta.


Ravintolan tapahtumat


 • Gustavo <3 äidit
  12.5.2019

  Gustavo <3 äidit

  Äidit ovat välimerellisen keittiön sydän <3 Äitienpäivänä 12.5. Markuksen keittiö loihtii äitien kunniaksi keväisiä herkkuja mm. korvasieni-cappuccinoa; munakokkelia ja tuoretta tryffeliä; voissa haudutettua valkoista parsaa & hollandaise sekä grillattua mustekalaa, parsaa ja muhammaraa. Lopuksi pistetään vielä suut makeaksi rapaprperillä ja raparperi-riesling-jäätelöllä. Äitienpäiväksi julkaisemme myös uuden kesää kohti katsovan a’la carte menumme. Gustavo on avoinna äitienpäivänä su 12.5. klo 12-17.Muista myös isommalle perheelle tai ystäväporukalle sopivat 8-18 henkilön kabinettimme, jotka tarjoavat mukavasti oman rauhan ja yksityisyyttä juhlintaan. Kabinettivaraukset suoraan ravintolasta [email protected] / 0469222488.

 • Kolmevuotissynttäri kevät menu on täällä!
  2.5.2019 - 11.5.2019

  Kolmevuotissynttäri kevät menu on täällä!

  3v synttäritarjous 11.4.-31.5. Huhtikuun lopussa vietetään Gustavon kolmevuotissynttäreitä. Haluamme juhlia sitä teistä mahdollisimman monen kanssa, joten päätimme yhdistää klassikoita ja keväisiä herkkuja synttärimenuun ja tarjota sen hämmästyttävän edulliseen hintaan 49€ kahdelle! Keväinen neljän ruokalajin synttärimenu: Creme ninon -keitto ja katkaravut Vitello tonnato Sahrami-fenkoli liemessä haudutettua lohta, parsaa ja oliiviöljy-hollandaise Vanilja pannacotta, raparperia ja rosmariinia Synttäritarjous, 49€/2 hlöä on voimassa 11.4.-31.5.2019 (poislukien 30.4., 1.5. ja 12.5.).Varaa pöytä verkossa tai puhelimitse 0469222488. Muista myös, että meille voit aina piipahtaa sisään hetken mielijohteesta, sillä salin korkea pöytä on vapaa ilman pöytävarausta saapuville.Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme kolmevuotiasta Gustavoa!


Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.35 / 5
Kokonaisuus
4.45 / 5
Keittiö
4.43 / 5
Tunnelma
4.4 / 5
Palvelu
4 / 5

Arviointimme

Ravintolan tunnelma on aito ja miellyttävä. Pöydät ovat sopivasti erillään, mikä takaa yksityisyyden. Palvelu sujuvaa ja ystävällistä. Ruoka erinomaista. Ainoa miinus oli ”mustan risoton” aivan liiallinen suolan käyttö, josta annoimme palautetta.

Marjaana
4 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Gustavo

Iloinen uusi tuttavuus meille. Tulemme varmasti uudelleen.

Eeva
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Illallinen kahdelle

Hyvää ja huomaavaista palvelua. Ei turhaa odottelua missään vaiheessa.

Olli
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Perjantain treffi-illallinen

Ruoka oli erinomaista ja palvelu ystävällistä. Tullaan ehdottomasti uudelleen!

Veikko
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Vapunpäivänä Gustavossa

Viihtyisä paikka ja maukasta ruoka

Satu
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Vapunaaton päivällinen

Mukava ilmapiiri ja vapun menu ihan mainio

Markku
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Ihana Gustavo

Turun paras ruokaravintola. Erinomainen ruoka ja palvelu! Ammattitaitoinen henkilökunta, viihtyisä paikka.

Hanna
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Hyvää ruokaa

Pöytäseurueemme tilasi neljä erilaista annosta ja olimme kaikki tyytyväisiä ruokaan. Aavistuksen verran suolaista oli äyriäisruuat. Vaikka olimme lähes tyhjässä ravintolassa kesti ruokien pöytään tulo yllättävän kauan, saattoi tosin johtua ...

Kristiina
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu