TableOnline Icon

ALKU

Härkävehmaankatu 4, Hyvinkää

Alku on moderni klassikko jo syntyessään.

Vaihtuva ruokalista elää voimakkaasti satokausien mukaan ja sen punaisena lankana ovat suomalainen metsä ja pelto. Annoksissa maistuu aitous ja ruoka valmistetaan rakkaudella – eettisesti ja lähellä tuotetuista raaka-aineista. Keittiön sydän on Mibrasa-puuhiiligrilli, jolla kokkimme loihtivat annoksiin herkullisen ”Alku”silauksen. Täydellisen nautinnon kruunaa huolellisesti valikoitu viinilistamme – sekä tietenkin sydämellisen huomioiva ja asiantunteva palvelumme.

ALKU HyvinkääALKU Hyvinkää
Arvostelut

4.00 / 5

Arvostelut (26)

4.10Ruoka
3.95Tunnelma
3.50Palvelu

Arvostelu

Emme huomanneet että perunat olisi pitänyt tilata erikseen lisäkeperunoina, vastaisuuden varalta kannattaisi mainita pöytäseurueelle tästä jos kukaan ei tajua itse tilata perunoita :) Muuten kaikki toimi hyvin +++
Sanna - 16.2.2018

★ 5.00554

Palaute

Ruoka oli erittäin hyvää! Palvelu pelasi ja ilmapiiri oli miellyttävä. Erityiskiitos Triin nimiselle tarjoilijalle joka meitä pääosin palveli. Hyvät viini suositukset. Tulemme varmasti uudestaankin! Kiitos!
Heidi - 10.2.2018

★ 5.00555
Näytä lisää
Avoinna

MA
-
TI
18:00-22:30
KE
18:00-22:30
TO
18:00-22:30
PE
18:00-23:30
LA
18:00-23:30
SU
-

4.00

Arvostelut (26)

4.10Ruoka
3.95Tunnelma
3.50Palvelu

Arvostelu

Emme huomanneet että perunat olisi pitänyt tilata erikseen lisäkeperunoina, vastaisuuden varalta kannattaisi mainita pöytäseurueelle tästä jos kukaan ei tajua itse tilata perunoita :) Muuten kaikki toimi hyvin +++
Sanna - 16.2.2018

★ 5.00554

Palaute

Ruoka oli erittäin hyvää! Palvelu pelasi ja ilmapiiri oli miellyttävä. Erityiskiitos Triin nimiselle tarjoilijalle joka meitä pääosin palveli. Hyvät viini suositukset. Tulemme varmasti uudestaankin! Kiitos!
Heidi - 10.2.2018

★ 5.00555

Alku

Good food..great ambiance and excellent customer service.
Joy - 9.2.2018

★ 5.00555

Blinit

Paras bliniannos aikoihin: kaksi pinnalta rapeaa ja sisältä kuohkeaa bliniä maistuvine lisukkeineen. Ikkunan takana luminen maisema valaistuine puineen. Sveitsin bliniviikot 28.2.2018 asti, suosittelen.
Marianne - 3.2.2018

★ 5.00544

Vuosipäivä

Ihana ruoka, loistava palvelu, kaunis ympäristö ja luminen maisema kruunasivat vuosipäivän viettomme. Kiitos Hotel Sveitsi 壟
Merja - 2.2.2018

★ 5.00555

Erinomainen!

Erittäin laadukas ruoka ja hyvä palvelu!
Joni - 25.1.2018

★ 5.00555

Kiitos upeasta illallisesta !

Erityiskiitokset tummalle neidolle sydämellisestä palvelusta! Tulemme uudestaan viimeistään kesällä pikkulomalle. Kiitokset myös keittiöön, hirvi oli erinomaista.
Satu - 25.1.2018

★ 5.00555

Suosittelen alun ruokaa

Ruoka erinomaista mutta tarjoiliat amatöörejä. Ystävällisiä, mutta paikan(yrittämään) tason nähden osaamattomia.:tyhjät lasit keräämättä, viinit tuotiinliian myöhään, toinen viini jäi maistattamatta ja kaadot vain osalle porukkaa...ärsyttävän mainoksen tarjoilia onneksi sammutti. Ruoka pelasti kokonaisuuden.
Riitta - 19.1.2018

★ 4.00543

Siskotreffit

Hyviä makuja kauniina annoksina, jotka tarjoiltiin jouhevasti sopivin välein. Palvelu oli ystävällistä, mutta hieman liian aktiivista: useampi tarjoilija tiedusteli saman annoksen maistumisesta, mikä alkoi jossakin vaiheessa iltaa tuntua hieman kiusalliselta. Tila kauniine metsänäkymineen on viihtyisä, mutta TV/näyttö mainoksineen seinällä ei sovi tyyliin. Pienestä kritiikistä huolimatta olen tyytyväinen ja palaan sopivan tilaisuuden tullen.
Marianne - 13.1.2018

