TableOnline Icon

Bastardo

Urho Kekkosenkatu 1, Helsinki

Ciao Belli, tervetuloa Bastardoon! Bastardossa tarjoillaan lounasta, drinkkejä ja illallista rustiikkisen italialaisen tunnelman siivittämänä.

Nauti trendikkään rennosta ilmapiiristä yhdistettynä Bastardon omaan tulkintaan perinteisestä trattoriasta ja pizzeriasta. Alkuperäiset pientuottajien raaka -aineet tuodan ravintolaan suoraan Italiasta, jotta vieraat saavat todellisen käsityksen saapasmaan herkullisista antimista. Bastardossa uskotaan tuoreuteen, hyvään ruokaan, viiniin ja riemukkaaseen tunnelmaan! Bastardo on osana uutta Kampin ravintolakeskittymää, Korttelia, joka sijaitsee Kampin kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa! Mangia, mangia che ti fa bene!

Bastardo Helsinki
Bastardo Helsinki
Bastardo Helsinki

2.77

Arvostelut (31)

2.65Ruoka
3.25Tunnelma
2.70Palvelu

Käyntiarvostelu

Lauantaina lounasaikaan ei tullut minkäänlaista ravintolamaista kokemusta. Ostarimeininki. Asiakkaat seilaavat ympäriinsä, etsimässä pöytää, tilaamassa, hakemassa ruokailuvälineitä. Kolme henkilöä ahdettu postimerkinkokoiseen "Mäkkäripöytään" (nimitys seurueen 22 v & 24 v:n antama). Tilaus sählättiin pieleen, mutta asian hyvitys meni lopulta nappiin. Siitä pisteet! Kokin olisi ollut parempi pysyä keittiössä. Kysymys "What do you want then?" ei ollut asiallinen edes puutteellisella kielitaidolla.Kaipasimme myös paikkaa päällysvaatteille.
Sari - 21.1.2017

★ 4.00433

Molto buono

Erittäin hyvä ensikokemus
Nico - 20.1.2017

★ 4.00443

Bastardo

Paikan ulkonäkö hyvä ja nykyaikainen. Mutta 1.On jotenkin outoa että kun kyseessä ravintola ja ruuat pitää tilata siitä tiskiltä. Pöydistä tilaus nostaisi paikan fiilistä. 2.Ruoka (pizzat&pastat) eivät olleet hintansa arvoisia, maku ei ollut kummoinen. 3.Netissä hinnat kun ravintola avattu, nyt jo hinnat olivat korkeampia!!! Miksi? 4.Su ip, Cola oli loppu, juotiin vettä. 5.Kaikille meille jäi fiilis; ei jatkoon
Niklas - 15.1.2017

★ 2.00234

Mukava tunnelma, ok ruoka, mutta palvelussa parantamisen varaa

Söimme pitsat, mitkä olivat hyvänmakuiset, eivät kuitenkaan mitenkään ihmeelliset. Omaan pitsaani kuului yhtenä ainesosana tuore basilika, jota oli ruhtinaalliset neljä lehteä. Tunnelma oli kuitenkin hyvin miellyttävä, musiikki oli mukavaa ja maisemat upeat. Ruuan tilaaminen oli hyvin epäkätevää. Ravintolassa ei ole pöytiintarjoilua vaan tilaus piti käydä tilaamassa tiskillä ja maksaa etukäteen. Ei siinä mitään, mutta ravintolassa oli vain yksi henkilö kassalla ottamassa vastaan tilauksia ja maksuja sekä hoitamassa pöytävarauksia ja ravintolaan tulevia uusia asiakkaita. Näin ollen ruuhkaisena lauantai-iltana jonossa kesti ikuisuus, että ruokaa pääsi tilaamaan. Kahden pitsan valmistuksessa kesti myös tuhottoman pitkä aika, noin tunti. Henkilökunta oli ystävällistä, mutta tuli tunne, että meidät haluttiin vain nopeasti ulos ravintolasta syötyämme, sillä tarjoilija yritti kahdesti jo viedä lautasemme vaikka ruokamme oli vielä kesken. Kukaan ei kysynyt maistuiko ruoka, onko kaikki hyvin tai olisimmeko halunneet jälkiruokaa. Miljöö siis on kunnossa, ruoka on kohtuullista, mutta käytännön asiat ovat ainakin vielä ihan retuperällä.
Liina - 14.1.2017

