TableOnline Icon

Terms and Clauses

TableOnline – Terms of use


1. General


This document contains the terms of use of the service offerd byTableOnline Finland (Business ID 2349007-3, domiciled in Kuortaneenkatu 1, 00520 Helsinki), a joint stock company. These use of terms are used as an agreement between consumer and TableOnline when customer use TableOnline services (which includes all of the content and activities which can be found in TableOnline website in www.tableonline.fi). The agreement also covers any other TableOnline services offered to consumers.

TableOnline recommends to read sections eight and nine with special care. TableOnline does not give any warranty service and all liabilities are limited to what is specified in this Agreement.

2. Using the service


You can start using the service as soon as you have accepted these terms of use and provided all the information needed to use the service

3. Conditions to use service


The service requires that:

  • Obey the laws and regulations
  • Obey all the instructions and practices defined by TableOnline
  • Inform us immediately about any security threats concerning our service

4. Stopping the service


User is not allowed:

  • use the service in a manner that might cause damage to TableOnline or any of its customer, supplier or partner
  • Use the service as a tool to send false booking messages to restaurants
  • To use any unauthorized means to service re-routing
  • To damage or intentionally overload the service or interfere the use of the service
  • To sell or distribute all or part the service

5. Confidentiality


TableOnline keep all the information entered when using the service confidential and process them in accordance with TableOnline Privacy Statement and valid legislation. Data may be disclosed to third parties as described in the Privacy Statement.

By using this service, you agree that TableOnline will process and disclose your personal information as described in the Privacy Statement.

6. Changes to terms


TableOnline reserves the right to change the terms of use. The changes will take effect 30 days after notifying changes, during which the user must cease use of the service, if do not accept the new terms.

Changes may also be based on a change in legislation, with amendments coming into effect simultaneously with the legislative change.

7. Service quarantee


TableOnline provide the service as it is. TableOnline does not guarantee the accuracy of the content or update its existence in the service. TableOnline does not give any warranty to the use of the service

8. Limitation of liability


TableOnline will not be liable for any damages you incur, including, but not limited to, direct, indirect, indirect damages and lost profits.

This limitation applies to anything that relates to:

  • Services offered by TableOnline
  • Third-party sites (including source code), software and operations
  • Incompatibility with other services or software or devices
  • Any use of the service-related details
  • The arguments concerning breaches of contract, warranty claims, negligence and tort claims
  • Third-party operations, includingTableOnline restaurants

The limitations of liability mentioned above apply even if theTableOnline should be aware of the possibility of such damages.

9. Interpretation of the service


This Agreement shall be fully complied with, unless it is inconsistent with the Finnish law. If any section or phrase is inconsistent with the Finnish law, it will be replaced by a similar phrase, which is compatible with the law. Possible change does not affect to other sections of these terms. This Agreement forms the basis of using the service and replaces any previous terms of use

10. Assignment


Tableonline has the right to transfer this Agreement at any time, in part or in whole to a third party without prior notice. Service users do not have the right to dispose of the contract or on their account in part or in whole to a third party, either temporarily or permanently

11. Third parties


This Agreement is made primarily between the consumer and TableOnline. Regarding reservation condition and payment terms the consumer has an agreement with a restaurant and consumer engage to obey the terms restaurant has given and which has been presented in middle of the booking process and sent with the booking confirmation email. This Agreement is not allowed to be extended to any other third parties.

12. Complaints


Any complaints about the service errors should be submitted no later than within one (1) month the error occurred, after which the error can no longer rely on or make any claims in connection. This condition applies to both parties of the agreement

13. Announcements to TableOnline


All official announcements to TableOnline should be mailed to the TableOnline domicile address mentioned in the first point of these terms

14. Electronic information


This Agreement exist only in electronic form. TableOnline reserves the right to send users information related to the service in electronic form. Users will have the right to refuse service-related information, but in tha case TableOnline has the right to cancel the user's right to use the service. TableOnline can provide the necessary information:

  • By email to the address user provided at the moment of creating an account
  • In the webpage www.tableonline.fi

The announcements TableOnline deliver as mentioned above considered to be sent and to put the user's knowledge. If the user does not have the opportunity to receive electronic announcements from TableOnline, he does not have either the possibility to use the service and he must stop it

  • The use of the service requires certain personal information to be given to TableOnline
  • TableOnline use users information to provide the service and products users have searched using the service
  • TableOnline can use users information to provide other products and services

15. Payments through the service and credit card guarantees


Restaurant using TableOnline reservation management tools has possibility to sell their services or products and take credit card guarantees to ensure a reservation.