★ 4.00444

Kiitos hyvästä ruuasta

Ruoka oli hyvistä ja maukkauista raaka-aineista niiden omia makuja hyvin korostamalla tehty. Annosten esille laitto oli myös kaunista. Siitä iso kiitos keittiölle. Ainut mikä petti oli annoskoot, jotka oli hieman hakusessa. Jälkkäri samaa kokoluokkaa kuin pääruoka (karitsa ja mantelikakku). Alkuruoka (lohi) taas niin pieni että melkein alkoi naurattaa. Söimme kolmeruokalajia, mutta tuntui että vähän nälkä jäi kolottamaan. Pääruualle lisuketta ehkä lisää ja alkuruualle jotain salaattia? Palvelu oli ystävällistä, mutta melko amatööritasoa. Tarjoilija ei osanut kertoa juuri mitään viineistä ja menukaan ei ollut muistissa. Ainoastaan pääruuat esiteltiin, koska ne tarjoili toinen kokeneempi tarjoilija. Ravintola oli kaunis ja viihtyisä. Astiat olivat kauniit ja etenkin lautaset myös mielenkiintoisia.
Terhi - 12.1.2018

★ 3.00452

Ravintola ALKU

Lyhyesti: Missä pöytäliinat? Ruokalistasta päätellen piti olla tasokas paikka. Tila jossa ravintola sijaitsee, on keskeneräinen. Ei viihtyisä. Ainoastaan ruoka oli hyvää. Tarjoilija oli selvasti aloittelija. Siitä emme häntä syytä mutta ravintolan johdon tulisi huolehtia siitä että noviisikin tietää perusasiat. Ylipäänsä jäi koko paikasta kuva että on aika hakusessa asiat. Tiloista saa kyllä viihtyisämmät aika pienellä vaivalla. Hyvinkääläisinä toivoisimme että koko Sveitsin konsepti toimisi ja toisi tänne Hyvinkäälle paljon vierailijoita. Tsempatkaa siis.
Anne - 16.12.2017

★ 2.00422

LMP-Merkkaus Oy:n Pikkujouluillallinen

Kiitos , ruoka oli kaikkien mielestä hyvää ja meille oli varattu oikein hyvät paikat. Tarjoilusta hiemen moitetta, oli kaikkien mielstä hidasta ja ja lisätulaiksia esim juomista ei käyty kysymässä, myös tyhjät lautaset kerättiin hitaasti pois. Samoin kun eräällävieraastamme löystyi annoksesta kuusenneulasia ja mainitsimme siitä, kommentti oli " OHO " ei muuta. Tämään olisi näppäörä tarjpiluja kääntänyt voitoksi esim kommentilla : Teiiläkö se oli, sillä voitta esim ilmaisen jälkiruoan tai vastaavaa. Annos kun oli muuten hyvä ei kyseinen vieras halunnut lähettää sitä takaisin keittiöö.
Tuure - 15.12.2017

★ 3.00442

Ei vastannut hintaa

Palvelu olisi saattanut olla parempaa, jos olisi osunut tarjoilija, joka on edes joskus ollut aiemmin samassa hommassa. Nyt joutui tilaamaan juomat moneen kertaan (vedenkin kolmesti) ja opastamaan viinipullon avaamisessa. Suurempi ongelma oli ruoan kanssa. Ensinnäkin keittiön tervehdys ja alkuruoat saapuivat pöytään samaan aikaan. Alkuruoista keitto oli erittäin hyvä, lintu muistutti enemmän jälkiruokaa. Pääruoka oli kummallinen, hirveä ja hirvikeittoa. Hirvikeitto myytiin juureksina, käytännössä se oli kaksi porkkanaa ja kaksi palaa naurista(?) kahden lihapalan kanssa keittoliemessä. Kastike ei oikein pärjännyt hirvelle. Härkä vaihtoehdossa samoin oli 90% lihaa. Eli ei minkäänlaista balanssia. Uusi sisustus oli kiva.
Kati - 15.12.2017

★ 3.00242

Pikkujouluruokailu

Negatiivista palautetta joudun valitettavasti antamaan. Ruokailuaika oli kohtuuttoman pitkä, saapumisesta jälkiruokaan aikaa kului noin kolme tuntia. Alkuruoan ja lämpöisen pitkää väliä seliteltiin ruuhkalla...Lisäksi tarjoilija unohti tuoda meille toisen viinipullon ja olimme "kuivin suin" pikkujoulutunnelmissa noin puoli tuntia, vaikka asiaa tiedustelimme toiselta tarjoilijalta.
Antti - 15.12.2017

★ 3.00541

Ystävysten illanvietto

Paikka on sopivan kokonen sekä viihtyisä ja ei voi olla mainitsematta Sveitsin luonnon mahtavaa maisemaa ikkunan takana. Palvelu oli ensiluokkaista; ystävällistä ja asiantuntevaa. Ruoka oli hyvää ja kauniisti aseteltua. Ainut miinus siitä, että seurueen yhden jäsenen hirvi oli jäänyt liian punaiseksi, vaikka toiveena oli kypsä. Annoksen maku oli silti hyvä. Kiitos, tulemme toistekin.
Merja - 13.12.2017

