TableOnline Icon

Bar Cón

Urho Kekkosenkatu 1, Helsinki

Bar Cón on elävä tapasbaari jossa autenttiset Barcelonan maut löytävät ystävänsä.

Ravintola leijuu lautalla Korttelin päällä ja sykkii elämäniloa viikon jokaisena päivänä lounaasta iltamyöhään saakka.   Ravintolan menu perustuu espanjalaisille klassikoille Barcelonasta San Sebastianiin. On tyypillistä, että välillä joutuu matkustamaan pidemmälle nähdäkseen lähelle ja perusasioiden tekeminen pieteetillä on todella inspiroivaa. Ravintolaan tuodaan runsaasti raaka-aineita keittiömestarin Javier Ahedon kotiseuduilta, mikä on tehnyt hänen olostaan hyvin kotoisan. Voidaan sanoa, että Bar Cónia on valmisteltu yli 10 vuotta. Yrittäjien viinimaahantuonnilla on vahvat juuret Espanjassa ja tämä tapasbaari on kaiken sen hauskan ruumiillistuma, jota he ovat siellä asuessaan ja reissatessaan saaneet kokea. Erikoisuutena mainittakoot Pohjolan laajin valikoima vermuttia. Tervetuloa, toivottavat Andu, Matti ja Toni!

Bar Cón Helsinki
Bar Cón Helsinki
Bar Cón Helsinki
Bar Cón Helsinki
Bar Cón Helsinki
Bar Cón Helsinki
Bar Cón Helsinki
Erikoisala

ViiniOlutTapas
Avoinna

MA
11:00-23:00
TI
11:00-23:00
KE
11:00-23:00
TO
11:00-23:00
PE
11:00-02:00
LA
11:00-02:00
SU
11:00-23:00

3.83

Arvostelut (6)

3.67Ruoka
4.17Tunnelma
4.00Palvelu

Ihana paikka!

Herkullista ruokaa, ihana henkilökunta ja erinomainen juomalista!
Johanna - 9.12.2016

★ 5.00555

Ihana uutuus!

Hyvä palvelu, kivannäköinen paikka ja ruoka oli hyvää. Tänne uudestaan!
Suvi - 9.12.2016

★ 5.00555

hyviä tapksia

hyviä valikoima erilaisia tapaksia, musa ehkä hieman liian kovalla. kiva sisustus.
Tuija - 7.12.2016

★ 4.00454

Bar Con

Tila on hieno. Ravintolan nimeä ei näy missään, jouduin lopulta etsimään ruokalistan, jonka kannesta nimi löytyi ja varmistin olevani oikeassa paikassa. Pöytiin ohjaava tarjoilija ei kiinnittänyt tuleviin asiakkaisiin mitään huomiota, vaan jutusteli pitkän aikaa henkilökuntaan kuuluvan miehen kanssa. Anteeksi, että häiritsin. Samaan aikaan kauppakeskuksesta ryntäsi nuorten poikien ryhmä ravintolaan ja kävi istuskelemassa eri pöydissä ja mietti isoon ääneen, että saakohan täällä oikeesti hengailla. McDonaldsilla on sama meininki. Tarjoilijat olivat arkoja ottamaan kontaktia, mutta eivät kyllä tulleet edes pyydettäessä. Ruoalta odotin paljon, mutta ainakin tällä kertaa pintxot olivat mauttomia, tai sanoisinpa jopa mauiltaan suttuisia; perunatortillasta ei tunnistanut mitä se oli ja vihreät paprikat olivat kitkeriä. Pääruokia oli listalla, mutta niitä ei ollut saatavilla 'tonight'. Patatas bravas ja tartar olivat ok. Viinit olivat hyviä. Tämä saattoi oli alkuhaparointia, joten muutaman kuukauden päästä on tultava antamaan toinen tilaisuus. Ravintolan idea on niin loistava, että toivoisi sen palvelun ja tarjooman toimivan paremmin. baaritiskillä
Minna - 5.12.2016

★ 2.00132

Espanjan herkkuja

Hyviä tapaksia ja pinxhoja - hieman suomalaisella twistillä. Osa Surtados menujen ruoista oli loppunut ja korvaavat ruoat oli toki hyviä mutta hieman "sävellettyjä" olemassa olevista raaka-aineista. Pinxhtosien leivät oli hieman liian rapsakoita ja ehkä liian ohuita. Osa tarjoilijoista kertoi mitä mikin on mutta osalta piti erikseen kysyä. Valittu viini oli todella hyvä. Ravintolan musiikki voisi olla espanjankielistä eikä englanninkielistä teknomusiikkia. Muuten ilmapiiri oli oikein kiva. Suosittelen 
Nina - 5.12.2016

★ 4.00444

Ok

Palvelu hyvää, ruoka ei erikoista. Hieman kahvilamainen ilmapiiri.
Tiia - 3.12.2016

★ 3.00334

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