In case restaurant is using this feature, it has to define the booking and payment terms in the message which is shown to a user in the middle of the booking process. Restaurant can also define that they will not return prepayments. Regarding reservation condition and payment terms the consumer has an agreement with a restaurant and TableOnline is not responsible for the reservation and payment terms.

External service called Stripe (stripe.com) is responsible for transactions, handling and storing credit card details. TableOnline is not storing credit card details.

16. Applicable law and settlement of disputes


This agreement is governed by Finnish law. Any disputes related to the service will primarily be resolved through negotiations between the parties. If there is no reconciliation, disputes will be resolved in Helsinki District Court.

The consumer may also refer the matter to the Consumer Complaints Board (www.kuluttajariita.fi) for resolution. Prior to dealing with the matter, the consumer must contact consumer advice produced by Local Register Offices (www.kuluttajaneuvonta.fi).

TIETOSUOJALAUSEKE

Päivitetty 23.5.2018


Me TableOnline Oy:ssä arvostamme yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojalausekkeessa kerromme tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietojasi. Saat halutessasi tietoja siitä:

  • Millaisia tietoja käsittelemme?
  • Mihin tarkoituksiin tietoja käytämme ja mikä on käsittelyn oikeusperusta?
  • Kuinka kauan säilytämme tietoja?
  • Mitä evästeet ovat ja miten niitä käytetään?
  • Millaisia vaikutusmahdollisuuksia sinulla on?
  • Mihin tietoja siirretään?
  • Mihin tietoja luovutetaan?
  • Miten tiedot suojataan?
  • Voidaanko tähän tietosuojalausekkeeseen tehdä muutoksia?
  • Mihin rekisteröity voi ottaa yhteyttä?

Huomioithan, että palvelumme voivat sisältää linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin. Emme voi kontrolloida näitä sivustoja, eikä tämä tietosuojalauseke koske näitä ulkopuolisia sivustoja. Suosittelemme käyttämään harkintaa selaillessasi internetiä sekä tutustumaan jokaisen sivuston yksityisyydensuojakäytäntöihin erikseen.


Millaisia tietoja käsittelemme?


Keräämme tyypillisesti seuraavia tietoja palvelumme käyttäjistä:

  • Kuluttaja-asiakkaiden tiedot: Nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tehdyt varaukset ja niihin liittyvät tiedot, TableOnlinelle annetut palautteet ja yhteydenotot, suoramarkkinointiluvat ja -kiellot, käyttäjän sijaintin perustuvat IP-osoitteet
  • Yritysasiakkaiden tiedot: Asiakkaan yrityksen tiedot, kuten nimi, y-tunnus, toiminta-ala, osoite, laskutustiedot, yhteyshenkilön nimi, asema, puhelinnumero, sähköpostiosoite, TableOnlinelle annetut palautteet ja yhteydenotot, mahdollinen suoramarkkinointikielto.
  • Automaattisesti kerätyt verkkokäyttäytymistiedot: Keräämme automaattisesti tietoja siitä, miten palvelun käytät palveluitamme ja mobiilisovelluksia (esim. vierailun kesto ja aika), millä sivustoilla ja sivustojen alueilla vierailet. Tiedot kertyvät automaattisesti palvelinlokeihin ja yhdistetään käyttäjän päätelaitteelle asetettuun evästeeseen. Lisätietoja saat evästelausekkeestamme.

Saamme tietojasi suoraan sinulta varauksenteon, tilauksen tai muun yhteydenoton kautta. Tiedot voivat olla palvelujen käytöstä havainnoituja ja johdettuja. Yritysasiakkaiden osalta saatamme kerätä tietoja myös ulkopuolisista lähteistä, kuten yritysten verkkosivuilta. Näistä potentiaalisista asiakkaistamme keräämme tyypillisesti nimen, sähköpostiosoitteen, aseman ja yrityksen nimen ja yhteystiedot.


