TableOnline IconTableOnline Logo

Shibui

Yliopistonkatu 29b, Turku
Japanilainen

Shibui on japanilainen ravintola, jonka on perinteiset japanilaiset juuret yhdistetään eurooppalaisiin makuihin, hyviin raaka-aineisiin ja laadukkaaseen toteutukseen.

Ravintolan perustana on filosofia: laadukas, nuorekas ja eettinen.

Kansainvälinen tiimi koostuu pääasiassa japanilaista kokeista, joilla on syvä intohimo ja asiantuntemus laadukkaasta ja herkullisesta japanilaisesta ruoasta. Shibui käyttää paikallisia raaka-aineita yhdistettynä perinteisiin japanilaisiin ja Japanissa tuotettuihin raaka- aineisiin ja annoksissa käytetään mm. vain Japanissa kasvatettua riisiä, jotta asiakkaille luodaan autenttinen japanilainen tunnelma, eurooppalaiseen tyyliin. Kasvisruokavaliota suosivat on huomioitu lisäämällä lounaalle ja à la carte -menuun runsaasti vegeannoksia ja vegesushia. Kaikki vegeannokset valmistetaan omalla työpisteellä ja omilla työvälineillä.

Ravintola haluaa omalta osaltaan minimoida hiilijalanjälkeä ja siksi kaikki pakkausmateriaali valitaan kompostoituvana, eikä ravintolassa käytetä juuri lainkaan muovituotteita.

Shibuissa japanilainen perinne yhdistettynä parhaisiin raaka-aineisiin, toteutettuna modernilla luovuudella. Kun astut sisään ravintolaan, huomio kiinnittyy yksinkertaiseen muotoiluun, joka on selvästi nähtävissä. Puhtaat ja nykyaikaiset linjat yhdistettynä luonnonmateriaaliin, kuten puuhun, luovat lämpöä ja rentoa mukavuutta. Sitä täydentää kokkien visio yksinkertaisesta ruoasta muutamalla kosketuksella modernia luovuutta. Kokkien työskentelyä ja annosten valmistusta voi seurata avo-keittiöstä vaikka drinkkiä, teetä tai viiniä siemaillen.

Shibui on yhdistelmä intohimoa, palvelua, ammattitaitoa ja asiantuntemusta.

Avoinna tänään 11:00-21:00

Maanantai11:00-21:00
Tiistai11:00-21:00
Keskiviikko11:00-21:00
Torstai11:00-21:00
Perjantai11:00-02:00
Lauantai13:00-02:00
SunnuntaiSuljettu

Ravintolan arvostelut

TableOnline logo4.6 / 5
Kokonaisuus
4.6 / 5
Keittiö
4.2 / 5
Tunnelma
4.6 / 5
Palvelu
5 / 5

Huippusushit

Hyvää oli

Mariks
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
4 / 5

Kiitos Shibuille

Keskellä vilkasta keskustaa rauhallinen ja hyvin ilmastoitu ravintola. Ruoka oli maukasta ja henkilökunta hyväntuulista. Suosittelen!!

Leena
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
4 / 5
Palvelu
5 / 5

Maukkaat sushti ja erinomainen palvelu

Erittäin ystävällinen palvelu, rauhallinen ilmapiiri sekä tietenkin äärimmäisen hyvät sushit. Tarjoilijan viinisuositukset osuivat myös erinomaisesti kohdilleen!

Joanna
5 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
5 / 5

Ravintola arvostelu

Ruoka oli todella hyvää ja palvelu myös!

Heli
5 / 5
Keittiö
5 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu
4 / 5

Lounaalla

Hyvää sushia ja todella hyvää asiakaspalvelua. Tulemme varmasti uudestaan. :)

Marjo
4 / 5
Keittiö
4 / 5
Tunnelma
5 / 5
Palvelu