★ 3.00352

3 pizzas - had to wait forever

We ordered three pizzas and had to wait 1,5 hours for them. Very slow service!
Anna - 13.1.2017

★ 3.00332

Ei hintansa arvoinen

Korkein odotuksin lähdimme testaamaan bastardon. Odotin enemmän - paikka oli huonosti valaistu, taustalla soi täysin paikkaan sopimaton, epäkiinnostava tekno liian kovalla, eli miljöö ei ollut todellakaan kutsuva. Palvelu oli jotenkin epäkiinnistunutta, ruuat tulivat eri aikaan, tyhjät skumppalasit nököttävät pöydän reunalla koko aterian ajan. Punaviinit tarjoiltiin kylmiökylmänä. Alkuruoaksi nauttimamme mozarella kesäkurpitsalla oli mainio, mutta paikan nimikkopizzalta odotin enemmän. Pizza oli "ihan kiva", mutta paikan idean mukaan olisin jotain enemmän kaivannut. Kokonaisuutena välinpitämätön ja etäiseksi jättävä kokemus, joka ei houkuta palaamaan.
Mari - 12.1.2017

★ 2.00222

Lunch at Bastardo Kamppi

The lunch was not worth the €12 I spent for it, unfortunately. The pizza had way too much cheese and not a lot of flavour. My two dining companions had a similar experience - I ate just 1/4 of my pizza while each of them finished only half. The small salad buffet, on the other hand, was really delicious! I would recommend offering the salad buffet as a lunch option - I would come for that. I've eaten pizza for dinner before at Bastardo and really enjoyed it, but somehow the pizza at lunch did not match my expectations at all. The staff, however, was very, very good - especially Massimo! :) And I really like the overall atmosphere of the place.
Ann - 10.1.2017

★ 2.00155

arvostelu

meille kerrottiin että lounaaksi on vain pasta tai pitsaa sitten näiemme toislla ruokailijoilla salaattia
Satu - 9.1.2017

★ 2.00121

Muuten hyvä, mutta...

...lasten ruokatilaukset olivat jääneet jonnekin tietokoneen uumeniin, ja tunnelma alkoi sen takia kiristyä aika pahasti. Virheen huomattuaan ruoat tulivat onneksi suhteellisen pian. Odotusaika oli ylipäätään todella pitkä. Yksi tilattu pizza oli vääränlainen, mutta vaihdettiin sitten nopeasti kiireellä tehtyyn versioon. Kokonaisuudessaan kaikesta sähläyksestä huolimatta ihan ok kokemus.
Antti - 6.1.2017

★ 4.00345

Lounas

Salaatti ei ollut kovin maukasta ja kahviakaan ei voinut tilata pöytään, joten lähdemme muualle kahville.
Jaana - 2.1.2017

★ 3.00232

Mukava ravintola kohtalaisella palvelulla ja ruualla

Tunnelma ravintolassa oli kiva mutta valitettavasti petyimme seurueemme kanssa tilaamiimme ruokiin. Kaikki tilasimme pizzaa joiden pohjat olivat tosi hyvät mutta esimerkiksi itselläni Margarita-tyylinen pizza ei vastannut odotuksia vaan oli miltein täysin mauton. Lisäksi virvoitusjuomien tarjoileminen lämpimänä ja punaviinien tarjoileminen jääkaappikylminä herätti hämmennystä. Menisin ravintolaan silti vielä uudelleen vain antaakseni uuden mahdollisuuden sillä konsepti on kiva.
Tessa - 30.12.2016

★ 3.00242

Arvostelu

Ihana tunnelma ruoka ok, mutta tarjoilijat olivat aivan pihalla. Kolme tarjoilijaa kävivät aluksi kysymyssä juomia eivät edes katsoneet pöytään kun olimme jo ne saaneet, kaikessa meni todella kauan ja esim tiramisua jotka oletan että valmiiksi tehty jouduimme kysymään kolme kertaa.
Satu - 30.12.2016

★ 3.00241

Mrs

Pizza oli mautonta ja lammaspasta vetistä, mautonta ja selkeästi seissyt ennen kuin tarjoiltiin, annoksen päälle oli ehtinyt tulla kuori ja se oli osittain kylmää. Odotimme pitkään että lautasemme haetaan pois, osalta haettiin ja sen jälkeen tarjoilia lähti ilmeisesti tauolle tms? Varauksemme oli 6hlölle, mutta tuntia ennen saimme sen vielö vaihdettua 7hlölle, kiitos siitä.
Jenni - 30.12.2016