Mihin tarkoituksiin tietoja käytämme ja mikä on käsittelyn oikeusperuste?


Käsittelemme tietoa seuraavilla tietosuojalainsäädäntöön pohjautuvilla perusteilla:

  • Sopimus: Käsittelemme antamiasi tietoja täyttääksemme sopimuksen palvelusta, jonka olet tilannut. Emme voi tehdä tarjousta, täyttää sopimusta, mahdollistaa varauksen tekemistä, laskuttaa palveluitamme taikka pitää sinuun yhteyttä sopimukseen liittyvissä asioissa ilman henkilötietojen käsittelyä. Pyrimme tietoja kerätessämme informoimaan, mitkä tiedot ovat pakollisia sopimuksen täyttämiseksi ja mitkä voit antaa halutessasi.
  • Suostumus: Voimme käsitellä tietojasi suostumuksesi perusteella lähettääksemme sinulle suoramarkkinointiviestejä sähköisiä kanavia käyttäen, luovuttaaksemme yhteystietojasi valikoitujen kumppanien suoramarkkinointitoimenpiteitä varten taikka tehdäksemme markkinointi- ja mielipidetutkimuksia. Voimme myös pyytää suostumuksesi siinä tilanteessa, että käsittelyn tarkoitukset muuttuisivat. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa.
  • Oikeutettu etu: Käsittelemme henkilötietoja palveluiden ja liiketoiminnan analysointiin ja kehittämiseen, tuotekehitykseen ja raportointiin, profilointiin ja segmentointiin, väärinkäytösten estämiseen ja selvittämiseen sekä puhelimitse tai postitse tapahtuvaan taikka työtehtävien perusteella kohdistettuun markkinointiin. Voit vastustaa käsittelyä alla kuvatuin tavoin.
  • Lakisääteinen velvoite: Voimme olla velvoitettuja säilyttämään joitakin henkilötietojasi noudattaaksemme kirjanpito- tai muuta pakottavaa lainsäädäntöä asiakassuhteen päättymisen jälkeen. Tällöin käsittely perustuu lakisääteisen velvoitteen noudattamiseen.

Kuinka kauan säilytämme tietoja?


Säilytämme tietojasi vähintään asiakassuhteen keston ajan sekä kohtuullisen ajan sen jälkeen. Esimerkiksi asiakkuuteen liittyviä tietoja säilytetään pääsääntöisesti 60 kuukautta viimeisimmän varauksenteon jälkeen, jotta voimme lähettää sinulle aiempiin varauksiin tai pääteltyihin mielenkiinnonkohtaisiin perustuvia tarjouksia, käyttää tietoja palveluidemme kehittämiseen sekä vastata mahdollisiin reklamaatioihin. Tämän ajan jälkeen karsimme tietoja ja käsittelemme tietoja markkinointitarkoituksiin niin kauan kuin et ole kieltäytynyt vastaanottamasta markkinointiviestejä. Mikäli kieltäydyt markkinoinnista, eikä muuta käsittelyperustetta ole, säilytämme tiedon kiellosta ja yhteystiedoista, jotta voimme varmistaa kiellon noudattamisen.

Evästeillä ja muilla vastaavilla tekniikoilla kerättyjä verkkokäyttäytymistietoja säilytämme tyypillisesti muutamista kuukausista muutamiin vuosiin, sillä tämän ajan tietojen oletetaan kuvaavan mielenkiinnonkohteitasi. Tiedoista pääteltyjä kohderyhmätietoja, jotka on yhdistetty asiakastietoihin, voidaan säilyttää niin kauan kuin asiakastietoja tai markkinointirekisteriä säilytetään.

Pyrimme pitämään hallussamme olevat henkilötiedot oikeina ja ajantasaisina poistamalla tarpeettomia tietoja sekä päivittämällä vanhentuneita tietoja. Voit myös itse vaikuttaa tietojen säilytysaikaan alla kuvattujen valintojen kautta, esimerkiksi pyytää tietojesi poistamista.

Noudatamme lakisääteisiä velvoitteita tiedon säilyttämisessä.


Mitä evästeet ovat ja miten niitä käytetään?