★ 5.00555

Arvostelu

Ruoka oli hyvää, mutta sitä sai odottaa todella kauan. Tilaus ei ollut kuulemma mennyt perille keittiölle asti.
Maija - 8.12.2017

★ 4.00112

Arvostelu

Tarjoilijamme palvelu oli erinomaista, siitä nuo neljä tähteä. Iso miinus ravintolalle ja pöytään ohjanneelle henkilölle siitä, että olin tehnyt nimelläni pöytävarauksen ravintolaan ALKU, koska nimenomaan oli tarkoitus syödä juhlavammissa puitteissa Suomi 100-teemalla. Meidät kuitenkin ohjattiin ruokailemaan ravintolaan TILA, mitä emme tietenkään siinä vaiheessa tienneet, koska olimme ko. ravintolassa ensimmäistä kertaa. Arkiset puitteet ja täysin erilainen ruokalista kuin mitä olin etukäteen netistä katsellut hieman ihmetyttivät, mutta tyydyimme siihen. Illan mittaan havaitsimme, että kyllä siellä hienommallakin puolella oli ruokailijoita (ei siis ollut suljettu). Lopulta otin asian puheeksi tarjoilijamme kanssa ja hän selvitti, että meitä oli todellakin odotettu ravintolaan ALKU, koska sinne olin nimelläni pöytävärauksen tehnyt. Ruokailumme oli kuitenkin jo siinä vaiheessa niin pitkällä, että oli jo jälkiruoan aika. Paha mieli jäi siitä, että päivä oli noin ainutkertainen, mutta se nyt meni näin.
Marketta - 6.12.2017

★ 3.00334

Huono kokemus!

Meille ei varausta tehtäessä kerrottu, että tarjoatte ainoastaan itsenäisyyspäivän menun. Odotimme 35 minuttia, ennen kuin tarjoilija tuli pöytään. Viinien, kuohuvien ja shampanjan kanssa meni arpomiseksi. Palvelu jäykkää, hidasta ei asiakaslähtöistä toimintaa. Tulimme syömään, eli meillä oli nälkä. Jos annoksen nimi on nieriäkukko niin kukko, kalakukko, lanttukukko, lihakukko leivotaan takinakuoreen? Ruokailu kesti kaikkine hoputtamisineen kolme tuntia!! Ei jäänyt kummoista positiivista kokemusta teillä käynnistä - en tuo ryhmiäni jatkossa teille asiakkaaksi.
Mauri - 5.12.2017

★ 2.00222

Kokonaisuus kuntoon.

Tein varuksen 12.11 ja varatessani pöytää ilmoitin ryhmäni erikoisruokavaliot kuten oli pyydetty. Olimmekin siis paikalle tultaessamme yllättyneitä siitä, että kyseisenä päivänä olikin tarjolla vain Suomi 100 -menu. Olimme toki tietoisia että kyseisenä päivänä saa myös kyseisen menun mutta emme tienneet sen olleen ainoa. Tästä seurasi se, että koska seurassamme on laktoosittomia, gluteenittomia, pähkinättömiä ja yksi kasvissyöjä niin näihin ei oltu varauduttu millään lailla. Tästä huolimatta kun erikoisruokavaliot saatiin selvitettyä odotimme jokaista ruokalajia melkein tunnin. Juomia ei kysytty kertaakaan. Seurueestamme 5 otti ns. viinimenun jolloin heille tuli juomat ruuan mukana mutta muilta ei kysytty juomia ollenkaan. Kun meille tarjoiltiin hirvi, kysyin yhdeltä tarjoilijoista että mitä meillä on lautasella sain vastaukseksi että olen ensimmäistä päivää töissä. Ymmärrän toki sen että ensimmäisenä päivänä ei kaikkia ravintolan aterioita ja viinejä voi muistaa, mutta ehkä vastaukseksi olisi sopinut paremmin että tarkistan. Sain toki tiedon annoksesta toiselta tarjoilijalta. Itse kun en ole allergikko niin sain kumminkin nauttia koko menun niin kuin sen on keittiö tarkoittanut ja se oli kyllä hyvä.
Toni - 5.12.2017

★ 4.00433

alku

jäi hieman nälkä :)
Nina - 2.12.2017

★ 4.00445

01.02.2018 - 28.02.2018

Bliniviikot 31.1.-28.2.

Blinimme valmistamme huolella valikoiduista tattari- ja vehnäjauhoista, luomukananmunista sekä raikkaasta oluesta ja paistetaan kirkastetussa voissa. Tattariblini, siianmätiä sekä vaahdotettua smetanaa ja punasipulia L, (G) 19,90 € Kaksi tattaribliniä, siianmätiä, kylmäsavuporomoussea, metsäsienisalaattia sekä vaahdotettua smetanaa ja punasipulia L, (G) 24,90 € Lisäblini L, (G) 4 € L = laktoositon, (G) = saatavilla myös gluteenittomana

ALKU
Hyvinkää

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

LUE LISÄÄ