TableOnline Icon

Bryggeri Helsinki

Sofiankatu 2, Helsinki

Bryggeri Helsinki on Helsingin ydinkeskustaan toukokuun 2013 alussa avattu panimoravintola.

Bryggeri on jatkoa Helsingissä sen alkuajoista lähtien harjoitetulle panimotoiminnalle ja kaikki Bryggerin omat oluet tehdään paikan päällä ravintolan kellarissa. Ravintolan ajatuksena on valmistaa puhtaista raaka-aineista alusta loppuun valmistettua sesongin mukaista ruokaa, ja tietysti olutta, joka tälle ruoalle sopii! Kaikille ruokalistan annoksille löytyy olut- ja viinisuositukset. Bryggerissä voit nauttia sopivan mutkatonta pubiruokaa, laajempia menukokonaisuuksia suositusoluineen tai järjestää yksityistilaisuuksia. Ravintola tarjoaa myös lounasta arkisin ma-pe klo 11-14.30. Ravintola ottaa vastaan isoja ryhmiä, sillä saliin mahtuu ruokailemaan jopa 130 asiakasta.

Listattuna seuraavilla erikoissivuilla:

Ryhmävaraukset TableOnlinen ravintoloissa

Lue lisää:

City 23.9.2016: Bryggeri – painolaitteet laulavat oman baarin alakerrassa
Bryggeri Helsinki HelsinkiBryggeri Helsinki HelsinkiBryggeri Helsinki HelsinkiBryggeri Helsinki HelsinkiBryggeri Helsinki HelsinkiBryggeri Helsinki HelsinkiBryggeri Helsinki HelsinkiBryggeri Helsinki HelsinkiBryggeri Helsinki Helsinki
Arvostelut

4.14 / 5

Arvostelut (742)

4.10Ruoka
4.10Tunnelma
4.30Palvelu

Kiitos!

Alakerta jotenkin kolkko, mutta ruoka oli loistavaa!
Marthina - 8.12.2018

★ 4.00444

Hirvimakkara

Tykkäsin hirvimakkarasta, juurekset olisin halunnut vähän kypsemmiksi ja enemmän. Nyt ne jäi aika raaoiksi. Sit alkuruokana oli portobello sientä. Maku oli 5/5 (sipulisose erittäin hyvä) mut annoskoko 3/5. Isompi sieni ensikerralla! Vehnäolut on teidän bravuuriolut!
Kimmo - 8.12.2018

★ 5.00454
Näytä lisää
Erikoisala

ViiniOlut
Avoinna

MA
11-00
TI
11-00
KE
11-00
TO
11-00
PE
11-00
LA
12-00
SU
-

4.14

Arvostelut (742)

4.10Ruoka
4.10Tunnelma
4.30Palvelu

Kiitos!

Alakerta jotenkin kolkko, mutta ruoka oli loistavaa!
Marthina - 8.12.2018

★ 4.00444

Hirvimakkara

Tykkäsin hirvimakkarasta, juurekset olisin halunnut vähän kypsemmiksi ja enemmän. Nyt ne jäi aika raaoiksi. Sit alkuruokana oli portobello sientä. Maku oli 5/5 (sipulisose erittäin hyvä) mut annoskoko 3/5. Isompi sieni ensikerralla! Vehnäolut on teidän bravuuriolut!
Kimmo - 8.12.2018

★ 5.00454

Kiitos!

Ruoka oli hyvää ja juomaa riittävästi.Ja palvelu pelasi moitteettomasti, kiitokset siitä!
Simo - 5.12.2018

★ 5.00555

HYVÄÄ OLI

Ruoka oli perinteistä ja maukasta.
Kaija - 3.12.2018

★ 4.00444

Kiva paikka

Hyvää ruokaa, hinta-/laatusuhde erinomainen. Verhon viereisessä pöydässä oli todella vetoisaa.
Teppo - 24.11.2018

★ 4.00444

Erinomainen ruoka ja palvelu.

Saimme perusteellisen esittelyn oluista ja paikan historiasta. Ruoka oli todella hyvää. Myös erikoistoiveisiimme vastattiin lämpimästi.
Pirkka - 19.11.2018

★ 5.00545

Hyvää ruokaa

Hyvää ruokaa ja sitä on riittävästi
Mika - 17.11.2018

★ 4.00534

Erinomainen

Palvelu erinomaista, meidät huomioitiin heti kun saavuimme ja tilaukset saapuivat nopeasti. Kiitos henkilökunnalle kivan illan onnistumiseta.
Anna-liisa - 15.11.2018

