TableOnline Icon

Alia

Mustikkamaankuja 1, Helsinki

Hurmaava ja tunnelmallinen huvila Alia on uniikki, lähes satavuotias ravintola, joka sijaitsee Helsingissä luonnonkauniilla Mustikkamaan saarella Korkeasaaren kupeessa, vain kivenheiton päässä keskustasta.

Alian brunssipöydässä on tarjolla perinteisiä kala-, liha- ja kasvisherkkuja, jotka kaikki on alusta alkaen valmistettu ja huolella viimeistelty ravintolan omassa keittiössä. Jälkiruokana on runsas kakkupöytä. Ruoat valmistetaan laadukkaista raaka-aineista sesongin makuja kunnioittaen. Ravintola Alia tarjoaa maukasta brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.00 - 15.00. Talvikaudella ravintola toimii pääosin tilausravintolana. Alia on ympäri vuoden suosittu juhlapaikka häiden, merkkipäivien, vuosijuhlien sekä kokousten ja yritysjuhlien viettoon. Aliassa on useampia erillisiä tiloja kahdessa kerroksessa eri kokoisiin tilaisuuksiin. Löydät ravintolaan helposti autolla tai metrolla Kulosaaren kautta sekä bussilla 16 ravintolan välittömään läheisyyteen. Ravintolalla on runsaasti pysäköintipaikkoja.

Alia HelsinkiAlia HelsinkiAlia HelsinkiAlia HelsinkiAlia HelsinkiAlia HelsinkiAlia Helsinki
Arvostelut

4.25 / 5

Arvostelut (16)

4.31Ruoka
4.25Tunnelma
4.38Palvelu

Suuri pettymys!

Erittäin huono brunssi! Ruoka oli kamalan makuista. Nuukahtanutta salaattia, pahanmakuista revittyä lihaa ja kalaa. Yleisesti ruuissa oli sivumakuja ( säilytetty väärin). Ei lappuja mitä olivat. Tarjoilija ei leskittynyt meihin yhtään,. Olimme kertoneet, että vietämme syntymäpäiviä ja tästä tarjoilijakin mainitsi meille tullessamme. Jälkiruokaa kysyttäessä sanottiin kakkujen olevan aivan loppu. Sellaset synttärit brunssilla!
Annika - 15.4.2018

★ 1.00111

Fantastic brunch

Fantastic
Pasi - 7.1.2018

★ 5.00555
Näytä lisää

4.25

Arvostelut (16)

4.31Ruoka
4.25Tunnelma
4.38Palvelu

Suuri pettymys!

Erittäin huono brunssi! Ruoka oli kamalan makuista. Nuukahtanutta salaattia, pahanmakuista revittyä lihaa ja kalaa. Yleisesti ruuissa oli sivumakuja ( säilytetty väärin). Ei lappuja mitä olivat. Tarjoilija ei leskittynyt meihin yhtään,. Olimme kertoneet, että vietämme syntymäpäiviä ja tästä tarjoilijakin mainitsi meille tullessamme. Jälkiruokaa kysyttäessä sanottiin kakkujen olevan aivan loppu. Sellaset synttärit brunssilla!
Annika - 15.4.2018

★ 1.00111

Fantastic brunch

Fantastic
Pasi - 7.1.2018

★ 5.00555

Joululounas

Varasimme tämän, koska halusimme kokeilla paikkaa ja yllätti todella positiivisesti. Kaikki oli todella hyvää (alkuruokapöytä, pää- ja jälkiruoka). Myös kahvi/tee kuului joululounaan hintaan.
Kirsi - 20.12.2017

★ 4.00555

Erittäin hyvä ja tasokas ravintola

Ihana paikka. Palvelu ja ruoan taso huippu luokkaa.
Sami - 17.12.2017

★ 5.00455

Loistava palvelu, mutta ruoka ei ihan ylittänyt odotuksia

Palvelu oli oikein hienoa, mutta ruoka ei saanut ihan täysiä pisteitä, varsinkin kun brunssi on Helsingin kalleimpia. Pääruoan lehtikaalit olivat palaneet kuin myös tilaamani siika. Alkupöytä oli sen sijaan oikein runsas ja jälkiruoissa oli kakkua toisensa perään. Paikka on todella kaunis ja elegantti!
Melina - 17.12.2017

★ 4.00445

Brunssi

Mainio hinta-laatusuhteeltaan, rauhallista ja mukava henkilökunta
Jyrki - 9.12.2017

★ 5.00555

Joululounas oli tunnelmallinen

Meitä oli kaksi äitiä ja kaksi taaperoa. Todella hyvin otettiin lapset vastaan ja huomioitiin, vaikka pienet joskus ei ihan osaa vielä käyttäytyäkään. Ruoka oli superia!
Pauliina - 7.12.2017

★ 5.00555

Suomi 100 vuotta Aliassa

Ihana ilta. Kuten tähdistä näkyy, ei moitteen sijaa. Ohjelma ei toiminut nuorille aikuisille, joille imitoidut henkilöt olivat jo niin kaukaista historiaa. Kiitos henkilökunnalle tarjoilusta!
Carita - 6.12.2017