Voimme kerätä käyttäytymistietoja evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Eväste on pieni tiedosto, joka tallentuu päätelaitteellesi, ja joka sisältää nimettömän, numeerisen tunnisteen, jonka avulla voimme yksilöidä ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Myös mobiilisovelluksissa käytetään evästeitä vastaavaa numeerista tunnistetta. Evästeet ja muut vastaavat tekniikat eivät vahingoita päätelaitettasi tai tiedostojasi. Niitä ei voida käyttää virusten levittämiseen, eivätkä ne mahdollista kovalevylläsi olevien tietojen tutkimista. TableOnlinen lisäksi myös kolmannet osapuolet asettavat evästeitä.

Käytämme evästeitä kehittääksemme palveluistamme yhä parempia, näyttääksemme osuvampaa mainontaa sekä räätälöidäksemme palveluiden ja markkinointiviestien sisältöjä.

Voimme yhdistää evästeillä kerättyä käyttäytymistietoja henkilökohtaisesti tunnistaviin tietoihin, kuten nimeen ja sähköpostiosoitteeseen, jos olet kirjautuneena palveluihimme.

Lue lisää evästelausekkeestamme.


Millaisia vaikutusmahdollisuuksia rekisteröidyllä on?


Alla listaamme erilaisia tapoja, joilla voit vaikuttaa tietojen keräämiseen ja käsittelyyn:

  • Tietojen tarkastaminen, korjaaminen ja poistaminen: Sinulla on oikeus tarkastaa sinusta tallennetut henkilötiedot. Pyynnöstäsi oikaisemme, täydennämme tai poistamme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot.
  • Tietojen siirtäminen: Voit myös halutessasi saada siirretyksi antamasi henkilötiedot, joita käsittelemme automaattisesti suostumuksen tai sopimuksen perusteella, ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Suoramarkkinoinnin ja siihen liittyvän profiloinnin kielto-oikeus: Voit milloin tahansa kieltää tietojesi luovuttamisen ja käsittelyn suoramarkkinointia varten painamalla viestin lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Vastustamis- ja rajoittamisoikeus: Voit vastustaa käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuun, henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella. Esimerkiksi tällaisessa tilanteessa käsittelyä rajoitetaan siksi ajaksi, kun arvioidaan perusteita vastustaa käsittelyä. Käsittelyä voidaan rajoittaa myös mm. silloin, kun rekisteröity kiistää henkilötietojen paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa voimme varmistaa tietojen paikkansapitävyyden.
  • Suostumuksen peruuttaminen: Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai muilla erikseen tarjotuin keinoin. Suoramarkkinointisuostumuksen voit peruuttaa painamalla viestin lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Evästeiden estäminen: Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palveluidemme toiminnallisuuteen. Lue lisää vaikutusmahdollisuuksista evästelausekkeestamme.
  • Valitusoikeus: Voit tehdä valituksen viranomaiselle, mikäli katsot, että tietojasi on käsitelty tämän tietosuojalausekkeen ja kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön vastaisesi.

Mihin tietoja siirretään?


Tietojasi käsittelevät ne City Digital -konsernin työntekijät, joilla on oikeus tietojen käsittelyyn työtehtäviensä hoitamiseksi. Lisäksi käytämme tietojen käsittelyssä alihankkijoita, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että tietoja käsitellään kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Jotkin kumppaneistamme saattavat sijaita EU:n tai ETA-alueen ulkopuolella. Jos siirrämme tiedot EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla, esimerkiksi Euroopan komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita käyttäen, ja muuten siten, että henkilötietojen käsittely tapahtuu tämän tietosuojalausekkeen mukaisesti. Tietojen siirto EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle voi perustua myös suostumukseesi.


Mihin tietoja luovutetaan?


  • Ravintolat: Luovutamme henkilötietojasi ravintolalle, johon teet varauksen palvelumme kautta.
  • Viranomaiset: Voimme luovuttaa henkilötietojasi toimivaltaisten viranomaisten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla, tavalla.
  • City Digital -konserni: Voimme käsitellä henkilötietojasi City Digital -konsernin sisällä. Konserniin kulloinkin kuuluvat yhtiöt ovat nähtävillä täällä.
  • Suostumus: Voimme luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille, mikäli olet antanut siihen suostumuksesi.
  • Yritysjärjestelyt: Mikäli myymme, fuusioimme tai muutoin järjestelemme liiketoimintaamme, henkilötietojasi voidaan luovuttaa ostajille ja näiden neuvonantajille.
  • Suoramarkkinointi sekä mielipide- ja markkinatutkimukset: Voimme luovuttaa henkilötietojasi suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin, ellet ole tätä kieltänyt.
  • Perintä ja oikeusvaateet: Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille, jos se on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, saatavien perimiseksi, mahdollisten rikkomusten tutkimiseksi taikka oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Miten tiedot suojataan?