★ 3.00242

Kirsi

Varaus järjestelmä toimi Alkupalat tuli kahdessa erässä Pizzojen tulo kesti tolkuttoman kauan - meidät oli unohdettu? Saimme pienen hyvityksen - jälkkäri olisi ollut ehkä parempi hyvitys Näytti siltä että tarjoilija piti meidän puoliamme, kun meidät oli unohdettu? Liian kova äänitaso - keskustelu haastavaa - haittasi viihtyvyyttä - jotain meteliä pehmentäviä materiaaleja kaivattaisiin? Alkupalat alkukantaisia mutta maut kohdallaan Pizzat paksupohjaiseksi pizzoiksi hyviä - kiva sitkeä pohja Mutta päälliset? en ihan tiedä ... oliko taas tyylisuunta joka ei ole ihan minua Pidin astioista ja kalustuksesta Siitä että keittiö oli keskellä ja kesällä odotan näkymää Mutta tämä kerta ei ihan toiminut - tarjoilija/ tarjoilijat olivat ystävällisiä mutta hovin oloinen iso kaveri oli "venäläisittäin" epäkohtelias ei meille mutta me näimme ja tunnelma tuntui
Kirsi - 29.12.2016

★ 2.00323

Nojoo

Olin etukäteen varannut pöydän neljälle lounaalle, mutta tästä ei ollut tullesamme tietoakaan. Nettisivujen perusteella en ymmärtänyt että pelkästään lounaslistaa saa lounas aikaan.
Misa - 22.12.2016

★ 3.00434

Hienot puitteet Kampin Korttelissa, hiukan alkuakangertelua

Hienot tilat uudessa Korttelissa mutta ravintolan palvelu ja ruoka etsii vielä hiukan itseään. Sisään tullessa vallitsi sopiva sekoilu ihmisiä jonossa maksamassa, tulossa, menossa, tilaamassa - jäi täysin epäselväksi mihin mennä ja mitä tehdä. Myös ruoka (pizza) oli vielä hiukan vaiheessa, ok mutta ei mitään extraa.
Christoffer - 21.12.2016

★ 3.00343

Review

The food was excellent. We just had to wait long because the restaurant was busy. The young boy waiter was very polite.
Jenni - 21.12.2016

★ 5.00544

Lounaskokemus

Söimme 5 henkilön seurueena, josta neljä tilasi päivän pizzat ja minä pasta-annoksen lounaslistalta. Pizzakone näytti toimivan, mutta minun pastani unohtui ja jouduin odottamaan pitkään. Kun sitten huomautin asiasta, tuli annos nopeasti. Pasta ei kyllä vastannut ollenkaan odotuksiani. Simpukka-makaronia ja erittäin vähän kastiketta. Odotin vähintään ravintola Benjam'sin tasoista herkullista annosta, mutta petyin.Edes vähän enemmän juustoa tai muita höystöjä.
Juha - 20.12.2016

★ 3.00123

Ei juma mikä rafla :D

Oli kyllä ala-arvoisen surkeaa palvelua. Ruuat olivat pöydässä vasta 45min pöytään istumisen jälkeen. Viereinen seurue sai ruokansa meitä aiemmin vaikka he saapuivat paikalle vasta meidän tehtyämme tilauksen. Tarjoilijat eivät olleet perillä juurikaan mistään. Liian vähän liian huonosti koulutettua henkilökuntaa. V-mäinen palveluasenne, tarjoilijat eivät tienneet ruuista tai viineistä. RUUAT SAAPUIVAT PÖYTÄÄN ERI AIKOIHIN! KAHDEN HENKILÖN SEURUE!! Ruokajuomat järjettömän hintaisia. Pizzat olivat hyviä sekä perustellun hintaisia, tosin palvelun taso meinasin johtaa maksamatta lähtemiseen jo ennen ruokien saapumista.
Nicholas - 20.12.2016

★ 2.00311

Bastardo

Ok paikka ja ruoka. Ei mitään makuhermoja räjäyttävää. Palvelussa vielä kankeutta
Hanna - 19.12.2016

★ 3.00332

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