★ 5.00545

Makuhermoja hivelevä brunssi

Ylitti odotukset, erinomainen kartanobrunssi vanhalla hyvällä mallilla tehtynä. Ruuat ovat tehty huolella, kypsyys täydellinen ja maku kohdallaan.
Niki - 3.12.2017

★ 5.00555

Alia 11/2017

Ruoka ja palvelu ensiluokkaista.
Mikko - 26.11.2017

★ 5.00555

Alia

Ilmapiiri oli lämmin, palvelu parastaluokkaa. Ruoka kruunasi loput kiitoksia paljon t. Peter
Peter - 19.11.2017

★ 5.00555

Isäinpäiväbrunssi klo 12 kattaus

Kiitos! Oli todella ihanaa! Lapset huomioitiin erityisen hyvin, tarjoilija mm. toi heille pääruoan hieman aiemmin. Pääruoka-annokset olivat oivallisen kokoiset. Palvelu oli todella ystävällistä ja sopivasti huomioivaa. Muksut saivat aikaa itse sanoa mitä haluavat tilata. Tunnelmallista, toimivaa, herkullista. Oli oikein onnistunutta!
Päivi - 12.11.2017

★ 5.00555

Isänpäivä

Kiinteistö ulkoa ei vakuuttanut, on ison remontin tarpeessa ja meinasimme jo kääntyä pois ja vaihtaa ravintolaa sen vuoksi. Mutta kun pääsimme sisälle, sisustus ja tunnelma ja siisteys yllätti. Voi kun huvila valuuttaisi ja vastaisi samaa tasoa myös julkisivun ja ylipäätään tontin puolesta!! Ruoka oli ihan ok, buffet oli kalapainoitteinen, kaikki vaikutti tuoreelta mutta ei ole mitään erityismainintaa mistään ruokalajista. Ehdottaisinkin vähän uusia tuulia kalapöytää , ottakaa mallia hieman etelä euroopan kalaruuista ja tehkää omanlaiset versiot. Bouillabes voisi olla myös listalla, uskon että jos siitä osaa tehdä hyvän ja täyteläisen, siitä tulee kestosuosikki! Pääruuat myös ok, alkuruokabuffa oli kuitenkin parempi. Jälkkärpöytä oli hyvä. Pienillä muutoksilla saisitte helposti jo 4*! Kiitos! Ps. Jos ens vuonna bouillabes on listalla tulemma varmasti uudestaan !
Piia - 12.11.2017

★ 3.00333

Isänpäiväbrunssi

Isänpäiväbrunssi oli oikein herkullinen ja tunnelmallinen. Minua vaan jäi vaivaamaan se (koitin jälkeen päin soittaakin, mutta kukaan ei vastannut), että meillä oli mukana kaksi alle 3vuotiasta ja heidän ruokansa maksoi 12€/kpl. En löytänyt mistään brunssihinnastosta ko. hintaa, vaan ainoastaan maininnan, että alle 3 vuotiaat syövät ilmaiseksi. Tarjoilijakaan ei tästä mitään maininnut.. niin jäi vähän huono fiilis loppulaskusta, kun nämä meidän alle kolmevuotiaat käytännössä söivät vaan muutamia piparkakkuja brunssilla.
Niina - 12.11.2017

★ 4.00443

Isänpäivän brunssi

Pöytiin ohjattiin vasta tasan silloin ku kattaus alkoi eli iso määrä ihmisiä joutui pyörimään olemattomassa eteisessä tukkien myös henkilökunnan kulkureitin. Ruokalistaa ei ollut pöydässä vaan tarjoilija esitteli ruuat vain pääpiirteittäin (lammasta, lohta ja kasvisruoka). Juomat (kahdelle) tulivat pöytään vasta siinä vaiheessa kun alkupaloista oli noin puolet syötynä. Jälkiruokapöydästä loppui kahvi jota joutui odottamaan niin kauan että kakku oli jo syöty ja kun olimme jo lähdössä tuli ensin porkkanakakkua ja sitten vielä moussekakku. Olettaisi kaikkien tarjottavien tulevan samalla kertaa. Osalle lasku toimitettiin pöytään, osa kävi maksamassa tiskillä kun tarjoilijaa ei näkynyt.
Essi - 12.11.2017

★ 3.00333

Isänpäivälounas klo 15.00

Alku olisi voinut sujua jouhevammin, kun ruokailijat saapuivat Aliaan. Jonkun henkilökunnasta olisi pitänyt ottaa ruokailijat vastaan ja ohjata heidät/kertoa missä heidän pöytänsä on. Epäselvyyttä oli myös, milloin voi alkuruuan aloittaa, tästä olisi voinut myös tiedottaa selkeästi. Pääruuan tulo kesti ja tällöin olisi henkilökunta myös voinut antaa väliaikatietoja, milloin ruoka oli tulossa. Muuten kokonaisuus oli erittäin hyvä; henkilökunta oli ystävällistä kiireestä huolimatta ja ruoka erittäin hyvää. Paljon kiitoksia hyvästä isänpäivän brunssista. Tulemme varmasti uudestaan.
Kristiina - 12.11.2017

★ 4.00545

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!