Suojaamme henkilötietosi erittäin huolellisesti käyttämällä asianmukaisia organisatorisia ja teknisiä tietoturvakeinoja. Säilytämme rekisterin sisältämiä koneita vartioituna. Rekisteritietoihin pääseminen edellyttää käyttäjältään riittävän vaikeata salasanaa, joka vaihdetaan säännöllisesti. Salasana annetaan ainoastaan niiden henkilöiden tietoon, joille pääsy rekisteriin on välttämätöntä. Huolehdimme suojautumisesta internetistä tulevia tietomurtoja vastaan teknisin ja/tai ohjelmistollisin keinoin.


Voidaanko tähän tietosuojalausekkeeseen tehdä muutoksia?


Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja voimme muuttaa tätä tietosuojalauseketta. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.


Mihin voit ottaa yhteyttä?


TableOnline Finland Oy Y-tunnus: 2349007-3
Osoite: Kuortaneenkatu 1, 00520 Helsinki
Sähköposti: info@tableonline.fi
Yhteyshenkilö: Ville Heinonen
Sähköposti: ville.heinonen@tableonline.fi


EVÄSTEET


TableOnline-sivustolla käytetään evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Voit halutessasi estää tai tyhjentää evästeet selaimen asetusten avulla. Jatkettuasi sivustojen selaamista annetun informaation ja tarjottujen vaikutusmahdollisuuksien jälkeen, hyväksyt evästeiden asettamisen ja tietojen käyttämisen palveluiden parantamiseksi sekä mainonnan ja markkinointiviestien räätälöimiseksi alla tarkemmin kuvatuin tavoin.
Tässä lausekkeessa kerromme tarkemmin:

  • Mitä evästeet ovat
  • Miten evästeitä käytetään tällä sivustolla
  • Millaisia vaikutusmahdollisuuksia käyttäjillä on
  • Mikä on evästeiden voimassaoloaika
  • Mihin käyttäjä voi ottaa yhteyttä

Mitä evästeet ovat?


Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät yksilöllisen, nimettömän tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet. Evästeet eivät liiku verkossa itsekseen, vaan ne asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen. Keräämme evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla tietoja siitä, miten ja milloin sivustoamme käytetään: esimerkiksi miltä sivulta käyttäjä on siirtynyt sivustolle, milloin ja mitä verkkosivujamme käyttäjä on selannut, mitä selainta käyttäjä käyttää, mikä on käyttäjän näytön tarkkuus, laitteen käyttöjärjestelmä ja sen versio sekä IP-osoite.

Miten evästeitä käytetään TableOnlinen sivustolla?


Käytämme evästeitä kehittääksemme palveluitamme ja liiketoimintaamme sekä sivuston käytön analysoimiseksi, käyttäjämäärien laskemiseksi, tavoittavuuden ja konversion mittaamiseksi sekä mainonnan kohdentamiseksi. Lisäksi voimme seurata evästeiden avulla, onko lähettämämme markkinointiviestit avattu ja onko niiden perusteella tehty toimenpiteitä. Käytämme ns. ensimmäisen osapuolen evästeitä, jotka ovat osoitepalkissa näkyvän sivuston asettamia. Näiden lisäksi palveluissamme käytetään ns. kolmannen osapuolien, kuten mittaus- ja seurantapalveluiden tarjoajien, mainosteknologiatoimittajien sekä sosiaalisen median palveluiden, evästeitä. Käytämme palveluissamme mm. Google Analyticsiä mittaamaan sivustomme käyttöä. Googlen työkalujen käyttämiin evästeisiin tallennettavat tiedot (esimerkiksi IP-osoitteet) lähetetään edelleen tallennettaviksi Googlen palvelimiin eri puolilla maailmaa. Tästä johtuen kyseisiä tietoja voidaan käsitellä palvelimilla, jotka sijaitsevat muualla kuin käyttäjän asuinmaassa. Saamiensa tietojen avulla Google arvioi käyttäjän tapaa selata sivujen sisältöä ja laatii yhteenvetoraportteja sivuston käytöstä. Lisäksi Google laatii selvityksiä sivustojen yhteydessä tarjottavista palveluista ja tuottaa internetin käyttöä koskevia tilastoja. Google voi myös mukauttaa käyttäjille näkyvien mainosten sisältöä aiemman selaushistorian perusteella. Google voi myös välittää tietoja kolmansille osapuolille, jos lainsäädäntö sitä edellyttää, tai tapauksissa, joissa kolmas osapuoli käsittelee tietoa Googlen toimeksiannosta. Google ei yhdistä käyttäjän IP-osoitetta muuhun Googlen tallentamaan tietoon.

