TableOnline Icon

Chef & Sommelier

Huvilakatu 28, Helsinki

Chef & Sommelier on pieni, 25- paikkainen ravintola Helsingin Ullanlinnassa.

 Raaka-aineet ovat tämän ravintolan helmi - sesongin mukaiset luonnossa kasvavat ja luonnonmukaisesti viljellyt kasvikset, luomu- sekä villi liha ja villikala esiintyvät aina ruokalistoilla, ja puhtaista raaka-aineista käytetään kaikki mahdollinen ruoanlaittoon. Käsin ei tehdä pelkkää ruokaa, vaan poimitaan villikasveja sekä villjellään itse. Kesäisin menu on varsin vihreä, ja taas talvella on tarkoitus löytää tutuista juureksista sekä säilötyistä kasviksista ja marjoista uusia ulottuvuuksia. Chef & Sommelierissa on henkilökohtainen palvelu, kokit tarjoilevat ruokia ja mielellään palvelevat asiakkaita. Syödä voi pitkän kaavan mukaan, 7- tai 9 ruokalajia tai sitten valita itse yhdeksästä ruokalistalla olevasta annoksesta mieleisensä 4 tai 5 ruokalajia. Avoinna tiistaista lauantaihin aina klo 18 alkaen, tervetuloa!

Chef & Sommelier Helsinki
Chef & Sommelier Helsinki
Chef & Sommelier Helsinki
Chef & Sommelier Helsinki
Chef & Sommelier Helsinki
Chef & Sommelier Helsinki
Erikoisala

Luomu
Tunnelma

RentoKotoisa
Ominaisuudet

Guide Michelin

4.74

Arvostelut (379)

4.45Ruoka
4.60Tunnelma
4.80Palvelu

Todella hyvää ruokaa

Eittäin hieno kokemus, elämyksellistä ruokaa. Ainut pieni miinus ravintola on hieman ahdas. Mutta se taas tuo tunnelmaa, joten ei haitannut suuremmin.
Mikko - 20.10.2016

★ 5.00545

One minor point

I appreciate how hard you tried to provide vegetarian fare. Everything in your restaurant is excellent, and of course, you may get few to no vegetarian/vegans, so this may not be an issue for you at all. But there is some scope for improvement on that front - the presentation was fine; the taste needs a little work, I hope you don't mind my saying.
Arvind - 19.10.2016

★ 4.00355

Loistava ravintola, pientä parannettavaa kuitenkin

Moi, kiitos mahtavasta illallisesta. Mukava palvelu pelasi ensikohtaamisesta aina oven sulkeutumiseen takana päin. Söimme 7-ruokalajin menun. Muutamat asiat olivat todella loistavia (esim. leipä, välijälkiruoka, haukimunakas), mutta monissa jäi myös paljon toivomisen varaa. Pohdimme pitkään millä sanalla kuvailisimme annoksia, mutta emme päätyneet mihinkään. Mutta monista puuttui ehkä selkeä maku, joka muut maut olisivat tukeneet - annoksissa oli hienoja yksittäisiä komponentteja ja vaikka kokonaisuuskin toimi, niin joistain jäi silti hieman vaisu olo. Omaan makuuni olisi voinut olla enemmänkin makua, esim. pitkään haudutettu härkä oli ainoastaan miedossa liemessä ja lisukkeetkin olivat mietoja - vaikkakin todella loistavan makuisia. Yritän ehkä sanoa, että esim. Grönissä/Emossa annoksissa on hieman enemmän selkeitä makuja, joihin on helppo tarttua ja sitten nauttia niitä ympäröivien komponenttien kanssa. Olen kuitenkin useasti suositellut teitä ystävilleni, joten arvostelun ei ole tarkoitus olla jyrkkä, mutta tarkoitus on antaa rehellinen mielipide, josta ehkä on hyötyä teille :)
Eemeli - 19.10.2016

★ 4.00355

Liian keskinkertaista

-palvelussa liian kiireen tuntu -ruokien asettelu ei ollut kovin esteettistä, se on kuitenkin iso osa palvelukokemusta -astiasto samoin kovin arkista -kokonaisvaikutelmaksi jäi ihan ok, mutta se tunne jäi puuttumaan, että nyt olisi kohdannut jotain poikkeuksellisen hyvää ja vaikuttavaa, sitä muistijälkeä eilinen kokemus ei jättänyt meihin -pienet asiat pitää tehdä paremmin, niistä kuitenkin muodostuu se kokonaisvaikutelma -leivät olivat huippua ja oikeastaan illan parasta antia -jälkiruoan punainen kastike herätti ihmetystä, sillä oli pelkästään värifunktio, ei maistunut oikeastaan miltään
Heikki - 19.10.2016

★ 3.00333

Erinomainen hääpäiväillallinen

Kiitos!
Karoliina - 19.10.2016

★ 5.00455

Hieno kokemus!

