TableOnline Icon

Blue Peter

Vattuniemen puistotie 1, Helsinki

Blue Peter on vuonna 1976 perustettu merenrantaravintola, joka sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa HSK:n pursiseuralla.

Ravintolasta aukeaa merelliset näkymät useaan eri suuntaan. Merisalissa tarjoillaan arkisin kolmen ruokalajin liikelounasta ja iltaisin tilassa voi nauttia Bistromenun kausittain vaihtuvia antimia. Maittava ja suosittu buffetlounas on tarjolla arkisin Salissa. Iltaisin tila taipuu erilaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Loungessa voi viihtyä lasillisen tai kahvikupposen äärellä. Rentoa ruokaa voi nauttia Bistrossa ja kesäisin myös terassilla. Blue Peterin kautta voi myös varata pursiseuran Klubitalon tiloja niin yritys- kuin yksityiskäyttöön.

Blue Peter Helsinki
Blue Peter Helsinki
Blue Peter Helsinki
Blue Peter Helsinki
Blue Peter Helsinki
Blue Peter Helsinki
Blue Peter Helsinki
Blue Peter Helsinki
Blue Peter Helsinki

4.25

Arvostelut (4)

4.00Ruoka
3.50Tunnelma
4.00Palvelu

Joululounas

Palvelu oli rauhallista, osaavaa ja 6 vuotias lapsi huomioitiin hyvin. Ainoa miinus oli se, että ruoka ei ollut kuumaa. Ymmärrän vaikeuden buffet-pöydässä.
Marja-liisa - 5.12.2016

★ 4.00445

ruokailu

Sekava tunnelma,kävelimme itse pöytään,jossa näimme kyltin" varattu",koska meillä oli pöytävaraus. Emme oikein tiennyt ,missä jonossa ppitäsiis seistä ja kysyä pöytää...
Karin - 22.8.2015

★ 4.00433

Hyvä paikka

★ 4.00

Mahtava

★ 5.00

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