Lisäksi palveluissamme voi olla sosiaalisen median evästeitä ja ns.
yhteisöliitännäisiä, jotka mahdollistavat sisällön jakamisen sosiaalisen median
palveluissa. Niiden avulla voidaan myös kohdentaa mainontaa. Sosiaalisen median
palvelut, kuten Facebook, voivat kerätä tietoa käyttäjän vierailusta kulloinkin
voimassaolevien yksityisyydensuojaa koskevien ehtojensa
mukaisesti.

Millaisia vaikutusmahdollisuuksia käyttäjillä on?


  • Sivuston yksityinen selaus: Yksityisellä selauksella (”Private Browsing”, ”Incognito” tai ”InPrivate”) käyttäjä voi selata sivustoja niin, ettei sivuista, joilla käyttäjä on käynyt, tallenneta tietoja evästeiden avulla.
  • Uuden evästeprofiilin luominen: Tyhjentämällä evästeet selaimelta säännöllisin väliajoin käyttäjä vaihtaa yksilöivää tunnistetta, jolloin aiempaan tunnisteeseen liittyvä profiili nollautuu.
  • Evästeiden estäminen: Käyttäjä voi estää evästeet selaimen asetuksista. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palveluidemme toiminnallisuuteen.
  • Google Analyticsin käytön estäminen: Käyttäjä voi estää sivuston tietojen käyttämisen Google Analyticsissa asentamalla Google Analyticsin käytön estävän selaimen lisäosan täällä. Tämä lisäosa estää verkkosivustoilla käynnissä olevaa Google Analyticsin JavaScriptia (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta sivuston käyntitietoja Google Analyticsille.
  • Sosiaalisen median evästeet: Sosiaalisen median palveluntarjoajat keräävät evästeiden sekä liitännäisten ja painikkeiden avulla tietoa palveluistamme. Sosiaalisen median palveluntarjoajien harjoittaman tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus, tietojen käyttötavat ja siihen liittyvät oikeudet sekä tiedot yksityisyydensuoja-asetusten muuttamisesta esitetään kunkin sosiaalisen median palvelun yksityisyydensuojaa koskevissa ehdoissa.

Mikä on evästeiden voimassaoloaika?


Käytämme istuntokohtaisia evästeitä, jotka vanhentuvat, kun käyttäjä sulkee verkkoselaimen. Lisäksi käytämme pysyviä evästeitä, jotka säilyvät käyttäjän laitteella tietyn ajan tai kunnes käyttäjä poistaa ne. Pysyvien evästeiden voimassaoloaika vaihtelee tyypillisesti muutamasta kuukaudesta muutamaan vuoteen.

Mihin käyttäjä voi ottaa yhteyttä?


Tähän evästelausekkeeseen liittyvät tiedustelut voi lähettää osoitteeseen:

TableOnline Finland Oy
Y-tunnus: 2349007-3
Osoite: Kuortaneenkatu 1, 00520 Helsinki
Sähköposti: info@tableonline.fi
Yhteyshenkilö: Ville Heinonen Sähköposti: ville.heinonen@tableonline.fi

Restaurateur, join TableOnline

TableOnline is the biggest online reservation site in Finland. We reach more than 100 000 active restaurant customers per week in Finland and Estonia.

We offer the perfect solution to handle your bookings and create customer database and a tool to contact your customers. We would love to hear more about your restaurant!

CONTACT TABLEONLINE