TableOnline Icon

Chef & Sommelier

Huvilakatu 28, Helsinki

Chef & Sommelier on pieni, 25- paikkainen ravintola Helsingin Ullanlinnassa.

Raaka-aineet ovat tämän ravintolan helmi - sesongin mukaiset luonnossa kasvavat ja luonnonmukaisesti viljellyt kasvikset, luomu- sekä villi liha ja villikala esiintyvät aina ruokalistoilla, ja puhtaista raaka-aineista käytetään kaikki mahdollinen ruoanlaittoon. Käsin ei tehdä pelkkää ruokaa, vaan poimitaan villikasveja sekä villjellään itse. Kesäisin menu on varsin vihreä, ja taas talvella on tarkoitus löytää tutuista juureksista sekä säilötyistä kasviksista ja marjoista uusia ulottuvuuksia. Chef & Sommelierissa on henkilökohtainen palvelu, kokit tarjoilevat ruokia ja mielellään palvelevat asiakkaita. Syödä voi pitkän kaavan mukaan, 7- tai 9 ruokalajia tai sitten valita itse yhdeksästä ruokalistalla olevasta annoksesta mieleisensä 4 tai 5 ruokalajia. Avoinna tiistaista lauantaihin aina klo 18 alkaen, tervetuloa!

Chef & Sommelier HelsinkiChef & Sommelier HelsinkiChef & Sommelier HelsinkiChef & Sommelier HelsinkiChef & Sommelier HelsinkiChef & Sommelier Helsinki
Arvostelut

4.73

Arvostelut (511)

4.70Ruoka
4.70Tunnelma
4.75Palvelu

Lauantai-ilta

Ruoka meni jo hieman kikkailun puolelle
Seppo - 18.3.2017

★ 4.00455

Viiden tähden illallinen

Erinomaista ruokaa jännittävistä raaka-aineista. Ystävällinen palvelu ja rento tunnelma.
Leena - 17.3.2017

★ 5.00555
Näytä Lisää
Erikoisala

Luomu
Tunnelma

RentoKotoisa
Ominaisuudet

Guide Michelin

4.73

Arvostelut (511)

4.70Ruoka
4.70Tunnelma
4.75Palvelu

Lauantai-ilta

Ruoka meni jo hieman kikkailun puolelle
Seppo - 18.3.2017

★ 4.00455

Viiden tähden illallinen

Erinomaista ruokaa jännittävistä raaka-aineista. Ystävällinen palvelu ja rento tunnelma.
Leena - 17.3.2017

★ 5.00555

Odotusten mukainen paitsi...

Otimme viiden ruokalajin vaihtoehdon. Todella mielenkiintoinen menu, ja yllattavakin esim "alku drikki" missa kuusentuoksu ja maukas liemi yhdistyivat, jännä aistien herattely . Tosin hapankermaa oli kaytetty aika monessa ruokalajissa mutta kun siita pitaa ei se ole ongelma. Mutta jalkiruoka, joka oli tehty katajasta ja suolaisesta mustikkakastikkeesta oli liian kokeellinen meidan makuun, itseasiassa siita jäi todella tympea maku suuhun, Itse jatin sen syomatta. Ehkapa jalkiruokaan voisi miettia toisen vaihtoehdon, kausituotteitahan on muitakin kuin havupuut. Olemme ulkomailla asuvia ja kaymme Suomessa kerran pari vuodessa. Yritimme viime vuonna varata poytaa mutta emme silloin onnistuneet. Varmasti tulemme viela uudelleen.
Ritva - 16.3.2017

★ 4.00455

Thank you once again for a fabulous time!

We have visited C&S frequently and always been mindblown by the fantastic food, laidback atmosphere and great service. Going to Chef&Sommelier is like dining ar your best friend's house except that the food is better and that you don't have to do the dishes.
Viliina - 11.3.2017

★ 5.00555

Mainioita makuja

Viiniä kaadettiin aika niukasti. Sama viini kahdelle ruokalajille loppui kesken toisen ruoan.
Liisa - 11.3.2017

★ 5.00554

Good servie, small portions

Portion size was on issue. Everyone in our group was still hungry after a 7 course menu. We went to another restaurant afterwards and ordered food. Main course, starter or dessert. Also, it seemed that the used ingredients were quite cheap compared to the price of the menu (carrots, onions, potato...) which together with the portions size left little bit a feeling that we were being taken advantage of
Jukka - 11.3.2017

★ 4.00345

Hyvä ruoka, muttei palvelu

Ruoka oli onnistunutta, kiinnostavaa ja jopa erittäin hyvää. Viinivalinnat erinomaisia. Palvelussa oli kiireen tuntua ja pieniä puutteita, välillä istuimme lasit tyhjinä ja välillä taas kokki-tarjoilija ei osannut nimetä juustolautasen tuotteita. En menisi uudelleen hyvästä ruoka- ja viinikokemuksesta huolimatta.
Jasmin - 11.3.2017

★ 4.00543

Sergio Fornero

It was my 3° time at Chef & Sommellier Food was excellent and wine pairing very good Best Regards Sergio
Sergio - 9.3.2017

★ 4.00545

Käynti 090317

Erinomainen ruoka ja palvelu. Hyvä kustannus-laatu suhde
Sture - 9.3.2017

★ 5.00545

Faultless!

