TableOnline Icon

C

Rautatienkatu 20, Tampere

Ravintola C valittiin Vuoden ravintolaksi 2011 Suomen Gastronomisen Seuran toimesta.

Perusteluina oli mm. sesonkeja noudattava ruoan valmistus ja laadukkaita raaka-aineita arvostava linja sekä ruiokien ja viinien tarkka yhteensovittaminen. Näillä eväin ravintola C on vakiinnuttanut paikkansa kulinaristien suosiossa. Ravintola C sijaitsee Tampereen keskustassa Rautatienkadulla ja siellä vallitsee mutkaton ja rento ilmapiiri, jossa voi nautiskella herkullisita annoksista yhdistettynä annoksiin sopiviin viineihin. A la Carte illallista tarjoillaan tiistaista lauantaihin.

C TampereC TampereC TampereC TampereC TampereC TampereC TampereC TampereC TampereC TampereC Tampere
Arvostelut

4.70

Arvostelut (553)

4.40Ruoka
4.45Tunnelma
4.65Palvelu

ravintola c

Mielikuvitusrikasta, asiantuntevaa, erittäin maukasta ruokaa, mutta hieman liian suolaista.
Pirjo - 22.4.2017

★ 4.00455

Maistuva illallinen

Loistavaa palvelua ja erinomainen viinimenu.
Anni - 22.4.2017

★ 4.00445
Näytä Lisää

4.70

Arvostelut (553)

4.40Ruoka
4.45Tunnelma
4.65Palvelu

ravintola c

Mielikuvitusrikasta, asiantuntevaa, erittäin maukasta ruokaa, mutta hieman liian suolaista.
Pirjo - 22.4.2017

★ 4.00455

Maistuva illallinen

Loistavaa palvelua ja erinomainen viinimenu.
Anni - 22.4.2017

★ 4.00445

Menu

Palvelu oli erinomaista, menun ruoat tulivat tasaiseen tahtiin emmekä joutuneet odottamaan missään kohtaa liian kauaa. Erittäin pätevät ja mukavat tarjoilija. Tyylikäs ravintola. Suomalaisuus ehdottomasti plussaa. Sitten kommentteja menun ruoista, joka on tietysti jokaisen omista mieltymyksistä kiinni. Mutta Rekolan palsternakkaa ja kantarellia oli erinomainen, monia erilaisia hyviä makuja. **** Hauen mätiä, heinää ja mallasta: mäti ei ollut minun makuun, mutta seuralaiseni tykkäsi siitä. **** Pyhäjärven kuhaa ja maa-artisokkaa Piippolan tilalta oli korvattu hauella. Kun itse kalastellaan kesäisin niin hauki on yleensä se kala jota ei haluta saada ja siitä tulee vähän halvempi kuva, eikä se ikävä kyllä voita siian tai ahvenen makua. Mutta oli silti ok annos. **** Uuskaarlepyyn Vuohta ja Rekolan porkkanaa: Tämä on sitten semmoinen jonka mausta en pidä yhtään eli vuohi ja lammas. Mutta vuohen liha oli mureaa eli siitä +. Ja lisukkeet oli ok. **** Kotimaista juustoa oli erittäin vahvan makuinen sinihomejuusto. Pidän sinihomejuustosta, mutta tämä oli melko voimakas ja tuhti paketti. **** Metsämustikkaa ja Rekolan Kauraa: mielenkiintoinen, erilainen, kaurajäätelö ei tällä kertaa miellyttänyt kuitenkaan makuhermoja. Annokset olivat upean näköisiä, paljon erilaisia makuja, mutta odotukset eivät täysin täyttyneet. Mutta jään seuraamaan menuja ja ehdottomasti tulen kokeilemaan uudestaan jotakin toista. Kokonaiskuva oli positiivinen.
Jonna - 22.4.2017

★ 5.00355

palaute

Vaikka ravintola oli täynnä, palvelu oli joustavaa eikä ollut turhaa odottelua. Jälleen kerran totesin kuinka mukavaa on, että ruoka esitellään ja viineistä kerrotaan muutakin kuin rypäleen nimi.
Tuula - 21.4.2017

★ 5.00555

Lankalauantain iltaruokaa

Hyviä makuja.
Pirjo - 15.4.2017

★ 5.00555

Täydellisen upea illallinen

Makuhermoja hivelevä kokemus. Jokainen yksittäinen annos huolella suunniteltu ja toteutettu. Ruuan ja juoman yhteensopivuus on ensiluokkaista. Kannatti varata aikaa ja pysäyttää kiire näin loistavan kokonaisuuden äärellä.
Antti - 15.4.2017

★ 5.00555

Keittiön yllätykset = +

Keittiön yllätykset iso plussa. Jälkiruoka päivän juusto eli juustomoussekakku ei ollut hyvänmakuinen. Lista ei tehnyt etukäteen netistä katsottuna hyvää vaikutelmaa. Valinnanvaraa voisi olla hieman enemmän.
Venla - 14.4.2017

★ 4.00455

vain positiivista!

Kiitos mahtavasta ruoasta ja palvelusta. Pienet pyyteettömät lisäyllätykset kokkien kera kruunasi illallisen. Varmasti tulen toistekin. Suosittelin Teitä jo muutamalle taholle. Terveisin Heikki Norri
Heikki - 12.4.2017

★ 5.00555

Ravintola c

Mainiota innovatiivista lähiruokaa
Sari - 8.4.2017

★ 4.00434

Erinomainen !