★ 5.00455

Bryggeri

Alkuillasta ravintola oli melko tyhjä
Nils-olof - 14.11.2018

★ 4.00434

Illallinen olutvalikoimalla

Kiitos paljon. Kyypparin keihästys oli piste i:n päällä.
Antti - 14.11.2018

★ 5.00555

Pettymys/Disappointed

Sellainen tunne on monessa ruoassa ja juomassa, kun on ollut siellä aikaisemminkin, että finedining hinnat ja annokset pienenevät!! Puhuin äskettäin vehnäolutystäväni kanssa ja todettiin molemmat että se on vehnäolut on vetisempi kuin ennen!!. Sitten ruokaan..minulla on sen verran ikää jo että olen nähnyt melko monta alkuruokaa sekä suomessa että ulkomailla mutta tämä oli kaikkien aikojen ENNÄTYS!! Pienin alkuruoka ikinä. Nyt en liiottele mutta ne jotka tietää miten suuri on suomalainen leijona postimerkki niin minun tartarliha alkupala oli sen suuruinen (13€) ja vaimon oli riimilohi(13,50€)....sama koko mutta hieman korkeampi annos!!!! Sen söi yhdellä haarukan liikkeellä suuhun joten tämänkokoiset "annokset" ovat yleensä keittiön tervehdys. Jotain Dijon-possua söin missä oli max max 100g lihaa. Sirtuunanmakuinen bearnaisekastike oli hauska uusi makuelämys. Tyttären hampurilainen oli ihan ok! Jälkiruoat ihan hyviä....mutta mukavan miestarjoilijan väsäämä Irish Coffee oli surkeimmasta päästä eikä siis hajuakaan miten se tehdään...suunnilleen iso lasi kahvia.. Emme tule toista kertaa enkä suosittele kenellekkään. Hyvä seura ja mukava miestarjoilija olivat ++
Tomppa - 13.11.2018

★ 2.00123

Ystävien kesken illallinen

Kiva ilta. Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu. Ehkä hiukan meluisa ruokasali. Kokonaisuutena onnistunut ilta!
Benny - 9.11.2018

★ 4.00534

Palaute ruuasta

Hei, meiltä oli eilen 5 hlön pöytäseurue illallisella ravintolassanne. Ravintolan sisustus ja ilmapiiri oli oikein miellyttävä. Palvelu oli hyvää, mutta pääruuaksi tilasimme suositellun Bryggerin makkaralautasen, joka oli jaettava annos. Mielestämme annos oli vähän pettymys. Olin kuvitellut jotain hienoa makuelämystä, mutta annos oli melko pieni ja aika mielikuvitukseton ja maku oli melko keskinkertainen lounaselämys.
Heidi - 3.11.2018

★ 3.00344

Super nice!

Everything was perfect, I just wish there was an option to add a candle to a cake for a birthday. Thank you for reserving my table after the time I reserved it, because we had to wait for the Ferry from Suomenlinna... There was many people coming back that day.
Odet - 3.11.2018

★ 5.00555

Illallinen

Illallinen ravintola Bryggerissä. Ilta alkoi Shampanjalla ja pienellä yllätyksellä keittiöstä. Alkuruuaksi pöytään tartareita ja portobelloa. Sekoitetut tartarit ovat vain minun juttuni. Olen myös tullut siihen lopputulokseen että tartar määrittelee paljon ravintolan tasosta. Tälläkin kertaan tartar oli aivan timanttia. puolukat antoivat hauskan uuden vivahteen annokseen. Juomaksi suositusten mukaan Talon oma IPA. Pääruuaksi pöytäseurueemme valitsi listalta, hirvimakkaraa, flank steakia, haukea ja kurpitsaa. Annokset toimivat ja flankin kypsyys oli loistava. Juomiksi Suositus viinejä ja olutta. Tässä vaiheessa voi jo kertoa että tämä ravintola osaa ruuan ja oluen yhdistömisen todella hyvin. Koska olimme venyttäneet mahalaukkumme kunnolla valmiiksi niin otimme vielä juustot ( kolmea erilaista ja hilloja) ja All in jälkiruuat, jossa samalle lautaselle tulee molemmat jälkiruuat. Mikä on erittäin hauska tapa syödä yhdessä jälkiruokia seurueen kesken. Lasiin portviiniä ja vähän lisää olutta vielä. Palvelu aivan loistavaa ja iloista. Kiitos Keittiölle ja Karolle loistavasta duunista. Terveisin MH & MH
Markus - 1.11.2018

★ 5.00545

Kiitos hyvästä palvelusta!

Kiitos hyvästä palvelusta. Ruoka oli tosi hyvää ja tarjoilu toimi hyvin.
Annika - 31.10.2018

★ 5.00555

Ilta Reyggerissä

Talon vati ruokineen oli erittäin maukas. Tummasuklaa punajuuri.... jälkiruoka oli kaunis mutta ei siinä paljon herkuteltavaa ollut.
Johanna - 27.10.2018

★ 5.00455

Dinner with friends

Very friendly service
Leena - 26.10.2018

★ 4.00234

Hyvää olutta ja palvelua.

Hyvää olutta ja palvelua.
Lauri - 20.10.2018

★ 5.00455

Palvelu

Tarjoilijoilla taisi olla liian paljon töitä , valitettavasti palvelu kärsi aika paljonkin.
Charlotta - 12.10.2018

★ 3.00442

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

RAVINTOLOITSIJA, LUE LISÄÄ!