Mielenkiintoisia aterioita ja luovasti toteutettu. Viinit olivat erinomaisia. Parhaimpia valkoviinejä mitä olemme juoneet.
Mikael - 14.10.2016

★ 5.00555

Kokkivieras Oslosta

Oslolaisen ravintola Kontrastin keittiömestarin Mikael Svenssonin kanssa tehty menu oli erinomainen. Viinit olivat jälleen mukavasti valtavirrasta poikkeavia uusia tuttavuuksia.
Juha - 11.10.2016

★ 5.00555

Wonderful evening

Wonderful as usual! Regards to the chef and the sommelier as well, you guys did it again. Missed you and was so happy to be back. Thank you for a wonderful time!
Christoph - 11.10.2016

★ 5.00555

okpa hyvinkin

loistava nuudeliannos, taivaallinen omeletti ja mielenkiintoinen jäätelö -possu ja silakka yhdessä?, liharuoka jakoi mielipiteet. meidän käymistä tähtipaikoista lokoisin ja kotoisin.
Petteri - 8.10.2016

★ 4.00454

Kiitos hyvästä ruoasta

Hyvä palvelu. Miellyttävän nopeaa ja joustavaa (vähän liiankin nopeaa, jäi yksi annos puoliksi syömättä...). 7 lajin menu oli aivan riittävää. Jotkut pelottelivat että täytyy mennä syömään siellä käytyään. Ei pitänyt paikkaansa. Hyviä raaka-aineita. Kiva, että jaksatte kertoa jokaiselle hieman raaka-aineista ja annoksista. Se antoi kivan lisämausteen ruokaan.
Juha - 8.10.2016

★ 5.00545

Tyynela

Great place!
Cecilia - 6.10.2016

★ 4.00445

One of the best experiences ever!

We travel the world looking for extraordinary food experiences. We have been to the best ranked restaurants according to The Pellegrino Top 50 and Michelin Guide. Chef and Sommelier, both of whom will talk to you and serve you personally, definitely ranks among the top for the innovative and tasty menu that they offer. The beet root salad and the beef shank were to die for. The wine pairings are bold and creative with wines from Austria and Mallorca that fit perfectly with the menu choices. Definitely worth another visit.
Renato - 5.10.2016

★ 5.00555

-

Ruoka oli hyvää, mutta jäin vielä kaipaamaan jotain lisäyllätystä esim. tuoreita kukkia, versoja tai metsäsieniä. Tila on ahdas ja hetkittäin meluisa. Palvelu ja henkilökunnan innostuneisuus ylittivät korkeimmankin riman. Kokonaisuutena tässä oli käsillä ylivertainen asiakaskokemus.
Salla - 5.10.2016

★ 5.00445

Kiitos

Vietimme ihanan illallisen hääpäivän kunniaksi. Ihanaa, että koko väestä huokuu intohimo omaa työtä kohtaan. Suosikkimme olivat kaali, kaskinauris ja puolukkasorbetti. Mestariteoksia kaikki. Kiitos. Ystävällisin terveisin, Mikael Sabbah
Mikael - 4.10.2016

★ 5.00555

Kaupungin kivoin

Kolmas kerta toden sanoo. Aina yhtä hieno fiilis ja lämmin tunnelma. Tekevät tunteella ja tykkäävät työstään. Erikoispisteet kanttarellijäätelöstä ja tomaattijälkkäristä.
Jussi - 29.9.2016

★ 5.00555

Very Pleasant evening

Will Return
Much - 29.9.2016

★ 5.00555

Best of Helsinki

Innovative and well-balanced tasting-menu with a perfect wine-parring. A really nice interpretation of Finland and the Nordic Food trend. Friendly and welcoming straf with a real interest in the guests.
Beate - 24.9.2016

★ 5.00545

innovatiivinen ruoka ja rento meininki

Innovatiivinen ruoka ja rento meininki. Viinit ja erityisesti pari annosta olivat kerta kaikkiaan loistavia ja yllättäviä. Ei turhaa jäykistelyä tai hienostelua vaan lämmin tunnelma. Yllättäviä raaka-aineita
Nella - 24.9.2016

★ 5.00554

Palaute

Kaikin puolin onnistunut kokemus. Hyvää ruokaa, hyvä palvelu. Pieniä nyansseja, jotka eivät tehneet kokemuksesta täydellistä. Hetkittäin hieman liikaa hälyä, jossain kohtaa salihenkilökunnan toiminta meni vähän ristiin (mutta paikkasitte myös hyvin toinen toisianne) ja jotain sellaista. Eivät kuitenkaan varsinaisesti häirinneet kokemustamme. Tulemme mielellämme uudelleen!
Mira - 24.9.2016

★ 4.00445

Kannatti käydä

Ihania makuja, magee tunnelma. Jälkiruuassa yllättävä ja toimiva tomaatti-raparperi-makuuparvi, nam! Juomat mainioita! 7 ruokalajin menu oli syöty läpi 2 tunnissa, olisimme viihtyneet pidempäänkin. Siksi neljä, ei viisi tähteä yleisarvosanaksi.
Katarina - 23.9.2016

★ 4.00555

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