TableOnline Icon

Arthur

Vuorikatu 19, Helsinki

Ravintola Arthur on Helsingin keskustassa Vuorikadulla sijaitsevan Hotelli Arthurin yhteydessä toimiva tasokas 240 paikkainen A la Carte -ravintola.

Viihtyisän ravintolan keittiössä valmistuu kansainvälisen, suomalaisen ja skandinaavisen keittiön herkut ja ruoasta voi nauttia tasokkaassa ympäristössä Arthurin ravintolasalin kristallikruunujen loisteessa. Arthurin tiloista löytyy myös kolme kabinettia joissa voi rauhassa nauttia ruokailusta tai vaikka yhdistää kokoksen ja ruokailun. Arthurissa tarjoillaan aamupala päivittäin ja buffet -lounasta maanantaista lauantaihin klo 11-14. Iltaisin ja sunnuntaisin myös lounasaikaan on tarjolla A la a Carte -listan antimet.

Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki
Arthur Helsinki

Aamiainen

★ 3.00

Illallinen

★ 4.00

Ravintola päivityksen tarpeessa

★ 3.00

Illallisen arviointi

★ 4.00

Palvelulle kiitos

★ 3.00

Hyvä palvelu

★ 5.00

13.12.2016 - 22.12.2016 Voimassa Maanantai - Perjantai 11:00 - 15:00

Arthurin perinteinen joululounas

38.00 EUR/henkilö Alkoholiton glögi ** Vihreää salaattia kastikkeineen Rosollia ja punajuurikermaa Metsäsienisalaattia Porkkana-mustajuuriterriiniä Lohiterriiniä Graavilohta, sinappikastiketta Leppäsavustettua lohta Mustaherukkasilliä Lasimestarinsilliä Katajanmarjasilakkaa Maalaismaksapateeta, pihlajanmarjahyytelöä Kalkkunanrintaa, karpalohyytelöä Suolakurkkuja, smetanaa ja hunajaa Keitettyjä perunoita Joululeipää, voita ** Joulukinkkua, sinappia, luumuja ja herneitä Lanttulaatikkoa Porkkanalaatikkoa Imellettyä perunalaatikkoa ** Kahvia/teetä ja pipareita

Arthur
Helsinki

31.12.2016 - 31.12.2016 Joka Lauantai 14:00 - 22:00

Uusi Vuosi Hotel Arthurissa Helsingin sykkivässä sydämessä

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi käynnistyy heti uudenvuoden aattona 31.12. tasavallan sydämessä Helsingin Töölönlahdella. Vain kivenheiton päässä Töölönlahdelta sijaitsee Hotel Arthur, jonka ravintola on auki Uutena Vuotena klo 22.30 saakka (keittiö auki 22.00 saakka). Suosittelemme tänä vuonna: HELSINKI MENU 48 eur/hlö Graavisiikaa, tilliöljyä, sienisalaattia, Maalahden limppua **** Hirven ulkofilettä, pihlajanmarja-punaviinikastiketta, kermaista valkosipuliperunaa ja säräjuureksia **** Puolukkaparfait Lingonberry parfait Tekemällä pöytävarauksen tästä varmistat, että voit viettää Uutta Vuotta ja nauttia ystäviesi kanssa Ravintola Arthurissa. Voit myös soittaa myyntipalveluumme puh (09) 173 441 tai myyntipalvelu@hotelarthur.fi

Arthur
Helsinki

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