Erinomainen ja mielenkiintoinen ruoka. Kuuden ruokalajin menulle valitut viinit täydensivät makumaailmaltaan kiehtovia ruokalajeja. Paikka sinänsä oli hieman ahdas, pöytäämme aivan oven vieressä ja vaatenaulakon vieressä .... aluksi harmitti, mutta kun ruoka ja viini alkoi tulla pöytään niin tämäkin harmitus hävisi. Tarjoilu oli ystävällisesti ja asiantuntevaa ... ehkä hieman "mekaanista". Mutta C on varmasti Tampereen parhaiden ravintoloiden joukossa ... ja tähän asti kokeilemista me paras!
Timo - 7.4.2017

★ 5.00544

Uudestaan

Hyvää oli, tullaan uudestaan.
Juha - 6.4.2017

★ 5.00555

Kohtalainen

Kohtuullinen
Jaana - 6.4.2017

★ 4.00345

Dinner

Excellent!
Riia - 5.4.2017

★ 5.00555

Illallinen

Aivan upeita makuja annos toisensa perään. Kymmenen +++
Tuula-marja - 5.4.2017

★ 5.00555

Arvostelu

Kannattaa käydä
Keijo - 1.4.2017

★ 5.00455

Kaksi erittäin tyytyväistä asiakasta

Olimme vaimoni kanssa ensimmäistä kertaa syömässä ravintolassanne ja otimme molemmille kasvismenun viineillä. Jokainen ruokalaji oli erittäin maistuva ja arvostimme suuresti myös ravintolan ideologiaa josta tarjoilijanne meille hiukan kertoi ruokailun jälkeen. Odotamme innolla seuraavaa mahdollisuutta vierailla ravintolassanne.
Janne - 1.4.2017

★ 5.00555

Arviointi

Jo ennalta oli hyvä mielikuva, mutta oma kokemus ylitti odotukset. Välillä keskustelu unohtui, kun taidokkaat annokset käänsivät huomion itseensä. Palvelu oli hyvää, ja keittiön yllätysterveiset ilahduttivat pöytäseuruetta.
Anni-laura - 31.3.2017

★ 5.00555

Illallinen kahdelle kulinaristille

Huippu ravintola kaikilta osin, Menu hyvin koostettu,viinit kohdallaan ja kaiken kruunaa kaunis esille laitto miellyttävällä ammattilaisten tarjoilulla, suosittelut fine diningin ystäville
Timo - 31.3.2017

★ 4.00535

Palaute / c /

Valitsimme C:n, sillä molemmat kiinnostuimme hanhesta pääruokana. Istuimme pöytään ja ennen menun esittelyä oli tilattava alkumaljat. Vasta tämän jälkeen menu tuotiin tiedoksi, hanhi oli vaihtunut vuoheen. Vuohi ei ole kovinkaan innostava raaka-aine, omaperäinen maku ei iske meihin. Tässä vaiheessa kuitenkaan emme haluneet enää vaihtaa paikkaa, vaan päätimme antaa mahdollisuuden vuohellekin. Vettä joutui odottamaan kohtuuttoman kauan ja muutenkin tarjoilijamme haparoi jokaisen ruokalajin esittelyssä. Kokemus oli kiusallinen. Toinen tarjoilija esitteli viinit, hänellä hyvä ja rento ote, mutta olisin kyllä kaivannut tietoa miksi ko viinit on annoksille valittu, tuottajan nimen lukeminen ei varsinaisesti kerro itse tuotteesta juurikaan. Menusta jäi mieleen vahva yliyrittäminen ja raaka-aineiden kanssa liian pitkälle viety kikkailu, jolloin lopputulos oli melkoinen sekamelska. Ensimäinen tervehdys oli loistava. Toinen vähän tylsä. Alkuruoka 1 oli hukannut kaikki kanttarellin aromit ja annos oli liian rasvainen, makea ja talvinen. 2. oli loistava, terva hieman liian dominoiva kylläkin. 3. Hyvä, mutta tylsä. 4. Aikalailla kammottava. Vuohi on todella haastava raaka-aine, eikä tämä kokemus kyllä nyt saanut pisteitä kotiin. Villan maku jäi suuhun. 5. Oli hyvä, tosin juustoa nyt on vaikea pilata. Pisteet mesiangervosta. 6. Ok, mutta laimea lopetus. Jos tämä on Tampereen parasta antia, en valitettavasti näe syytä palata. Toivottavasti kuitenkin kyseessä oli vain meidän kohdalle sattunut heikompi hetki. Vertailu viime viikon käyntiin grönissä vaan sattuu sieluun. Vähemmän euroja ja paljon enemmän wauta. Olen pettynyt käyntiin kokonaisuudessaan, harmi.
Panu - 31.3.2017

★ 2.00221

Illallinen

Tila vaatisi pientä kasvojenkohennusta. Pöytäliinamme oli likainen, tarjoilijoilla oli erilaiset työasut, jotka olisivat vaatineet silitysrautaa.
Pekka - 25.3.2017

★ 3.00544

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ TABLEONLINEEN
Liity sähköpostilistallemme