From the moment we walked in the door we were made to feel extremely welcome and received wonderful service from both Chef & Sommelier who guided us, course by course, through our lovingly prepared and delicious dinner with perfectly matched wines. We would highly recommend.
Sarah - 8.3.2017

★ 4.00545

Loistava illallinen

Loistava palvelu, erittain hyvaa ja luovaa ruokaa, seka hyva hinta-laatu suhde. Suosittelen lampimasti!
Teemu - 7.3.2017

★ 5.00555

Eilinen

Upea kokonaiselämys, kiitos meidän molempien puolesta.
Juha - 7.3.2017

★ 5.00555

A wonderful experience

Everything was great! The staff was witty and fun, the food was something none of us had ever experienced before: amazing taste combined with the taste of nature. What a wonderful team. The cooks were very passionate about their work and as a guest you could always feel that. What a great experience and highly recommend!
Maximilian - 7.3.2017

★ 5.00555

Mukava ja herkullinen ilta

Kiitos hyvästä illasta ja että huomioitte pikkuherramme näinkin hyvin! Kaapo jää odottamaan kasvua ja sitä, että pääsee keittiöön tositoimiin :-)
Laura - 4.3.2017

★ 4.00455

Rentoa herkuttelua

Pienessä ravintolasalissa on mukava tekemisen meininki ja ruoka oli loistavaa.
Jyrki - 4.3.2017

★ 5.00555

Synttäridinneri

Palvelu tuntui hieman hätäiseltä. Lisäksi osa muista asiakkaista oli epämääräisen oloisia.
Antero - 4.3.2017

★ 4.00443

Mielenkiintoista

Hetken mietin, antaisinko ruoasta 4 vai 5 tähteä, sillä jotkut makuyhdistelmä esim. siika, mäti ja nauris, olivat melko erikoisia mielestäni. Samoin viinit poikkesivat ns. totutuista ravintolaviineistä. Toki olen jonkin verran jo aiemminkin tutustunut suodattamattomiin ja alkuviineihin, ja tavallaan pidän niiden erilaisuudesta. Mutta sitten ensin YRITIN analysoida ruokaa ja viinejä, ja totesin, että mielestäni teillä mennään raaka-aine edellä kasvisvoittoisesti jännittäviä valmistustekniikoita käyttäen - ja viinit sopivat erinomaisesti ruoka-annoksiin. Sitten annoin tunteelle vallan, - ja kas - suorastaan ihastuin teidän tarjontaanne. Jotenkin koin teidän makumaailmanne hyvin tavallisuudesta poikkeavaksi (vaikka ei se kokonaisuudessaan varmastikaan edes ollut) - lähinnä samanlaista ruokaa olen saanut vain Nomassa ja pidin siitäkin erittäin paljon. Nyt haluaisinkin antaa teille jopa 6 tähteä! Kiitos myös koko henkilöstölle loistavasta työstä. Ja erityisesti haluan kiittää Sasu Laukkosta siitä, että hän kahdesti kävi perusteellisesti, innostuneesti ja ystävällisesti selittämässä ruoka-annoksista. Kiitos! T. Riitta
Riitta - 3.3.2017

★ 5.00555

Fabulous Evening

A fabulous evening and restaurant - the staff were incredibly helpful and considerate. Absolute highlight was the lamb and cabbage dish.
Jennifer - 25.2.2017

★ 5.00555

Täydellinen ilta

Kiitos inspiroivasta elämyksestä, jota muistelemme vielä pitkään! Terv. ikkunapöydän daamit :)
Anne - 17.2.2017

★ 5.00555

Arvostelu

Erittäin viihtyisä ilta ,kiitos!
Marko - 17.2.2017

★ 5.00555

Ravintoloitsija, liity TableOnlineen

TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 50 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.

Tarjoamme kattavan markkinoinnin lisäksi edistyneen varaustenhallintaohjelman, jolla varaustenhallinnan lisäksi keräät huomaamatta laajan asiakarekisterin ja voit pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää juuri sinun ravintolastasi!

OTA YHTEYTTÄ